Şimdi Ara

ikinci el ilanlari gereksiz pahali

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dikkat ettim, ikinci el bir oyun kasasi bakiyorum, eski yillara gore ikinci el ilanlari oldukca pahali. 7 bin tl de 300-400 tl oynuyor sifiri ile bazi ilanlar. Forum avantajini bu anlamda yitiriyor galiba.

Bu noktada baska bir tahminim donanim yelpazesinin fiyat olarak cok acilmasi. (40 yerine 50) 10 fps yuksek veren bir kart 1000 tl pahali olabiliyor mesela. Cok sacma geliyor bana bunlar. su an sanki arastirmadan alan cahillere satiyorlar bu kartlari. bu da forumdaki fiyat politikalarina yansiyor gibi. oyun bilgisayarinda isten anlamayan cok ondan mi acaba.

• < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Omisis046

gercekten cok yaratici bir cevapmis, uzun sure dusunuz heralde. :) efendim sizden 12 yil once dunyaya, 7 yil once de foruma katilmisim. Birakiniz da biraz yorumum olsun yahu :)
  • Herkesin malı kıymetli herkes tok satıcı.Sahibindenki keyfe keder satılık zihniyetine girmiş insanlar.

700 tl olan bir ürünü kullanırken 1000 tl ye koyuyorlar satılırsa işte akılları sıra kar ediyorlar.
  • İnsanlar satarsa alamayıcağını düşünüyor bu fiyattan giderse gider yoksa satmam kafasındalar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaş bu forumda bu tür konular açma yanarsın.

Daha bir kaç ay önce araba vb. bir konu vardı adamlar dolar artınca satılık arabasına tam satacağı sorada zam yapıyordu. Hatta forumda çoğu kişi bunu savunuyordu.

Ama ne hikmetse aynı kişiler dolar düştüğünde hiç sattıkları fiyatları düşürmüyorlar.

Hani Aziz Nesin ülkenin yarısı mı artık ne orandaysa salak demiş ya bence salak değil SAHTEKAR
  • Toplu kasa bakmak yerine parça bak sende hocam.

Doların yanışıyla şuan ben satsam bende ucuza satmam, yerine koyabileceği başka bişey yok ki.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Loneliest

Toplu kasa bakmak yerine parça bak sende hocam.

Doların yanışıyla şuan ben satsam bende ucuza satmam, yerine koyabileceği başka bişey yok ki.
    oyle yaptim bugun daha mantikliymis evet. parcada para daha ufak oldugu icin abartmiyor insanlar ve rekabet suruyormus.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-74F84D677

İnsanlar satarsa alamayıcağını düşünüyor bu fiyattan giderse gider yoksa satmam kafasındalar.
    Aynen malesef bende bu yüzden tok satıcılik yapıyorum millet 0indan pahaliya koyuyor bazen yemin ederim ki bak

Bazen de atıyorum ps4te 200 300tl oynuyor olay boyle olunca bende ayni halti yiyorum cunku icimden diyorum ki "pahalidan satayim ustune koyup 0 alirim ne diye 200tlye risk alayim"

Malesef ticareti bilmeyen bir milletiz bu yuzden piyasada mal ve para dönmüyor yurtdisinda olsam 2.el al sat islerinde manyak isler yapardim burda 2 ayda bir satis yapsam opte basina koy (an itibariyle internette 100 150 ilanim var)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.