Şimdi Ara

İkinci el Hyundai Elantra'ya ne diyorsunuz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.077
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben ilk arabamı alacam ikinci el tanıdıktan bir 2004 model bir Hyundai Elantra 1.6 buldum araç hiç kullanımamış daha 6000km de ve otomatik vites. Arabayı bilenler çok güzel olduğunu söylüyor ama diğer taraftan alırsan çok zor satarsın diyenlerde çoğunlukta arabanın fiyatı 17000 YTL siz nedersiniz alınırmı araba çok temiz ve nerdeyse sıfır

• fiyat çok iyi sen almazsan biz alalımşaka bir yana bu arabaların ikinci eli çok hareketli değil doğru ama uygun fiyata alırsan elden çıkarmadada sorunun olmaz yalnıs lpg düşünüyorsan arkadaş taktırdı sorunları var bu formdada sorun çıkarddığını okumuştum
  • hyundai alentra ama ne gp mi gl mi gls mi hangisi bide sen arabayı satmak içinmi alıyosun binmek içinmi satmak için almıyosan pek sorun yok artık hangi arabayı alırsan al tekrar satmaya kalktığında zorlanırsın ve düşük fiyata gider bence fiyat iyi ve dahada iyi olan tarafıda araba 6 bin kmdeymiş yanlış okumadım dimi 6 bin km de araba
  • 3 yılda 6000 km. nerdeyse sıfır yahu. eğer üst donanım seviyesi ise o fiyata alınır. Elden çıkarmada elentraların piyasası pek yok birde otomatik vites ama ucuza ve sıfır ayarında araba aldığın için çok sorun olmaz gibi.
  • Araç 6000'de imiş sıfır gibi model de yüksek satmak istediğinde düşük satarsın diyorlar. Ama zaten sıfır almıyosun ki. Zaten düşük alıyosun. Sadece satmak istediğinde alıcı heme çıkmaz. Binmek için alıyorsan bence geyet iyi bir fiyat. Kaçırma derim.
  • Ben bu forumu açtığımı komple unutmuşum ya profil sayfamı kurcalarken buldum konuyu neyse mesaj atan arkadaşları meraksız bırakmayım bahsettiğim araç değil ama onun yerine sıfırı alındı :)))))
  • hooooorrtttt
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Satamazsın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.