Şimdi Ara

İkinci devre çekirdek çitleyen Beşiktaş taraftarı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İstanbuldaki Arsenal maçından sonra beni oldukça rahatsız eden bir konu bu.

İlk devre ne kadar ateşli, istekli bir Beşiktaş taraftarı varsa; devre arasından sonra bi o kadar isteksiz, bitse de gitsek diye hareket eden bir taraftar var stadda. En son Arsenal maçında, adamlar 10 kişi kaldıktan sonra bile adam gibi organize olamadı kimse. Biraz daha baskı kuran bir taraftar olsa maçı etkileyebilirdi diye düşünüyorum.

İnönüde kombinem olduğu zaman da aynısı geçerliydi. Olimpiyatta izlediğim maçlarda da...

Bu işin bi çözümü olmalı bence. Yakışmıyor bize. Bilmem siz ne düşünüyorsunuz?

• Konuyu niye şimdi açtın derseniz de, ofiste canım sıkıldı
  • Maçta heyecan veya endişe arttıkça taraftar da ister istemez nefes almadan maçı izliyor. Bunun ne yazık ki çözümü yok. O anlarda bir gol olsa sen o zaman seyret taraftarı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hicks

Maçta heyecan veya endişe arttıkça taraftar da ister istemez nefes almadan maçı izliyor. Bunun ne yazık ki çözümü yok. O anlarda bir gol olsa sen o zaman seyret taraftarı...

Nefes almadan mac izleyecek adam evinde izlesin o zaman.
    Asil taraftar oyle durumlarda belli oluyor iste.

3-0 olduktan sonra kimsenin ihtiyaci yok ki tribunde bagiran adama. Mac bitmis zaten.
  • yasakmı çekirdek çitlemek.

insanlar illa bağırmak içinmi gelecek. Çeirdek çitlemek için ailesini alıp oturmak için gelemeyecekmi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr Xzibit

yasakmı çekirdek çitlemek.

insanlar illa bağırmak içinmi gelecek. Çeirdek çitlemek için ailesini alıp oturmak için gelemeyecekmi.

O baska. Mesaji tekrar okumani tavsiye ederim.
    Onu yapacak adam ilk yari da oturup macini izliyor ailesiyle zaten. Kimsenin de sikayeti yok buna.

Inonu doneminde, eger is cikisi vs. yorgun hissediyorsam ben; cikiyordum ust kata. Aliyordum cekirdegimi cayimi. Guzel guzel macimi izliyordum. Bunu yapan cok insan var zaten.

Benim sikayet ettigim nokta, ilk yari takimi cok iyi sekilde destekleyen taraftarin 2. yari tamamen yok olmasi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ToffieBoi

quote:

Orijinalden alıntı: Hicks

Maçta heyecan veya endişe arttıkça taraftar da ister istemez nefes almadan maçı izliyor. Bunun ne yazık ki çözümü yok. O anlarda bir gol olsa sen o zaman seyret taraftarı...

Nefes almadan mac izleyecek adam evinde izlesin o zaman.
    Asil taraftar oyle durumlarda belli oluyor iste.

3-0 olduktan sonra kimsenin ihtiyaci yok ki tribunde bagiran adama. Mac bitmis zaten.

Arıza misin arkadaş? Sebebini sordun söyledik, bunu sen de değiştiremezsin, ben de değiştiremem. 25 yıldır tribündeyim, 25 yıldır bu böyle, bundan sonra da böyle devam edecek.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ToffieBoi

quote:

Orijinalden alıntı: Mr Xzibit

yasakmı çekirdek çitlemek.

O baska. Mesaji tekrar okumani tavsiye ederim.
    Onu yapacak adam ilk yari da oturup macini izliyor ailesiyle zaten. Kimsenin de sikayeti yok buna.

Inonu doneminde, eger is cikisi vs. yorgun hissediyorsam ben; cikiyordum ust kata. Aliyordum cekirdegimi cayimi. Guzel guzel macimi izliyordum. Bunu yapan cok insan var zaten.

Benim sikayet ettigim nokta, ilk yari takimi cok iyi sekilde destekleyen taraftarin 2. yari tamamen yok olmasi.

anladım ben senin mesajını . Ben çekirdekçi taraftarı düşman belleyenlere seslenmek istedim daha çok.

• quote:

Orijinalden alıntı: _Davutoğlu_

Maça giden herkes böğürmek zorunda mi?ne zaman ıngilizler gibi insan gibi maç izlemeyi öğrenecek bu ülke?

ingiliz holiganlara bunun cezasını Margaret Thatcher verdi zaten
    öyle süt dökmüş kedi olmalarının bedeli coookk agır ödediler
  • İkinci yarı eve nasıl gideceğimizi düşünmeye başlıyoruz. O rezil trafiğe yakalanmamak için 5 dk mı yoksa 10 dk mı erken çıksak diye düşünmekten maça konsantre olamıyoruz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Maça giden herkes böğürmek zorunda mi?ne zaman ıngilizler gibi insan gibi maç izlemeyi öğrenecek bu ülke?

Ne alaka futbol oturarak mı izlenir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: raunk

quote:

Amuda kalkarak mi izlenir?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: raunk

quote:

Amuda kalkarak mi izlenir?

Tabiki öyle izlenir

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.