Bildirim
ikinci el vega ekran kartı alırken
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bir kere kartın arkasındaki vidalarda garanti kağıdı olur vidalar sökülünce garanti dışı kaldığı için vidaların üstünde kağıt yoksa (1 tanesinde olur hep) açılmıştır tamir yada temizlik için tanımıyorsan satıcıyı alma böyle bir kartı. mining yapılmış kartlar genelde testlerde 30 dk içerisinde hız yada frekans düşümü ve anlık ısı yükselmesi yapar. Tabi bu dediğim 1-1.5 yıl canı çıkmış kartlarda başka yapabileceğin birşey elden deneyerek bencmark testi yaparak alırsan sorun yaşamazsın -
çok ucuz olmadıkça garntisi devam etmeyen kart almayın -
vegalarda hiçbirşeye dikkat etmene grek yok minning için ama diğerlerinde kesinlikle var...çok minninglı kart geçti elime her modelden sıfır alıp sattığım minning yapılıp bana geri dönen kartlarda oldu vegalar hariç diğerleri minningde acaip etkileniyor...şöyle söyleyim her kartın gpu sunun ve belleklerinin ortalama hız aşırtması vardır mesela rx 580 ler max gpu 1480-1520 bellekler 2200-2300 arası derler 1 yıl minning yapılmış bir kart bu hızlara mümkün değil çıkamaz yani 1400-2050-2100 belki anca çıkar yani alacağın kartın marka model incelemelerine bakarsın bellek modelleri ve oc değerlerinin ortalamasını alırsın min seviyeyi baz alırsan o hızlara çıkamıyor hatta yaklaşamıyorsa ki yaklaşamaz pek ozaman minning yapıldığını anlarsın elimden 20 kart geçmiştir hepside böyleydi ama elimden geçen 4-5 vega minningliydi ve çok az etkilenmişti minnnigten onada etkilenmek denmezdi şahsen hepsi samsung bellekliydi ve 1150 mhz yi rahatlıkla geçiyorlardı ki zaten vega 64 ler genelde 1150-1200 mhz ye çıkar fazlasını zorlamaya gerek 1100 mhz hbm2 bellek hızları fazlasıyla yetiyordu zaten
-
@dokuzkuyruklu-_- teşekkür ederim hocam cevabınız için
@şoray uzun yolda 1500 tl ye 2020/10. aya kadar garantisi kalan referans tasarımlı bir kart buldum , şansımı deneyeyim mi sizce ? gtx 970 im var artık değiştirmek istiyorum
@_İZ BIRAKAN_ naçizane bilgilerinizi için teşekkür ederim sizce 2017 2018 çıkışlı bir kart alırsam ortalama ömrü ne kadar olur ? 2-3 yıl daha yaşarlar mı -
rahat yaşar 2017 sonu 2018 başları olursa tabi daha iyi olur -
anladım , amacım performanslı bir kart almak bu fiyata vegaların üstüne çıkabilecek bir şey yok sanırım, sizin başka fikriniz var mı şu da olur dediğiniz -
yok kesinlikle millet 1080 le eşdeğer diyor ama kullanmamışlar heralde hiç şuan uv ile 500xt nin ensesinde hocam msı gtx 1080 gaming x plus 11 gpbs yi full oc leyip vegayıda uv lemiştim 1 sene önce başa baştı her iki kartta 4k da 1-2 fsp vardıquote:
Orijinalden alıntı: Whitebeard.
anladım , amacım performanslı bir kart almak bu fiyata vegaların üstüne çıkabilecek bir şey yok sanırım, sizin başka fikriniz var mı şu da olur dediğiniz -
Valla şu an alması en mantıklı kartlar vega56-64 heralde ben de 5700 2060 arasında gidiyordum 1300e 1 sene garantili Vega 56 aldım şimdi yine daha ucuzada var 600-700 ekleyip 2060 alırdım ama yani hemen hemen aynılar fiyat farkına değmez diye almamıştım. Bide coil whine olabiliyor msi olanlarda ben de var kafaya takarsan ona dikkat edebilirsin almadan.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Merhaba arkadaşlar satın almak isteyen varsa elimde 1 ay bile olmamış ASUS Rog Strix Vega 64 ü satıyorum bilgilerinize. -
ne kadar hocam onlar kronik sorunlu ama halledilir sanırımquote:
Orijinalden alıntı: flameteam
Merhaba arkadaşlar satın almak isteyen varsa elimde 1 ay bile olmamış ASUS Rog Strix Vega 64 ü satıyorum bilgilerinize.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X