Şimdi Ara

İKİCİ EL ALINMIŞ ARAÇ İÇİN TRAFİK SİGORTASI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ankarada oturyorum istanbuldan ikinci el araç aldım ankara plaka yapcam ancak istanbulda noter satışı oldu aracı 3-4 gün kullancam acaba trafik sigortası yaptırmam gerekirmi bu arada aracın eski sahibi kendi üzerindeki trafik sigortasını bana verdi olurmu yoksa yeniden yaptırmammı lazım nedersiniz

• Sigortacı arkadaşlar daha net yanıt vereceklerdir ancak bildiğim kadarıyla eski plakasının üzerine sigorta yaptırıp
    plaka değişimi sonrası yeni plakaya zeyilname ile (ek bir sayfa) çevirtme şansınız var.
    En azından kaskolarda böyle yapabiliyorlar
  • Eski trafik sigortasının noter satışından sonra 10 gün geçerliliği var.

Ancak yeni kayıt olarak plaka yazdırmadan kendi adınıza da trafik sigortası çıkartabilir ve bu sigorta ile trafik tescilini yaptırabilirsiniz.

Tavsiyem sigorta şirketlerinin inisiyatifine iş bırakmadan, zaten tescilde yaptıracağınız trafik sigortasını yeni kayıt olarak, plaka yazdırmadan bir an önce yaptırmanızdır. Yeni kayıt diye belirtirseniz sigortacıya poliçeye plaka girmeyecektir. Plakayı alınca da o plaka adına zeyil yapılır ve poliçe devam eder.

Aracınız hayırlı olsun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi O.B.K -- 7 Temmuz 2009; 22:47:37 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.