Şimdi Ara

İkinci el piyasasında çelişkiler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ford Fiesta Titanium 1.4TDCi 70PS 5K 2012 model araç almayı düşünüyorum ama 35 Bin TL aşağısını bulmak pek mümkün değil. Bir model üstü araçlarda 40 bin lirayı geçiyor.
    Biraz önce Ford çağrı merkezini aradım ve 2012 yılına ait satış fiyatlarının bir listesini istedim. Listeye göre 2. el araç fiyatları belli ki şişirilmiş.

2012 Ford Fiesta Trend 1.25i 82PS 5K Tavsiye edilen peşin fiyatı 31.845 TL - İkinci el fiyatı 33.500 TL Ort. Km 80k
    2012 Ford Fiesta Titanium 1.4TDCi 70PS 5K Tavsiye edilen peşin fiyatı 41.175 TL - İkinci el fiyatı 36.500 TL Ort. Km 80k

Bir araç değerinden fazla fiyata satılıyor diğer araç ise 3 yılda çok az bir değer kaybetmiş.
    Diğer marka araçlar da hemen hemen aynı sıkıntı var. Sizce şu an araç almak mantıklı mı?

• Mantıklı değil, 10 aydır araba almayı planlıyorduk. İlk niyetlendiğimizden beri 3-4 bin arttı. Ama öte yandan dolar uçuyor . Sıfırlar da yükselecek dolayısıyla ikinci ellerde yükseltecek. Gittikçe ikinci el otomobil pahalılaşıyor bir de internet tok satıcı dolu . Herkes benim aracım da o kadar eder deyip fiyatı artırıyor . Kesin niyetiniz varsa hemen alın arada kaldıysanız almayın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her türlü sıfır araç almak daha mantıklı, para yetmiyorsa daha ucuz daha küçük arabalara yönlenebilirsiniz, ben de sizin durumumuzdayım, ikinci elde saçma sapan rakamları gördükten sonra artık sıfır araç bakıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: byzoom

Arkadaşlar merhaba,

Ford Fiesta Titanium 1.4TDCi 70PS 5K 2012 model araç almayı düşünüyorum ama 35 Bin TL aşağısını bulmak pek mümkün değil. Bir model üstü araçlarda 40 bin lirayı geçiyor.
    Biraz önce Ford çağrı merkezini aradım ve 2012 yılına ait satış fiyatlarının bir listesini istedim. Listeye göre 2. el araç fiyatları belli ki şişirilmiş.

2012 Ford Fiesta Trend 1.25i 82PS 5K Tavsiye edilen peşin fiyatı 31.845 TL - İkinci el fiyatı 33.500 TL Ort. Km 80k
    2012 Ford Fiesta Titanium 1.4TDCi 70PS 5K Tavsiye edilen peşin fiyatı 41.175 TL - İkinci el fiyatı 36.500 TL Ort. Km 80k

Bir araç değerinden fazla fiyata satılıyor diğer araç ise 3 yılda çok az bir değer kaybetmiş.
    Diğer marka araçlar da hemen hemen aynı sıkıntı var. Sizce şu an araç almak mantıklı mı?

Arkadaşım 2015 fiesta trend x 1.2 80 bg olan modelin sifirini 36500e aldı Ford koc ailem indirimi ile tabiki :) İkinci elde saçma sapan fiyatlarla kime tutturursak diye satışa sunuyor. Sonrasında da insanlar bi yerlerden extra indirim bulup sıfır araç alıyorlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Millet 3-5 markaya yığıldı,fiyatlar şişti.tutulmuyor denilen mitsubishi,subaru,skoda,mazda,Fiat(bravo) gibi kaliteli araçları almaktan korkmamak lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: byzoom

Arkadaşlar merhaba,

Araba almanın nasıl bir mantığı olabilir? Lazımsa alırsın. Değilse almazsın. 1 sene piyasa düşecek diye beklemek çok saçma. Demek ki ihtiyaç değil

• iniyesta kullanıcısına yanıt
    katılıyorum dostum. Satılmayan chevroletler bile hızlanmaya başladı. Dİğerleri ve genel satış rakamları sağolsun..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Diğer ikinci el ürünler
    9 ay önce açıldı
    Diğer ikinci el ürünler
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.