Şimdi Ara

İkinci öğretim okunur mu arkadaş...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
7.295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben Samsun Omü iö kazandım arkadaşlar,sizce avantaj ve dezavantajları nedir ?

• allah yardımcın olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: urian

allah yardımcın olsun

hepimizin de açıklasan sevinirim
  • Bende İ.ö kazandım on numara. Öğlen 2 'ye kadar uyurum , yemek sonra da okula geçeriz artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: 7Ronaldo

Bende İ.ö kazandım on numara. Öğlen 2 'ye kadar uyurum , yemek sonra da okula geçeriz artık

Pek ıyı gorunmuyor okul dedıgın bana sorarsan sabah gıdersın oglen bıter ondan sonra gunun sana kalır dıger turlu butun dengen bozuk olacak gecenın bır yarısına kadar ayaktasın sonra uyuyacan aksama dogru kalkıp okula gitcen hayattan zevk alınmaz bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dream3rn -- 20 Ağustos 2011; 13:21:18 >
  • hocam i.ö onnumaradır üniye gidenler bilir ancak benim arkların hepsi i.ö di çook rahatlardı 5te okul başlar 8e kadar sürerdi hocalar fazla ders yapmaz akşam olunca sınav zamanı gelincede 1.öğretime sordukları soruyu evirir çevirir akşamcılara sorardı:) yani heryönden şanslıdır i.ö sadece harcı biraz daha pahalı ama sınıfta iyi olur birde devamsızlık sorunun kalmaz sabahın 8.30unda derse gitmek nedir bilirmisin hele birde soğuk biryerse ayazı yersin uykunu namümkün alamazsın ki arklarla muhabbetten 2den önce uyuyamaz insan olacağı şu ölü gibi uykusu olan tüm gün 8.30-17.00 mesaisi olan berbat birşeydir 1.öğretim iyikide yazmışsınız şuzamana kadar bir tane pişman olan görmedim i.öden ama ben zamanında çook pişman oldum yazmadığıma şuan i.ö kazandım kafam rahat okuyacam
  • quote:

Orijinalden alıntı: simmm25

hocam i.ö onnumaradır üniye gidenler bilir ancak benim arkların hepsi i.ö di çook rahatlardı 5te okul başlar 8e kadar sürerdi hocalar fazla ders yapmaz akşam olunca sınav zamanı gelincede 1.öğretime sordukları soruyu evirir çevirir akşamcılara sorardı:) yani heryönden şanslıdır i.ö sadece harcı biraz daha pahalı ama sınıfta iyi olur birde devamsızlık sorunun kalmaz sabahın 8.30unda derse gitmek nedir bilirmisin hele birde soğuk biryerse ayazı yersin uykunu namümkün alamazsın ki arklarla muhabbetten 2den önce uyuyamaz insan olacağı şu ölü gibi uykusu olan tüm gün 8.30-17.00 mesaisi olan berbat birşeydir 1.öğretim iyikide yazmışsınız şuzamana kadar bir tane pişman olan görmedim i.öden ama ben zamanında çook pişman oldum yazmadığıma şuan i.ö kazandım kafam rahat okuyacam

bu forumda da i.ö okuyup pişman olanlar var onlara sorabilirsin neden pişman olduklarını göründüğü gibi değil herşey ayrıca sabah gidip 5 te çıkıyosun diye bişey yok ayrıca 5-8 olayı da her ünide yok kimisi 10 a kimisi de 11 e bile ders koyuyor

• valla hocam ben sabah uyanamadığımdan devamsızlıktan kaldığım dersler oldu tüm günün gidiyor birkere i.ö herzaman daha iyidir üniye giden bana hakverecektir 5-8 herzaman olmasada illaki erken bırakıyorlar öğlen 12ye kadar olan ünilerdede sabahın şafağında okula gitmek durumunda kalabilirler kısaca herikisininde artısı eksisi var harcı ödeyecek durumdaysa i.ö diye kaygılanmak yersiz
  • eskişehirde 2 yıllık iö okuyacağım bence ikisinin de iyi ve kötü yönleri var. Ama yurtta kalacağım için sıkıntılı olacak gibi görünüyor.
  • Aklım olsa İ.ö okurdum ama zaten ikinci öğretim gibiydimEn azından ikinci öğretim olduğu için daha iyi yerlere girme şansım olurdu.
  • şehir büyük ve üni merkeze yakınsa okunabilir ama diğer türlü çekilmez bi işkence gibi gelir şimdiden söylemesi
  • quote:

Orijinalden alıntı: mck55

Ben Samsun Omü iö kazandım arkadaşlar,sizce avantaj ve dezavantajları nedir ?

