Şimdi Ara

Amerika'da üniversite nasıl okunur?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.997
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi kötü durumumuz var boğaziçi odtü kazanıcak gibi görünmüyorum dandik bi devlet üniversitesine gidip işsiz kalmakda istemiyorum geriye yurtdışı kalıyor polonya düşündüm ama o kadar iyi eğitim ve gelecek vereceğinden emin değilim amerika hakkında bilgi toplamaya başladım mesela nasıl başvuru yapılır ne kriterleri önemli yıllık ne kadar para gider ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: purpleandbeyond

Ozel okullar pahalidir. Devlet üniversiteleri bir nebze daha ucuzdur

Bunu biliyorum kardeş heryerde böyledir bu

• Amerika çok aşırı pahalı ve kabul alması falan zor, Almanya öneririm ben sana mühendislik açısından dünyaya kendini kanıtlamış okulları var eğitim için para alınmıyor sadece yaşam masrafların var işte 600 euro falan aylık (kalacak yer, yeme içme, sosyal yaşam vs) Gereken şeyler ise okumak istediğin bölümün Türkiye'de 4 yıllığını kazanman Erzurum vs doğuda düşük puanlı bir yer kazanırsın mesela öyle halledersin araştır bak kafana yatarsa Almanya'yı öneririm bende oraya gitmeyi düşünüyorum

Orijinalden alıntı: Recker06

Amerika çok aşırı pahalı ve kabul alması falan zor, Almanya öneririm ben sana mühendislik açısından dünyaya kendini kanıtlamış okulları var eğitim için para alınmıyor sadece yaşam masrafların var işte 600 euro falan aylık (kalacak yer, yeme içme, sosyal yaşam vs) Gereken şeyler ise okumak istediğin bölümün Türkiye'de 4 yıllığını kazanman Erzurum vs doğuda düşük puanlı bir yer kazanırsın mesela öyle halledersin araştır bak kafana yatarsa Almanya'yı öneririm bende oraya gitmeyi düşünüyorum

Zaten oraya gidicektim ama vize gerçekten zor veriyorlarmış birde eğitim çok zormuş türkiye'de temelim sağlam değil orda da okulu bırakıp dönemem
    Kesin oraya karar kıldıysan deutschstudent diye site var almanya hakkında bütün sorularının cevabı orda ve herkes tecrübeli oraya gidenler var gitmeye çalışanlar var site türkçe bu arada

• quote:

Orijinalden alıntı: Lejyoner61

quote:

Orijinalden alıntı: Recker06

Amerika çok aşırı pahalı ve kabul alması falan zor, Almanya öneririm ben sana mühendislik açısından dünyaya kendini kanıtlamış okulları var eğitim için para alınmıyor sadece yaşam masrafların var işte 600 euro falan aylık (kalacak yer, yeme içme, sosyal yaşam vs) Gereken şeyler ise okumak istediğin bölümün Türkiye'de 4 yıllığını kazanman Erzurum vs doğuda düşük puanlı bir yer kazanırsın mesela öyle halledersin araştır bak kafana yatarsa Almanya'yı öneririm bende oraya gitmeyi düşünüyorum

Zaten oraya gidicektim ama vize gerçekten zor veriyorlarmış birde eğitim çok zormuş türkiye'de temelim sağlam değil orda da okulu bırakıp dönemem
    Kesin oraya karar kıldıysan deutschstudent diye site var almanya hakkında bütün sorularının cevabı orda ve herkes tecrübeli oraya gidenler var gitmeye çalışanlar var site türkçe bu arada

Sağol bakıcam o siteye, Amerika'nın eğitim zorluğunun Almanya'dan zorluk açısından pek farkı olduğunu sanmıyorum, , bütçen varsa Avusturalya önerenler olmuştu bana ama bütçe kısıtlıydı benim orayada bi göz atmalısın bence.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Lejyoner61 L kullanıcısına yanıt
    Türkiye'de iyi bir okula gidemem diye mühendislik falan okumaya amerikaya, almanyaya falan gidersen kan alılar. Amerika'da eğitim 55.000 dollara kadar falan çıkıyor yıllık, Almanya-Hollanda falan daha iyi olabilir ücret konusunda. Ama mesela Münih Teknik üniversitesine 2000 kişi girer yılda, bunların 700-800 tanesi mezun olur. Kan alırlar diyim

Özel durum: Çok paran varsa, eğlence parti falan takılıp ailemin fabrikasına kurulurum diyorsan amerikada California okullarını öneririm.

SENIOR THEORETICAL PARTICLE PHYSICIST
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Rusya'da Üniversite Okunur mu?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.