Şimdi Ara

İlan sitesinde bütün düğmelere basan güvenilmez emlakçılar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sarı renkli ilan sitesinde "En üst kat daire" bakıyorum, seçeneği işaretliyorum, çıkan 500 dairenin 450 tanesi çakal emlakçıların verdiği yanlış ilanlar.

    Eleman bütün arama sonuçlarında görünmek için ilandaki bütün seçenekleri işaretlemiş. Daire hem "bahçe kat" hem "ara kat" hem "çatı katı" ne varsa işaretlemiş...


    Bu şark kurnazları yüzüden istediğim kriterdeki ilana ulaşmak için her ilanı tek tek açıp en üst kat mı diye bakmak zorunda kalıyorum. 5 dk'lık iş 5 saat sürüyor. Bu ilanı veren zihniyet nasıl bir ticari akla sahip anlamak zor. Sen daha ilan verirken çakallık yapmışsın, güvenilmezsin, ben sana niye güvenip komisyon ödeyeyim?


    Tamam bu hatalı ilanları veren emlakçılar düzgün ilan vermekten aciz, güvenilmez, alış veriş yapılmaz insanlar, onu anladık, ama sa*******.com niye bunu denetlemiyor arkadaş?!

    Denetlemek için de taş atıp yorulmasına bile gerek yok. İlandaki seçenekleri denetleyen bir kod yerleştireceksin, bütün düğmelere basan ilan sahiplerini otomatik olarak uyaracak, "hem çatı katı hem bahçe katı seçemezsin çakal" diyecek, ilanı düzeltmesi istenecek. Bu kadar basit. Destek ekibine de yazdım ama oralı olmadılar.


    Bu ülkede yanlışları düzeltmek niye bu kadar zor? İlkellikten kurtulamıyoruz bir türlü...








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.