Şimdi Ara

İLAN PASİFTİR - REFERANSLAR AÇISINDAN SİLMİYORUM - SATIŞ YOKTUR (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
454
Cevap
23
Favori
44.708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Alınık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: garrote

quote:

Orijinalden alıntı: kyorhan

quote:

Orijinalden alıntı: garrote

hocam pm attım 2 gündür cvp bekliyorum.

Size cevap verdim ama burası ürün satış bölümü siz nasıl kilo alabilirim diye soru soruyorsunuz. İlanımı okursanız bu tür sorulara cevap vermediğimi de görebilirsiniz. Anlayacağınız üzere bir sürü bu şekilde soru geliyor, forumda bu tür sorulara ait cevap bulabileceğiniz bölümler mevcut.

Ürün satın almak isterseniz de yardımcı olabilirim ama hangi ürünü tavsiye edersiniz gibi ucu açık sorulara malesef cevap vermiyorum. İnsanlar genelde 2 satır soru yazıyorlar dakikalarımızı ayırıp 30 satır yazı yazıyoruz, peki tşk yazıp gidiyorlar. Bu tür sorulara forumda detaylı bilgi bulabileceğiniz konu başlıklarından yardım aramanız daha faydalı olacaktır. Saygılarımla.

Hocam size pm atarak almak istedigim ürünü sordum zaten. sizden ufak bir bilgi istedim pm deki ürünün elinizde olup olmasigini yazmaniz yeterliydi bukadar nasihat yerine.yahut şu yazdiklarinizi pm yoluylada atabilirdiniz.

Konu 7 sayfa olunca birinci sayfada yazdığım yazının okunmadığı düşüncesiyle buraya da genel bilgi olarak yazdım size özel değil aslında :)

• L-Karnitin için pm
  • Musclepharm bulletproof alma imkanım var mı?
  • Ustat yazdigim urunler icin beklemedeyim.
  • Pm atıldı
  • İyi akşamlar;

En az 3 adet olmak şartıyla likit l-carnitine satın alacağım. Marka olarak henüz kafamda çok bir şey belirmedi. 3 kişi alacağımızdan ötürü belki sayı 6 adete çıkabilir. Bana hardline,gnc, xpro tarzı markaların likit 1000ml ya da daha çok l-carnitine ürünleri için fiyat verebilir misiniz? Kısacası l-carnitine için pm beklemekteyim. Ne kadardır, neredendir, nasıldır :) iyi çalışmalar. dip not: l-carnitine yanında whey alma durumumuzda var. fakat bu ay değil gelecek ay için. ortalama olarak optimum nutrition whey fiyatlarınıda atabilirseniz sevinirim.
  • arkadaşlar ben multipower ürünü aldım , kendisi çok iyi bir satıcı gönül rahatlıgıyla alabilirsiniz.
    ben elden aldım kargo ücretini düştü 2 tanede enerji içiçeği hediyesiliyle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Muhendis

İyi akşamlar;

En az 3 adet olmak şartıyla likit l-carnitine satın alacağım. Marka olarak henüz kafamda çok bir şey belirmedi. 3 kişi alacağımızdan ötürü belki sayı 6 adete çıkabilir. Bana hardline,gnc, xpro tarzı markaların likit 1000ml ya da daha çok l-carnitine ürünleri için fiyat verebilir misiniz? Kısacası l-carnitine için pm beklemekteyim. Ne kadardır, neredendir, nasıldır :) iyi çalışmalar. dip not: l-carnitine yanında whey alma durumumuzda var. fakat bu ay değil gelecek ay için. ortalama olarak optimum nutrition whey fiyatlarınıda atabilirseniz sevinirim.

merhabalar size pm attım ben ama ulaştı mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemal31

arkadaşlar ben multipower ürünü aldım , kendisi çok iyi bir satıcı gönül rahatlıgıyla alabilirsiniz.
    ben elden aldım kargo ücretini düştü 2 tanede enerji içiçeği hediyesiliyle.

