Bildirim
ikinci el dizüstü alacağım fiyat için tavsiye?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Ekran kartı modelini yazarsan daha rahat yardımcı olur arkadaşlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: GrandTurco
Ekran kartı modelini yazarsan daha rahat yardımcı olur arkadaşlar
amd 8730m
Oyun oynamayacağım.. -
işlemcisi eski -
quote:
Orijinalden alıntı: sefinho
işlemcisi eski
ikinci el zaten daha yenisini nasıl bulacaksın? -
Oyun oynamiyacaksan alinabilir o zman
quote:
Orijinalden alıntı: sefinho
Oyun oynamiyacaksan alinabilir o zman
Eğer daha iyi bir işlemcili ikinci el cihaz bulup tavsiye ederseniz bakarım, yani ben sahibinden.com üzerinden ilanlara bakıyorum ilanların % 50'den fazlası yanlış giriliyor yada
sırf insanları kandırmak için bilerek hatalı giriliyor.
Adam i5 5.nesil diye girmiş ilanı, açıklamada da 5.nesil yazmış ama fotoğraf koymuş işlemci birinci nesil... Bazılarına mesaj atıyorum teşekkür edip düzeltiyor, bazıları engelliyor, sanane diyen oluyor.. Artık adam kime kazık atabilirse.. sahibinden.com ' a mesaj atıyorum hatalı kategori diye onların zaten pek taktıkları yok.. Ama yakındır yok olmaları böyle giderse...
Bu bilgisayar için konu açma sebebim aynı şehiirde olup deneme fırsatım olması bir artısı da bu
-
Acikca soylemek gerekirse ikinci ellere bakmadim laptoplara hangi sehirdesiniz ona gore bakayim sahibindenden
Merhaba, 2. el en az İ5 4. nesil 1500-2000 tl civarında örnek verebilir misiniz? -
ACER E1-572G İ7 4500U CPU 1,8-2,4 GHZ, 1 TB HARD DISK, 8 GB RAM, 2 GB 8750M EKRAK. için 2000 TL verilir mi? -
Kesinlikle verilmez. 1600-1700 civarı olursa belki düşünülebilir.quote:
Orijinalden alıntı: haltun38
ACER E1-572G İ7 4500U CPU 1,8-2,4 GHZ, 1 TB HARD DISK, 8 GB RAM, 2 GB 8750M EKRAK. için 2000 TL verilir mi? -
-
leidenfrost cevap verdiğiniz için teşekkürler, kayseri için öneriniz neler olabilir? -
Konuya cevap vereyim: alınır.
Öncelikle teşekkürler, Hangisi için alınır dediniz?quote:
Orijinalden alıntı: expressimo
Konuya cevap vereyim: alınır.
CASPER C650 3 günlük
-İNTEL İ5 8250U 1.80GHZ CPU
-4 GB DDR4 RAM(artırılabilir)
-NVİDİA GEFORCE 940MX HARİCİ EKRAN KARTI (4GB)
-15.6 HD PARLAMASIZ EKRAN
-500 gb harddisk
2500 TL alınır mı? -
Konu sahibine yanıt verdim. Ama size de yazayım gerekirse eski laptop alın ama casper almayın.Hp falan olsa acer olsa dell assus olsa bu paraya direk alın derdim.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X