Şimdi Ara

İkinci el oyun fiyatları hk bir soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
61
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Elimde Last of Us var bunu Unc.Nathan drake col. (Yine ikinci el) ile takas etmek istediğimde ikinci el oyun alıp satan dükkan +30 TL ödemem gerektiğini söyledi. Konsol oyun sitesinde ise 40 TL ödenmesi gerektiği yazıyor bu takası ikinci el Unc için yaparsam.

Fakat Google'da takassız olarak ikinci el fiyatlara baktığımda bu iki oyunun da ikinci ellerinin aşağı yukarı 80-85 lira civarında olduğunu, belki Last of Us ın 5-10 lira daha ucuza satıldığını fakat arada 30-40 lira gibi farklarını olmadığını gördüm. Şimdi kim kimi biçiyor anlamadım ki? Ps4 almadan önce ikinci el oyun dükkanlarının takas sistemlerinin baya işlevsel ve ucuz olduğu söyleniyordu, hiç öyle değilmiş halbuki.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Hiç ikinci el dükkanlara bulaşma hocam hepsi kan emici araldan hallice. Senden o oyunu alıp jelatinleyip 0 diye satacaklar. Sana vereceği oyunda 0 diyosa bil ki başkasından alıp jelatinleyip sana verecek. Letgo, sahibinden ve dh üzerinden biriyle takas yap. İkinci el dükkanında saçma sapan ücret çıkarıyolar. Cod ww2 ps4 şeritli hiç açılmamış oyun verecektim. Overwatch 2.el veriyolar bide 40₺ istemişlerdi benden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam oralara hiç bulamayın tavsiyem letgo kullanmanız ya da bu bölümde takas konusu var ya da 2.el bölümde orjinal oyunlarda ya da facebook gibi platformlarda takas konusu mevcut ben bugüne kadar hep letgo ve buradan bi sürü oyun takasladim bugunde the last of us u 65 e satacam 65 70 e de uncharted collection alacam bende neredeyse hiç para vermeden oynamış oluyoruz diğer yerler dediğiniz gibi kazık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer elinizdekini satıp istediğinizi alırsanız dediğiniz geçerli fark yok.Ben almakla satmakla uğraşamam derseniz, dükkanlar sizin yerinize satıp sizin yerinize alarak aracı oluyor ve bu hizmet için komisyonunu alıyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu bütçeye hangi 2. el telefon
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.