Şimdi Ara

Ikinci el iPhone 4s almak mantıklımıdır ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
869
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ip4 telim vardı pert oldu şuan ekonomik kullanışlı bir tele ihtiyacım var 400 tl civarı ikinci el temiz bir iPhone 4s almak mantıklımıdır sizce 2-3 sene içinde Güncelleme ile ilgili bi sıkıntı olurmu saygılar

• O telefondan hala güncelleme bekleme. Alınmaz diye birşey yok 4s bana göre hala efsane bir telefondur ama güncelleme falan gelmez gelsede telefonu berbat eder. İOS7 li 4S bulabilirseniz güncellemeden 2 sene rahat kullanırsınız. 400 TLye dandik android almaktansa 4S tabiki iyi bir seçim olur. Ama temiz olmasına dikkat edin cihazın.
  • Bence biraz zorlayip temiz i5 alin
  • güncelleme zaten :) ios 6 lı bılursan alınır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gkhnmr

güncelleme zaten :) ios 6 lı bılursan alınır.
    Eski sürümlere sahip bir 4S, ekranın küçüklüğü dezavantajı dışında harika bir seçim olur. Aldığı güncellemeleri kaldıramayan bir 4S var ortada, telefonu kullananlar güncellemeyi almamasını tercih ederdi bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: lordinas

Eski sürümlere sahip bir 4S, ekranın küçüklüğü dezavantajı dışında harika bir seçim olur. Aldığı güncellemeleri kaldıramayan bir 4S var ortada, telefonu kullananlar güncellemeyi almamasını tercih ederdi bence

Alıntıları Göster
    iOS sürümü düşük bir cihaz alınabilir
  • Alınır tabi 400 tlye daha iyisini bulamazsın ama ekranı pek küçük az daha zorlayıp 5-5c almak daha mantıklı bence. Haa 400 haa 700 300 tl daha bulmak telefon gibi temel bir ihtiyaç için imkansız olmasa gerek.
  • Yardımlar için Sağolun arkadaşlar sonuçta ben 3.5 senedir iPhone 4 kullandım Hanım'ın telide 4s oyunla işim olmaz banka uygulamalarınında Wi-Fi de sorun çıkarmasın benim beklentimi Karşılar cebimde rahat tasıma evde aynı aparatları kullanma bildiğimiz telefon benim için avantaj olur
  • 3 senedir ios 6lı 4s kullanıyorum,güncellemeyecm ve daha 3 sene kullanırım heral
  • quote:

Orijinalden alıntı: EMREEYMN

Güncelleme alıyo mu ona göre davran. Aha dayıya sor :)

Bana bak haddini bil ben senin yaşıtın değilim. İlla şikayet mi edelim
  • coolsten kullanıcısına yanıt
    Noldu ya niye kızdın. Çocuğa yol göster dedik kötü mü ettik. Sana da laf söylenmiyo he çok naziksin. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: EMREEYMN

Noldu ya niye kızdın. Çocuğa yol göster dedik kötü mü ettik. Sana da laf söylenmiyo he çok naziksin. :)
    4s alınmaz bence en kötü 5s bulursan iyi olur 700 800 falan
    veya sony z serisi çok güzel
    lg g3 bulaşma hiç bende var pişmanım
  • 4S in tek sorunu şarj. O da çok fazla kurcalanmazsa idare eder. Onun dışında sorun pek yok bence. Aslında en şık tellerden biri.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yüksel75

4S in tek sorunu şarj. O da çok fazla kurcalanmazsa idare eder. Onun dışında sorun pek yok bence. Aslında en şık tellerden biri.
    iyi düşün
  • Eski 4s kullanıcısıyım o telefon ios 5&6 ile güzeldi ama şarj sıkıntısı var ramazan ayında günde 3 kere 0-100 şarj ettiğimi hatırlıyorum
  • Hala iphone 4 kullanıyorum, öyle çok hızlı değil ama işimi görüyor. Çok takımtılı değilsen hız vs al kullan derim. Bütçen uygunsa git 6s al tabi 😎
  • İos9 sa alma sakın 7 denk getirebilirsen al
  • Sağolun arkadaşlar 370 ok derse alıcam 4s ipazarlık asamasındayım takıntım yok sorun çıkarmasın yeter
  • Ben dun aldim 4s 8 gb agustos a kadar garantili. Ios 9.2 yuklu 450 ye aldim cok temiz kullanilmis. Keske ios 7 olaydi geri donmek mumkun mu bu telefonda 7 ye gecmek
  • Ben, bir sene kadar evvel bir ay kullanılmış 4S - 8 gb olanını 550 liraya satın almıştım, ios 7.1.2 yüklüydü ve hiç güncellemeden halâ kullanıyorum, küçük telefon olduğu için kullanımı çok rahat gerçekten.
    Batarya performansı da çok iyi..
    Bu mesaja eklenen görseller:

Ikinci el iPhone 4s almak mantıklımıdır ?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.