Bildirim
İkinci El Piyasası Kasım Ayından Aralığa Fark
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Baz 1.6 hitler golf 5'lere 43 bin lira istenen bir piyasa reel olabilir mi? Malum site olduğu ve insanlardaki keyfe kederclik olduğu sürece bu yüksek fiyat gerilimi sürekli yaşanacak. Birisi bir keriz bulursam satayım diye ilan açıyor, diğeri de bu buna bu kadar istiyorsa ben neden 3 fazla istemeyim diyor böyle gidiyor. Satamayan adam da bir süre sonra gerçeğin acı yüzüyle tanışıyor. Gerçek piyasa sanal piyasadan çok farklı. Oto pazarlarına bakma şansınız yoksa gezen adam'ın facebook sayfasına bakın. -
Takip ettiğim bir araç var. Aynı özellikte aynı model piyasada 50 bin lira ama bu şahıs 33.000' den başladı. Ben 29 teklif ettim vermedi.
1 hafta sonra gel 30' a al yoksa geleriye vereceğim dedi kabul etmedim ve 28 teklif ettim.
Hala cevap vermedi ama 28' e verirse kaçırmamaya çalışırım.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Baz 1.6 hitler golf 5'lere 43 bin lira istenen bir piyasa reel olabilir mi? Malum site olduğu ve insanlardaki keyfe kederclik olduğu sürece bu yüksek fiyat gerilimi sürekli yaşanacak. Birisi bir keriz bulursam satayım diye ilan açıyor, diğeri de bu buna bu kadar istiyorsa ben neden 3 fazla istemeyim diyor böyle gidiyor. Satamayan adam da bir süre sonra gerçeğin acı yüzüyle tanışıyor. Gerçek piyasa sanal piyasadan çok farklı. Oto pazarlarına bakma şansınız yoksa gezen adam'ın facebook sayfasına bakın.
|
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X