Şimdi Ara

İkisinden Hangisini Almalıyım ?.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: M-Corleone

Ne kadara aldın, 380L?

Evet Gold'dan 380 Lira
    ASUS kullanan biri olarak servis + kalite istiyorsanız bu markadan şaşmayın diyorum.

İlk izlenimim kesinlikle başarılı olduğu.
    PC ye DVI dan bağladım çünkü HDMI da 106 ekran bir Philips Full HD TV daha var.

Ürünü tavsiye ederim.
    Daha güzelleri sizlerin olsun.

BU arada ürünü alıpta ışık ayarı başta olmak üzere birçok ayar sizde de kapalı gözüküyor ise
    Ürünü fabrika ayarlarına getirin önce lütfen.
    Akabinde açılmayan tüm bölümler aktif oluyor.
    En azından bende öyle oldu.

Saygılarımla...

edit:eksik yazı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IRoN -- 19 Ekim 2012; 1:12:59 >
    İki rayı gibiyiz bir tren yolunun,
    Yakın Olması neyi değiştirir son istanyonun..
  • Ürünü Alalı 3 Ay Oldu Asus Aldım Gayet Memnunum Yinede Teşekkürler !..

Orijinalden alıntı: Wander.

Asus VS228H Modelini Dün Akşam Gold Mağazasından Aldım Arkadaşlar.Görüntü Gayet İyi Ayrıca Duvara da Monte Edilebiliyormuş Ancak Aparatı Çıkmıyor DVI ve VGA Kabloları Çıktı.Bildiğim İçin Yanında Philips HDMI kablosu da Aldım HDMI ve 3770K HD Graphics 4000 ile Kullanmaktayım Şuan Herhangi Bir Sorun Yok.

hocam aynı ürünü yarın vatandan alacağım monitörümü asus hd7850 aldığım için değiştiriyorum çünkü vga görüntü titreme sorunu var hd7850 tüm seride varmış bu sorun bende ekran kartını değiştirmek yerine monitörü değiştiriyorum

dvi yada hdmi bağlamam şart yanlız hangisi daha iyi oluyor ona göre hdmi kabloda alayım ? asus hd7850'le bağlancak genel kullanım masaüstü video müzik oyunla pek alakam yok ama her zaman en net görüntüyü isterim

• quote:

Orijinalden alıntı: *GameOver*

quote:

Orijinalden alıntı: Wander.

Asus VS228H Modelini Dün Akşam Gold Mağazasından Aldım Arkadaşlar.Görüntü Gayet İyi Ayrıca Duvara da Monte Edilebiliyormuş Ancak Aparatı Çıkmıyor DVI ve VGA Kabloları Çıktı.Bildiğim İçin Yanında Philips HDMI kablosu da Aldım HDMI ve 3770K HD Graphics 4000 ile Kullanmaktayım Şuan Herhangi Bir Sorun Yok.

hocam aynı ürünü yarın vatandan alacağım monitörümü asus hd7850 aldığım için değiştiriyorum çünkü vga görüntü titreme sorunu var hd7850 tüm seride varmış bu sorun bende ekran kartını değiştirmek yerine monitörü değiştiriyorum

dvi yada hdmi bağlamam şart yanlız hangisi daha iyi oluyor ona göre hdmi kabloda alayım ? asus hd7850'le bağlancak genel kullanım masaüstü video müzik oyunla pek alakam yok ama her zaman en net görüntüyü isterim

Bende Oyuna Fazla Ağırlık Vermediğim İçin Asus 7850 Aldım Onunla HDMI Kullanıyorum Görüntüde En Ufak Problem yok ve çok net HDMI ile Kullanmanızı Tavsiye Ederim Zaten Ucuz Kablosuda..

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.