Şimdi Ara

İKİ SORU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Zyxel P-660 HW v3 modem kullanıyorum iki sorun var modemle ilgili
    1-Modem kablolu olarak iki farklı bilgisayara bağlı ethernet ışığı birinde her zaman hiç sonmeden yanarken diğerinde saniyede 2-3 kez yanıp sonuyor bilgisayarın açık veya kapalı olması farketmiyor ethernet kablosunu değiştirdim ama oda fayda etmedi ve sanırım bu nedenle internete girmiyor neden olabilir bu durum?
    2-Aynı modemle birde wireless bağlantısı var ama bu bağlantı nedensiz yere kesilmeler yapıyor ve sorun alıcıda değil iki farklı alıcı ve bilgisayarla denenmiştir bunun nedeni ne olabilir
    Cevaplarnız için simdiden teşekkurler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erendo -- 16 Temmuz 2010; 10:28:04 >

• lan istemcisinden lan istemcisine, wlan istemcisinden lan istemcisine iletişim kuramama ve benzeri bugları var zyxel modemin. dolayısıyla bu yönde bugları giderici yeni firmwareler çıkıyor. bu buglar nedeniyle lan networkde bilgisayar varken wlanda kopmalar, landan lana iletişim yapılamaması nedeniyle sorunlar çıkabilir. yeni yazılımları kontrol et. yeni yazılım yoksa aynı modelin avrupa firmwarelerini incele ve bugları konttrol et, türkçe firmwareler belki geç çıkabilir flena fistan..
  • bitane firmware buldum benim sorunun cozumunu iceren ancak .rar dosyasının içinden .bin ve .rom uzantılı iki dosya çıktı setup cıkmadı kopyalayıp yapıştırdım crack gibi modemin içine ama modemin icinde bin ve rom uzantılı dosya yok sanırım işe yaramadı o dosyaları ne yapmalıyım?
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.