Şimdi Ara

İkisinden Hangisini Almalıyım ?..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu iki monitör arasında kaldım acaba hangisi daha iyidir hangisini almalıyım

1- Asus VS228H 21.5 Led Dvı/Hdmı 5ms 1920x1080

http://www.gold.com.tr/U201017/Asus-VS228H-21-5-Led-Dvi-Hdmi-5ms-1920x1080

2- SAMSUNG S22B350H 21.5'' 1920x1080 2ms Full HD HDMI Saydam Kırmızı LED Monitör

http://www.eksenbilgisayar.com/store/ProductDetails.aspx?productid=94412

Hangisini almalıyım nedeniyle birlikte söyleyin Şimdiden Teşekkürler !..

• Güncel 1 Kişi Cevap Versin Bari !..

tv ve monitörde samsung herkes memnun

Orijinalden alıntı: Mystik

ben olsam samsung alırım

tv ve monitörde samsung herkes memnun

Teşekkürler Başka Görüşü Olan Yok Mu ?..

Intel 9100F // Zotac Gtx 1060 6gb // asus h310m-k r2.0 // corsair vengeance lpx 2x8gb 2400mhz ddr4 // hı-level 480 GB // powerboost 500W // ACER SA230 75hz

Hyundai i20 2017 1.4 crdi style

M.KEMAL ATATÜRK !

• quote:

Orijinalden alıntı: wander21

Bu iki monitör arasında kaldım acaba hangisi daha iyidir hangisini almalıyım

1- Asus VS228H 21.5 Led Dvı/Hdmı 5ms 1920x1080

http://www.gold.com.tr/U201017/Asus-VS228H-21-5-Led-Dvi-Hdmi-5ms-1920x1080

2- SAMSUNG S22B350H 21.5'' 1920x1080 2ms Full HD HDMI Saydam Kırmızı LED Monitör

http://www.eksenbilgisayar.com/store/ProductDetails.aspx?productid=94412

Hangisini almalıyım nedeniyle birlikte söyleyin Şimdiden Teşekkürler !..

samsung 4 yıldır kullanıyom çok güzel , yeni modelleri hele daha da iyidir samsung al

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7A8679518 -- 15 Temmuz 2012; 22:22:46 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sizce hangisini almalıyım ?
    13 yıl önce açıldı
    Yardım!!!Hangisini Almalıyım!!!
    15 yıl önce açıldı
    Hangisini önerirsiniz?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Asus'u geçen hafta aldım golddan şu an kullanıyorum ve çok güzel diyebilirim oyunlarda olsun günlük kullanım için ekran boyutu tatmin edici hdml olarak kullanıyorum güzel bi görüntüsü var..

Önerim Asus'tan yana..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• New York Giants EC #61 •
    "And maybe there’s no peace in this world, for us or for anyone else,
    I don’t know. But I do know that, as long as we live, we must remain true to ourselves."
    Tumblr || Twitter || Facebook || Youtube || Flickr || 500px || Instagram || MyHort || Click Here
    Origin ID: ErayCavdar
  • Selam Wander

Ben de aynı senin gibi yeni monitör almayı düşünüyorum bu aralar. Biraz araştırma yaptım ve yine aynı senin seçtiğin bu iki mönitör arasında kaldım ve Asus'ta karar kıldım. Nedenleri ise:

Asus'ta 3 giriş var: HDMI,DVI ve VGA (Ben PS3'ü HDMI'den PC'yi ise DVI'dan aynı anda bağlayacağım, tak-çıkar olmayacak)
    Samsunda 2 giriş var: HDMI ve VGA

Asus parlaklık açısından daha iyi ve kontrast oranı daha yüksek. ve sanırım Asus 15L dah ucuz :P

Asus'un 3 yıl garantisi var, ücretsiz kargoyla, adamlar tamir edip gönderir cebinden para çıkmadan, nazik ve kibarlar.
    Samsung garanti-servis yönünden bu kadar müşteri yararı gözetmiyor. 2 yıl garanti ve uyuz mu uyuz bir after-sale anlayışları var.

Asus'un enerji tüketimi daha tasarruflu ve daha çevre dostu
    Samsung: 30W
    Asus:25W

Samsung'un rengini sevmedim, kırmızı biraz bayık geldi, Asus daha sade ve klasik göründü bana.

Ben cep telefonundan USB harddisk'ine kadar Samsung kullanan ve seven biri olarak, Bu konuda Asus'u tercih ediyorum ve sana da aynısını tavsiye ediyorum.

