Şimdi Ara

iki Volvo s60 arasinda kaldim.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
1
Favori
1.330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volvo-volvo-s60-t4-62233018/detay/
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volvo-aktif-otomotiv-den-2011-volvo-s60-1-6-drive-premium-s-i-f-i-r-63521193/detay/

Arkadaslar volvolardan biri 1.6 dizel biri 1.6 benzinli.
    Donanim olarak benzinli daha hos durmakta bej deri koltuklar, sunroof, otomatik vites;
    dizelin avantaji ise dizel olmasi ve sifir km olmasi.

Sizce nasil bir tercih yapmaliyim ?

Tesekkurler.

• Bu kadar ödeme gücünüz bulunuyorsa sıfırını zorlamanız daha iyi olur düşüncesindeyim
  • Sifir konusunda haklisiniz 85 bin civari alinabilir belli opsiyonlariyla 1.6 dizel secenegi, yalniz 3 ay sonraya araba teslim deniyor, bu kadar bekleme sansim yok ne yazik ki.
  • Dizelin jantlar çok kötü duruyor benzinlinin yanında.
  • Dizel cok kötü duruyor jant olarak hemde manuel. Çok km yapmayacaksanız benzinli derim.
  • Benzinli r-design sanırım çift eksoz r-design jantlar küçük spoiler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Losangelos -- 20 Kasım 2011; 4:43:46 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Araçların fiyatlari oldukça uygun.Yakıtla ilgili zorluk çıkmayacaksa T4 iyi secim.2011 model kampanyası bitince bu araçların fiyatida 2.elde artar.Acele ederseniz iyi fiyata S60 sahibi olmuş olursunuz.
  • Ben sizin yerinizde olsam kesinlikle T4 ü alırım. Gerçekten zevk alırsınız T4 den. Eğer yakıt tüketimi çok da önemli değilse düşünmeyin bile.
  • Bence Dizel'i alın. Sonra benzin derdiyle uğraşmayın. Sıfır dizel alın derim.
  • T4 çok keyiflidir. 180 beygir 240tork bir araç kullanmış olursunuz. ama yıllık 15000km den fazla yapıyorsanız dizel alın.
  • Yakit degerleriyle ilgili bilgi verebilecek arkadas var mi?

Firmalarin internet sitelerindeki degerlere genellikle ulasilamadigindan bu soruyu soruyorum.

Gorusleri icin herkese tesekkurler bu arada.
  • manuel sorun değilse d2 çok daha mantıklı,

t4lerde sorunlar çıkabiliyor, ayrıca kullanılmış ve direksiyondan kaybediyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: judasss3

Yakit degerleriyle ilgili bilgi verebilecek arkadas var mi?

Firmalarin internet sitelerindeki degerlere genellikle ulasilamadigindan bu soruyu soruyorum.

Gorusleri icin herkese tesekkurler bu arada.

Şuan istanbul içi ortalamam 8.1 çok yoğun trafikte kullanmıyorum. Şehir dışı 7lt civarında. 180bg ve 1600kg olmasına rağmen yakıt tüketimi gayet iyidir.
  • devir ekonomı devri ama bu fiyatlara araç alan şahısın orta gelırın ustu olduguda kesın bence t4 size göre görüntüsü zaten of of of tüm ilgi üstünde olur
  • O değil de bu araba güzel yahu
  • quote:

Orijinalden alıntı: funkmaster

O değil de bu araba güzel yahu

Kesinlikle öyle T4 daha da güzel ve zevkli bir araç
  • Bu fiyatlar ne böyle ?? deri koltuk, koltuk ısıtma, xenon far bile bulunmayan bu araçlar nasıl bu fiyatlara alıcı buluyor anlamıyorum...
  • T4 kullanıyorum memnunum.Tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AutoTestPilot

Bu fiyatlar ne böyle ?? deri koltuk, koltuk ısıtma, xenon far bile bulunmayan bu araçlar nasıl bu fiyatlara alıcı buluyor anlamıyorum...

Son 1 yıldır inanılmaz zamların farkında değilsiniz sanırım? Bu forumda nerdeyse 80.000 e bmw1 audi3 gibi c sınıfı araç alanlar var. Jetta olmuş 70.000. Bu ilanlardaki araç f/p olarak piyasadaki en iyi araçlardandır kanımca.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.