Adam Samsun Omü iö kazanmış.
    Ama sadece başlıktan ötürü bu kadar yorum gelmiş..
    İkinci öğretim lafını duyan , kuyuya atlamış.. Sadece o kısmı çekmiş çıkarmış..

Hiç Samsun ile ilgili veya Samsun OMÜ hakkında konuşan yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bodyguard_26

quote:

Ben Samsun Omü iö kazandım arkadaşlar,sizce avantaj ve dezavantajları nedir ?

Adam Samsun Omü iö kazanmış.
    Ama sadece başlıktan ötürü bu kadar yorum gelmiş..
    İkinci öğretim lafını duyan , kuyuya atlamış.. Sadece o kısmı çekmiş çıkarmış..

Hiç Samsun ile ilgili veya Samsun OMÜ hakkında konuşan yok.

kardeş genel sordum iö nasıl ne yaparız ne ederiz diye,ben omü kazandım onda sıkıntı yok ,memleketim zaten ,herşey hazır

• Bende örgün öğretimi 0,800 puanla kaçırdım (erzurum metalurji) ama hiç üzülmüyorum erken kalkmam gece de yatmam genelde. Harçta sorun olmaz benim için. Herşeye olumlu yanından bakmak gerek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende İ.Ö için kıvranıyorum keşke i.Ö kazanabilsem sabah staj yaparım veya çalışırım akşam okul tam istediğim gibi. İş tecrübesi de yeterince kazanırım keşke tutsa DGS ile.
  • quote:

Orijinalden alıntı: enis1024

Bende örgün öğretimi 0,800 puanla kaçırdım (erzurum metalurji) ama hiç üzülmüyorum erken kalkmam gece de yatmam genelde. Harçta sorun olmaz benim için. Herşeye olumlu yanından bakmak gerek.

hayırlısı ben orayı tercihe yazdım ama sildim sonradan , tutuyordu az kalsın silmesem
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: enis1024

Bende örgün öğretimi 0,800 puanla kaçırdım (erzurum metalurji) ama hiç üzülmüyorum erken kalkmam gece de yatmam genelde. Harçta sorun olmaz benim için. Herşeye olumlu yanından bakmak gerek.

hayırlısı ben orayı tercihe yazdım ama sildim sonradan , tutuyordu az kalsın silmesem

Ben sonlara yazmıştım sonradan üste aldım. Rehber hocam sağolsun uçağa binersin diye gaz verdi. Seneye böyle almaz yalnız. Yeni olduğu için bölüm şansa girdim.
    Puan listesine baktım bazı arkadaşlar özellikle metalurji i.ö. tercih etmiş. Genelde önce örgün dolar.

• Abim İÖ okuyor Kocaeli'de,2. senesi bitti
    çok memnun,harç parası 2 milyar olsa yine bulur yine okurum diyor
    yaşam tarzıyla alaakalı tamamen
    gece erkenden yatıp sabah 8'de kalkıp dersimi dinlerim öğlen dersim bitsin diyen İÖ istemez tabi
    İÖ isteyen daha çok,gece hayatı olan (gece hayatından kasıt illa disco bar falan değil,gece arkadaşlarınla toplanıp dürümcüye gidip alem yapmakta gece hayatıdır),uyumayı seven (aslında aynı hesaba geliyor uyku saatleri fakat,Türkiyede hepimiz memur düzeni ile büydüğümüz için,gündüz uyuyan bünye gece uyuyan bünyeye oranla daha çok dinlenmiş oluyor,alışılmamış dinlenme hesabı) insanlar oluyor,ki BANA GÖRE üniversitenin tadını çıkarmak İÖ olarak okumaktan geçiyor
    hele hele gençlerle dolu bir şehirde iseniz..
    tadını çıkar..
  • örgün okusaydı ne derdi acaba illa gece alem yapmak değil ki olay ögleden sonra bütün gün zaten senin oluyor ister gece kal ister akşam yap parası da bence çok gereksiz bi miktar kısacası tercih meselesi herkes kendisini daha iyi bilir,tanır
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.