Şimdi Ara

İkinci El Aldığım Anakartın İşlemci Soketi Normal mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
1
Favori
1.028
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Dün sahibinden'den ikinci el bir anakart aldım. Şu an yeni sistem topluyorum ve işlemciyi henüz almadım. Ram var bir tek işlemci kaldı bu yüzden anakartı deneyemiyorum ama anakartın işlemci bölmesi bana biraz garip geldiğinden bilenlere sormak istedim. Resimde görebilirsiniz işlemcinin takıldığı kısımda bir yer diğer yerlere göre değişik? Bozuk mu bu konuda bilgi verebilirseniz sevinirim.

Son Hali (Umarım Çalışacak) :

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 23 Ekim 2023; 21:13:57 >

• Evet, o iki pin yamuk. Hatta sol alt köşede de bir yamuk pin var gibi.

• İlk çekilen resimlerde evet yamukluk varmış fakat sonra bir türlü düzeltmişsiniz galiba. Bnde çok aşırı olmayan yamuklukları z 690 çipsette düzeltmiştim. Sıkntısız çalışıyordu.

Kırık pin yoksa eksik pin, yamulan pinler az çok düzgün bir şekilde düzeltilebilirse çalışabiliyor. Sistem açılıp çalışıyorsa herhangi bir parçaya zarar vermez. En kötü tam düzemediyse en fazla sistem açılmaz. Kırık eksik pinler yoksa genelde düzeltme ile çalışabiliyor. Deneyip bakacaksınız artık.

• Rica ederim birde bir şey soracam bu anakartı elden mi aldnz yoksa kargoylamı geldi size.

Yani böyle olduğunu biliyormuydunuz ? Yoksa satan kişi bir şey demedimi pinler hakkında.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Aynen yamukluk olsa idi o anda mutlaka görürdünüz. Çünkü o bozukluklar hemen göze çarpar. Ben hani satıcı gönderdi de "yamuk deildi falan mı" dedi diye dedim.

Fakat öyle bir durum yokmuş iyi bari. Anlaşılan istemden sizde olmuş ama düzelmiş gibi. Yine de tabi çalıştırıp denemek lazım. O zaman haber edersiniz durumu deneyince...

• Kırık değilse %99 çalışır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • benzer bir sorun AM5 anakartta olmustu. igne ve buyutec yardimiyla duzelttim sorunsuz calismisti.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Genelde yamulan pinler sıkınyı yapmıyor.gönlün rahat olsun.benimde başıma geldi sorun olmadı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende 3 4 sene önce i5 8600k takarken 1 adet pin yamultum. Igne ile düzelttim sonursuz çalışmıştı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • çöp..:D

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.