Şimdi Ara

Opel Corsalar Neden Bu Kadar Ucuz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
3.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şöyle bi baktımda yani opel corsa 1.2-1.3-1.4 ler sportlar falan filan neden bu kadar ucuz 16 bin liraya bile var üstelik dizelde.. nedir bu fiyatta olmasının sebebi kronik sorunları mı var vs ? Arkadaşımın babası opelde çalışıyor yeni kasa astraların beyninde problem varmış diye duydum bu corsalarda da bu tarz bişe olabilir mi acaba çünkü modelde çok eski değil donanım fena değil dizel e daha ne olsun varmı bilgisi olan acaba teşekkürler.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-kelepir-sport-araba-46720136/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-bulunmaz-renk-emsalsiz-temizlikte-1150-km-1-depo-mazot-69408054/detay
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-ege-otomotiv-2007-model-170-000-km-de-1-3-cdti-enjoy-69603082/detay

• Yapay Zekanın Yanıtı

Opel Corsalar Neden Bu Kadar Ucuz?

Opel Corsa, uygun fiyatlı ve güvenilir olmasıyla tanınan popüler bir şehir otomobilidir. Peki, Opel Corsaların bu kadar ucuz olmasının nedenleri nelerdir?

Opel Corsa Van Neden Ucuz?

Birincisi, Opel Corsa, hatchback ve sedan gibi diğer gövde stillerine kıyasla daha basit bir tasarıma sahiptir. Bu, üretim maliyetlerini düşürmeye yardımcı olur. İkincisi, Corsa, Opel'in diğer modelleriyle birçok parçayı paylaşmaktadır. Bu, yedek parça maliyetlerinin düşmesine ve genel bakım masraflarının azalmasına yol açar.

Diğer Nedenler:

• Yüksek Üretim Hacimleri: Corsa, Avrupa'da en çok satan otomobillerden biridir. Bu yüksek üretim hacimleri, ölçek ekonomilerine yol açarak maliyetleri düşürür.
    • Rekabetçi Pazar: Otomotiv pazarı oldukça rekabetçidir ve Opel, rakipleriyle fiyat konusunda rekabet etmek zorundadır. Bu, Corsa'nın fiyatlarını düşük tutmaya yardımcı olur.
    • Düşük İşletme Maliyetleri: Corsa'nın yakıt verimliliği yüksektir ve bakım maliyetleri düşüktür. Bu, sahipler için işletim maliyetlerini azaltır ve aracın genel değerini artırır.

Sonuç:

Opel Corsa'nın uygun fiyatı, basit tasarımı, parça paylaşımı, yüksek üretim hacimleri, rekabetçi pazar ve düşük işletme maliyetlerinin bir kombinasyonundan kaynaklanmaktadır. Bu faktörler, Corsa'yı bütçe dostu ve güvenilir bir ulaşım seçeneği haline getirmektedir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Hocam 5-6 yaşında 100binin üzerindeki araçların kaç para olmasını bekliyorsun?
    Ayrıca ilk araç modifiye diye bayağı bir yıpranmış gibi görünüyor. Son araç da etek altı boyalı yani büyük ihtimal pertten toplama. İkinci araç da bomboş baz model bir araç ve 110.000 km'de.
  • Van oldugu icin ucuz
  • Haklısınız bu araçlar bıraz hırpalanmıs fakat 2-3 bın lıra fazlaya cıktıkmı yıne baya guzel araclar var ve normal yınede buna ramen fıyat düşük niye böyle ?
  • Ucuz mu? Bence donanımı göze alındığında piyasanın f/p oranı en düşük araçlarından biri.
  • Hocam "yanlış tespit" diyorum.
  • Hiçte ucuz olduğunu düşünmüyorum bu araçlardan vandan bozma olduğu için bu kadar ucuz ruhsatta kamyonet olarak geçerler vergisi binek modeline göre fazla aynı zamanda her yıl muayeneye girmeniz gerekecek
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Euro Civic'ler neden daha ucuz?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: peugeot206WRC

Hocam 5-6 yaşında 100binin üzerindeki araçların kaç para olmasını bekliyorsun?
    Ayrıca ilk araç modifiye diye bayağı bir yıpranmış gibi görünüyor. Son araç da etek altı boyalı yani büyük ihtimal pertten toplama. İkinci araç da bomboş baz model bir araç ve 110.000 km'de.

Bende resimden otomobil analizi yapabilme yeteneği istiyorum.
  • bende 1.3cdti silverline var,150 bini geçtim,çok memnunum...yakıtı vergisi herşeyi süper,temizini alabilirsiniz.
  • fiyatlar normal sonucta b sınıfı ve 100bini aşmış arac
  • quote:

Orijinalden alıntı: AntonioMontana

Hocam "yanlış tespit" diyorum.

Bence de, niye daha pahalı olsun; kaç senelik, 100-150 bin km yol yapmış araçlar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: lordz

quote:

Orijinalden alıntı: peugeot206WRC

Hocam 5-6 yaşında 100binin üzerindeki araçların kaç para olmasını bekliyorsun?

Bende resimden otomobil analizi yapabilme yeteneği istiyorum.

Hocam siz de benim gibi 2-3 ay araç arayınca bırakın fotoğrafı, açıklamalardaki ilk kelimeden aracın durumunu anlarsınız.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.