Şimdi Ara

İkiz kuleler amatör videoda aklıma takılan bir şey.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  İkiz kuleler amatör videoda aklıma takılan bir şey.

Şu adamın önündeki uçak olan şey ekran mı?

İkiz kuleler amatör videoda aklıma takılan bir şey.

bi de şu sağdaki adamın hayalet gibi!?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Blacktree -- 20 Aralık 2012; 23:45:50 >

•  İkiz kuleler amatör videoda aklıma takılan bir şey.

Bi de şu fotoğraf photoshop mu?
  • Evet beyler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk fotoğrafta araba camından yansıma yapmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elmanders

İlk fotoğrafta araba camından yansıma yapmış.

Nasıl Olmuş çözemedim?

• Boşver sen.
  • youtube'a gir ve " september clues türkçe" yaz. 1,5 saatlik belgeseli izle her sorunun cevabini bulacaksin. 11 eylul kandirmacadan ibarettir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Turkcen berbat

Yazim degil mantik hatasi yapjyon yoksa bende mobilden yaziyorum surusune bereket hata var :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Wal-Nut

youtube'a gir ve " september clues türkçe" yaz. 1,5 saatlik belgeseli izle her sorunun cevabini bulacaksin. 11 eylul kandirmacadan ibarettir.

Izledim onu biliyorum da, arkadaş yansıma dedi. O kadar net yansıma olur mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Blacktree

quote:

youtube'a gir ve " september clues türkçe" yaz. 1,5 saatlik belgeseli izle her sorunun cevabini bulacaksin. 11 eylul kandirmacadan ibarettir.

Ayna gibi bile olur la

• quote:

Orijinalden alıntı: -numlock-

quote:

quote:

Ayna gibi bile olur la

O açıdan nasıl yansımış?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: -numlock-

quote:

quote:

Ayna gibi bile olur la

O açıdan nasıl yansımış?

Cam kavisli sonucta dumduz degil
    Yansimasi gayet normal bana gore

• 11 Eylülün çoğu görüntüsü bilgisayar ortamında hazırlanmış görüntülerdi. O saldırı da uçak saldırısı değildi. Gökdelenleri füzeyle vurdular ardından önceden hazırlanmış bir şekilde yıktılar. Görüntüler zaten hazırda bekliyordu ve değiştirilip piyasaya sürüldü. Amerikada ki 2 farklı kanalda ikinci gökdelene çarpan uçağın farklı şekilde gösterildiği, birinin yukarıdan aşağıya ivmeyle, birisininde ivmesiz düz çarptığı görüldü. Kamera açısı aynıydı ve saniyesi saniyesine karşılaştırınca büyük bir fark çıktı ortaya. Bombayı yerleştirdim 11 Eylüle inananlar bombalasın beni

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iamburak -- 21 Aralık 2012; 16:19:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: iamburak

11 Eylülün çoğu görüntüsü bilgisayar ortamında hazırlanmış görüntülerdi. O saldırı da uçak saldırısı değildi. Gökdelenleri füzeyle vurdular ardından önceden hazırlanmış bir şekilde yıktılar. Görüntüler zaten hazırda bekliyordu ve değiştirilip piyasaya sürüldü. Amerikada ki 2 farklı kanalda ikinci gökdelene çarpan uçağın farklı şekilde gösterildiği, birinin yukarıdan aşağıya ivmeyle, birisininde ivmesiz düz çarptığı görüldü. Kamera açısı aynıydı ve saniyesi saniyesine karşılaştırınca büyük bir fark çıktı ortaya. Bombayı yerleştirdim 11 Eylüle inananlar bombalasın beni

Onları izledim ben tamamiyle. Dediklerini biliyorum. Aklıma şu görüntü takıldı. O yansıyan cam arabanın hangi cami mesela?

• quote:

11 Eylülün çoğu görüntüsü bilgisayar ortamında hazırlanmış görüntülerdi. O saldırı da uçak saldırısı değildi. Gökdelenleri füzeyle vurdular ardından önceden hazırlanmış bir şekilde yıktılar. Görüntüler zaten hazırda bekliyordu ve değiştirilip piyasaya sürüldü. Amerikada ki 2 farklı kanalda ikinci gökdelene çarpan uçağın farklı şekilde gösterildiği, birinin yukarıdan aşağıya ivmeyle, birisininde ivmesiz düz çarptığı görüldü. Kamera açısı aynıydı ve saniyesi saniyesine karşılaştırınca büyük bir fark çıktı ortaya. Bombayı yerleştirdim 11 Eylüle inananlar bombalasın beni

Bende izlemistim bi videoda kuleler.cok saglam malzemeyle insa edildigi halde videodaki ucakkagit yirtar gibi giriyodu kulenin icine. Fake yani :D kulelerin altinda cukurlar varmis atom bombasi tarzi bi malzemeyle yikilmis
    Zaten ucak carpmasiyla saniyeler icinde yikilmasi imkansiz diyodu

• Sırf binaların kontollü ve çevreye zarar vermeden yıkılması bile bu olayı tartışmasız klasik Amerikan oyunu olduğunu gösterir
  • Canlı bir yayından görüntü. Ortada ne uçak var ne de başka birşey ama patlama gerçekleşiyor. Sonradan video editlenip bir uçak ekleniyor buyrun.

Burada da ilk önce çok uzaktan görüntüyle başlıyolar zoomlaya zoomlaya ilerliyolar gökdeleni yakın gösterene kadar havada birşey yok ama gökdelene yakın olduğu anda bir anda uçak çıkıp gökdelene vuruyor. Onu da geçtim vuran uçağın burun kısmı göktelenin diğer tarafından fırlıyor. (nasıl oluyorsa?) Ve burun fırladığı anda görüntü saniyeliğine kapatılıp tekrar açılıyor ve fırlayan burun ortada yok yerini duman almış.

• İamburak ya koyduğun videoları izledim diyorum. Sorduğum şeyle bi alakası yok. Ben ne diyorum sen ne anlatıyorsun.

• Benim amacım senin soruna cevap vermek değilki 11 Eylül'ün fake bir saldırı olduğunu kanıtlamak Sonuçta bu konu 11 Eylül ile ilgili birşey.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iamburak -- 21 Aralık 2012; 16:44:03 >
  • quote:

Benim amacım senin soruna cevap vermek değilki 11 Eylül'ün fake bir saldırı olduğunu kanıtlamak Sonuçta bu konu 11 Eylül ile ilgili birşey.

İamburak sen çok yanlış gelmişsin.Yeni Konu açıp daha detaylı bilgiler versen daha iyi olmaz mı? Ben sadece soruma cevap arıyorum.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.