• samsung mu asus mu tercihinde bence kazanan asus olmalı
    bende philips var, asus almayı çok istiyordum ama monitörü koyacağım yere sadece philipsin ölçüleri uyduğundan mecbur philips almıştım. philipsten de çok memnunum tabii
    AMD Phenom II X6 1100T / Zalman CNPS10X Extreme CPU Cooler / Gigabayte 990FXA-UD3 AM3 / MSI R6850 Cyclone Power O.C. Ed. / 12GB DDR3 1600 MHZ CL9 (2x4GB Corsair Vengeance & 1x4GB Corsair XMS3) / Cooler Master HAF 912 Plus GX 80Plus 750W / Seagate 2TB Barracuda / Pioneer DVR-S19LBL / Philips 234EL 23" Led Full HD
  • Tam Samsung Almaya Karar Vermişken Son İki Yorum Kafamı Karıştırdı Valla.Almamın En Büyük Sebebi Samsung Yorumlarına Felan Forumda Rastladım Hiç Şikayetçi olan Yok Hep Övmüşler Ancak Asus İle İlgili Yeterli Bilgi Bulamadım 2-3 Gün İçinde Mutlaka Birisini Alıcam Asusu Yabancı Sitelerden Bir Daha Araştırayım Bari .. Başka Önerisi Olan da Yazabilir !..

O Samsung hakkında olumsuz yorum arıyorsan aşağıdaki konuda biri ısınma sorunundan bahsetmiş.

http://www.chip.com.tr/forum/monitor-onerisi_t242342.html

Gerçi oradaki 23" monitörden bahsetmiş ama 30W çeken bir monitörle 25W çeken bir mönitör aynı derecede ısınmaz sanırım.
  • Asus VS228H Modelini Almaya Karar Verdim Genel Fiyatlara Filan Baktım Ayrıca İngilizce Yorumlara Filan Asus Konusunda Herhangi Bir Şikayet Göremedim Fiyatıda Gold da Bu Kadar Düşmüşken Almak Lazım DVI Kullanıcam İçinden Çıkıyormuş.Yazıcıoğlu Goldda Bulamassam Yine Ordaki Eksenden Samsung Alıcam.Böylece Tamamen Çözümlemiş Oldum İşi Yardımcı Olan Herkese Teşekkürler.
    AMD Phenom II X6 1100T / Zalman CNPS10X Extreme CPU Cooler / Gigabayte 990FXA-UD3 AM3 / MSI R6850 Cyclone Power O.C. Ed. / 12GB DDR3 1600 MHZ CL9 (2x4GB Corsair Vengeance & 1x4GB Corsair XMS3) / Cooler Master HAF 912 Plus GX 80Plus 750W / Seagate 2TB Barracuda / Pioneer DVR-S19LBL / Philips 234EL 23" Led Full HD
  • Görüntü kalitesinde genel olarak samsung monitör ve televizyonlarda daha iyi, çok kez teknosa, vatanpc, bimeks gibi yerlere gidip gezdim , inceledim.
    Asus iyi ama görüntü kalitesinden Samsung 1 numara. Tabi bu bana göre böyle, herkesin farklı olabilir, bence monitör veya televizyon alırken mutlaka gidip incelenmeli ve öyle alınmalı.

Intel 9100F // Zotac Gtx 1060 6gb // asus h310m-k r2.0 // corsair vengeance lpx 2x8gb 2400mhz ddr4 // hı-level 480 GB // powerboost 500W // ACER SA230 75hz

M.KEMAL ATATÜRK !

• Özellikleri yakın fiyatları da yakınsa tabiki asusu tercih et.
    AMD FX Series 8150 3.6 GHz 16 Mb cache / ASUS F1A75-V AMD A75 Soket FM1 DDR3 2250MHz / ASUS GTX690 GDDR5 4GB 512Bit Nvdia GeForce DX11 / HI LEVEL 2*8 GB 1600 MHz Ram / Seagate 2TB Free Agent Go flex + Kingston 240 GB SSD V200 / Liteon iHBS112-115 BLU-RAY / Samsung 24" S24B350H LED / Creative Inspire T6160 5+1 Speaker / Cooler Master RC-371 700W
  • Asus VS228H Modelini Dün Akşam Gold Mağazasından Aldım Arkadaşlar.Görüntü Gayet İyi Ayrıca Duvara da Monte Edilebiliyormuş Ancak Aparatı Çıkmıyor DVI ve VGA Kabloları Çıktı.Bildiğim İçin Yanında Philips HDMI kablosu da Aldım HDMI ve 3770K HD Graphics 4000 ile Kullanmaktayım Şuan Herhangi Bir Sorun Yok.

M.KEMAL ATATÜRK !

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.