İlginize çok teşekkür ederim, ürünlerin faydasını göreceğinize eminim :)
  • slm ON Optimum Nutrition Serious Mass 12 lbs (5455gr)
    bu üründen sizde mevcutmu aceba elinizde varsa
    korgo fiyatı
    ürün fiyatı
    verebilceğiniz hediye ürünlerin bilgisini alabilirmiyim uygunsa sizden almayı düşünüyorum saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: erolemre

slm ON Optimum Nutrition Serious Mass 12 lbs (5455gr)
    korgo fiyatı
    ürün fiyatı
    verebilceğiniz hediye ürünlerin bilgisini alabilirmiyim uygunsa sizden almayı düşünüyorum saygılar

Size pm gönderdim, selamlar
  • spora yeni başladım.. karın bölgemde yoğun bir yağlanma mevcut.yaza da düğün var.. anlayacağınız çok sağlıksız olmaması koşuluyla yağ yakmayı hızlandıran hangi ürünü önerirsiniz ve fiyatı nedir?
  • quote:

quote:

korgo fiyatı
    ürün fiyatı

Bana da bu konu hakkında pm atabilirmisiniz. Optiumum marka satıyorsanız fiyatlarını ve ek olarak da sattığınız amino asit urunlerın fıyatını soyleyebılırmısınız.
    Xpro kullanıyordum 4-5 aydır. Daha ıyı bır markaya gecmek ıstıyorum. En azından daha efektıf olacak bır proteın tozu arıyorum. Fiyatlarınızı bilmediğim için piyasa ile karşılaştırma yapmıyorum. Eğer deidğiniz gibiyse sizden almayı düşünüyorum. Bugün pm ile donus yaparsanız sevınırım sadece 2 olcek proteın tozum kaldı. En gec salı gunu almam lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: cemark

quote:

quote:

korgo fiyatı
    ürün fiyatı

Bana da bu konu hakkında pm atabilirmisiniz. Optiumum marka satıyorsanız fiyatlarını ve ek olarak da sattığınız amino asit urunlerın fıyatını soyleyebılırmısınız.
    Xpro kullanıyordum 4-5 aydır. Daha ıyı bır markaya gecmek ıstıyorum. En azından daha efektıf olacak bır proteın tozu arıyorum. Fiyatlarınızı bilmediğim için piyasa ile karşılaştırma yapmıyorum. Eğer deidğiniz gibiyse sizden almayı düşünüyorum. Bugün pm ile donus yaparsanız sevınırım sadece 2 olcek proteın tozum kaldı. En gec salı gunu almam lazım

+1 ben de ON fiyat listesini rica edeceğim..
    quote:

Orijinalden alıntı: cemark

quote:

quote:

korgo fiyatı
    ürün fiyatı

+1 ben de ON fiyat listesini rica edeceğim..

• Optimum markasına ait ürünleri satmıyorum arkadaşlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: killikli

spora yeni başladım.. karın bölgemde yoğun bir yağlanma mevcut.yaza da düğün var.. anlayacağınız çok sağlıksız olmaması koşuluyla yağ yakmayı hızlandıran hangi ürünü önerirsiniz ve fiyatı nedir?

Ben sadece;

şu marka ürünün l-carnitine, protein tozu..vs var mı şeklinde fiyat verebiliyorum. Öneri için lütfen doktora/spor eğitmenine danışın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sleeptalkercat -- 14 Mart 2013; 19:38:17 >
  • quote:

quote:

spora yeni başladım.. karın bölgemde yoğun bir yağlanma mevcut.yaza da düğün var.. anlayacağınız çok sağlıksız olmaması koşuluyla yağ yakmayı hızlandıran hangi ürünü önerirsiniz ve fiyatı nedir?

Ben sadece;

şu marka ürünün l-carnitine, protein tozu..vs var mı şeklinde fiyat verebiliyorum. Öneri için lütfen doktora/spor eğitmenine danışın

öyleyse Muscletech Hydroxycut Hardcore ve elinizdeki markaların l-carnitine fiyatlarını pm olarak alabilirmiyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Ben sadece;

öyleyse Muscletech Hydroxycut Hardcore ve elinizdeki markaların l-carnitine fiyatlarını pm olarak alabilirmiyim?

pm attım size

• Selamlar bende spora yeni başladım bu l-carniten olanların markaları fiyatları ve son kullanım tarihlerini pm olarak alabilirmiyim.2 yada 3 kişi alacağım
    saygılar.
  • Selamlar, l-carnitine konusunda bende marka ve fiyat bilgisi alabilirmiyim..teşekkürler..
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.