Şimdi Ara

İKİNCİ EL FİYATLARI NE ZAMAN DÜŞECEK??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya saçma sapan araçlara çekilen fiyatları gördükçe sinirlenmemek elde değil, bayramdan sonra bir nebze düşer diyorum ama ondan da emin değilim, 2000 toyoto corolla'ya 19000 yazan adam gördüm, 2001 clio'ya 21000 yazmış, arabalar kötü demiyorum verilen fiyatlar anormal, tamam sıfırda vergiler yükseldi felan da ikinci elde de adeta adam kazıklama yarışında millet, buna en azından bir yasal düzenleme getirilmeli, zaten yakıtta dünya birincisiyiz bi de üstüne yurtdışında sıfır araca verilen parayı burada 10-15 yıllık arabaya vermek koyuyor adama, yeter la!

• quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

Gidip almadığınız zaman düşecek.

Sıfırı 40.000TL olan arabanın 2010 modeline 36-37.000TL yazılan piyasadan araba mı alınır?

haklısında almam da lazımsa ne diyeceğim, çare en başta dediğin ama burada vatandaşın hakkını devletin de gözetmesi gerek diye düşünüyorum, elimdeki parayla geçen sene bile neredeyse honda jazz'a yeterken bu sene clio'ya siena'ya zor yetiştiriyorum.
  • Bilinçli alıcılar olmadıgı sürece zor düşer.....
    Sırf ikinci eli iyi diye güneş yanıklı boyası dökülmüş değişeni yok diye ezik büzük araçlara 3-4 bin lira fazladan para veren kesim olduğu sürece düşmez.
  • sahibinden.com mantığı ( benim arabam daha iyi ) akıl tutulması yaşayıp üstüne ekleyenler 0 km den daha pahalıya satılan yüzlerce ilan varken çok zor aynı durumdan dert yanıyorum bu sitenin kapanması lazım piyasanın içine etti .

cebiniz de nakit para varsa bu şişik fiyat yazanlara ölücülük yapın mutlaka biri kabul edecektir .( fd6 civic - golf ) sahibi haricin de yani
  • Çok haklısın hocam.Geçen sene ağustosda 22bine aldığım aracı şu an 26 a koysam gidecek.
  • almayın bu kadar basit almayın şu 10-15 yaşındaki araçları
  • sıfır araç fiyatları ne zaman düşerse..

yani öyle bi gün yok hocam...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arabasını satan adam büyük ihtimal yeni araç alacaktır bunun için en az zararla bu işi halletmek için haklı olarak 2. El fiyatları uçtu.

Sorun 0 km Araç fiyatlarında dahada doğrusu devlette.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İkinci el fiyatları yabancı otomobiller ayarında bir yerli otomobilimiz olduğunda düşecek.
  • Aralik ayını bekle, ondan önce düşmez, sıfır talebi azaldı bu aralar, 2. Elde fiyatlar bundan şişmiş durumda. Aralikta sıfırda kampanyalar artar, 2.el düşer.

• Gercekten hem sifir hem ikinci el ucmus, 2005 micra satmayi dusunuyordum 75bin kmde ama en son 17 flndi piyasasi baktigimda, bugun baktim 25-26 yazmis millet. Sok oldum :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sahibinden dekiler kafayı yedi, sıfır araçlarda indirim olmadığı sürece böyle sürer gider.
  • böyle piyasa mı olur ikinci el bakmak için siteye bakıyorum fiyatlar uçmuş
  • Bu arada bence fiyatlar inanilmaz yuksek olmasina ragmen bir miktar oturdu artik. Azalma olsa da satislar devam ediyor. Genelde herkes sinif dusurup yine de araba aliyor gibi. Normalde gecen sene is gucten degisteremedik ikinci araci ama artik cok eskidi, mecbur bu ara degistirecegim ben.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mevcut sartlarda fiyatlar düşmez.

Piyasada dengeleri degistirecek biseylerin olmasi lazim .

• Tutmayan D sınıfı araçları C sınıfı parasına alın 2.eli dert etmeyin.

Ama şu aralar tutmayanlarda bile 2.el artışı var mesela Mazda6 ve Subaru Legacylerde zam var.Sanırım 2.motor vergisini ödedikleri için zam yaptılar.
  • Özellikle mazda 3 için konuşacagım geçen sene 35 civarına günlerce ilanda kalan araçlar şu anda 41 civarinda. Adam 2012 model araca 55 lira yazmış sırf 5 km diye aracın yeni kasa sıfırı aynı fiyat arkadaş.

• Düşmeyecek bence
  • şu anki uçuk fiyatlardan aldım, satarken bedavaya verecek değilim. ama gidipte 2000 model döküntülere 20bin lira da vermedim hani.
  • Hakkaten dusecek gibi gözükmüyor

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.