Şimdi Ara

İktisadi ve idari bilimler fakültesinden mezun olmuş biri ne yapar? (anket)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1

İktisadi ve idari bilimler fakültesinden mezun olmuş biri ne yapar? (anket)

(En Son Oy Tarihi: 6.7.2016)
Giriş
  • Evet arkadaşlar bu fakülte mezunları genel olarak mezun olduktan sonra ne yapar nasıl yaşarlar bunu merak ettiğimden dolayı böyle bir anket açtım. Seneye bende bu bölümden mezun olabilirim diğer arkadaşların neler yaptığını öğrenerek bir kamuoyu yoklaması yapmak istedim.
    Not:Eklenmesini istediğiniz bir şık varsa ekleyebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uniqe11 -- 7 Haziran 2014; 1:03:13 >

• Bankaci olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kpssye girmeden en kötü nerde iş bulabilir / en iyi işi ne olur ?
  • O ankettekilerin hepsini yapabilir keyfi bilir kpss ye girip bankada mufettiste olabilir ozel sektorde yardiradabilir denetim sirketlerinde vs. Yada gider bankada finans pazarlama bolumunde vs calisir.Tabi bolumune gore degisir maliye okursan devlet isleri daha buyuk ihtimal isletme okursan muhasebe agirlikli musavir vs. iktisat okursunda hepsini okuyabilirsin iktisat candir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caneycaney -- 7 Haziran 2014; 1:05:00 >
  • İİBF bölümlerinden ziyade oraya giren öğrenci profili nitekliksiz . Gidenlerin arasından çoğu kız bolluğu+ askerlik falan diye gidiyor zaten . Adam gibi okumaya gidenler çok az ki onlarda iş buluyor .

Adam ne sertifika almış,ne dil biliyor + ortalaması 3 'ü geçmiyor eee ondan sonra işssizim ben.Kızlarla muhabbet yapacağına eğitim hayatına asılmazsan böle olur .

İİBF mezunlarının çoğunluğu okurken pek takılmadığı için böyle şeylere üni bittikten sonra bölümlerin adını çıkarıyorlar '' iş yok bu bölümde '' diye
  • yıldız teknik iktisat okuyup işsiz kalanları görmüşte tvde ama...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tenno Heika Banzai

İİBF bölümlerinden ziyade oraya giren öğrenci profili nitekliksiz . Gidenlerin arasından çoğu kız bolluğu+ askerlik falan diye gidiyor zaten . Adam gibi okumaya gidenler çok az ki onlarda iş buluyor .

Adam ne sertifika almış,ne dil biliyor + ortalaması 3 'ü geçmiyor eee ondan sonra işssizim ben.Kızlarla muhabbet yapacağına eğitim hayatına asılmazsan böle olur .

İİBF mezunlarının çoğunluğu okurken pek takılmadığı için böyle şeylere üni bittikten sonra bölümlerin adını çıkarıyorlar '' iş yok bu bölümde '' diye

Oncelikle sunu belirtmekte fayda var sertifikalara ve diploma notuna 3.5 ustu olmadigi surece pek onem verilmiyor.Onemli olan kendini gelistirebilmek sertifikalar cop zaten.Dil ogrenmek cok onemli.Stajlar cok cok onemli.Birde kendini anlatabilme vs cok onemli.Mulakatlarda yardirirsan isterse notun 2.10 olsun 3.40 lik adamdan is alirsin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kelin ilaci.olsa

• Kpss A grubundan yardırır ve denetmenlik, müfettişlik kovalar:) ben ilk seçenegi yapabildim. Okudugum süre boyunca yatıp kızlarla gezince tek çare son sene kpss asılmak

• Kamu yönetimi ne yapar beyler onu da söyleyin

• quote:

Orijinalden alıntı: resolument

Kpss A grubundan yardırır ve denetmenlik, müfettişlik kovalar:) ben ilk seçenegi yapabildim. Okudugum süre boyunca yatıp kızlarla gezince tek çare son sene kpss asılmak

kazanabildiniz mi hocam kpss yi
  • uniqe11 kullanıcısına yanıt
    Kazandım hocam çalışıyorum şuanda

• quote:

Orijinalden alıntı: resolument

Kazandım hocam çalışıyorum şuanda

Tebrikler hocam kaç puanla nereye atandınız sıkı bir çalışma temposu izlediniz mi?
  • uniqe11 kullanıcısına yanıt
    Kazanan tipleri görseniz şok olursunuz sanıldıgı kadar zor degil yani kazanmak. Doğunun bağrındayım ama ne yapalım ekmek parası

• quote:

Orijinalden alıntı: caneycaney

O ankettekilerin hepsini yapabilir keyfi bilir kpss ye girip bankada mufettiste olabilir ozel sektorde yardiradabilir denetim sirketlerinde vs. Yada gider bankada finans pazarlama bolumunde vs calisir.Tabi bolumune gore degisir maliye okursan devlet isleri daha buyuk ihtimal isletme okursan muhasebe agirlikli musavir vs. iktisat okursunda hepsini okuyabilirsin iktisat candir

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.