Şimdi Ara

İki Asus arasında hangisi seçilmeli?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Öncelikle merhaba 2'si arasında gözle görülür büyük bir fark yok.Özelliklerden bir adım önde olan Premium.
    Oyun için alacaksanız asus rog modellerini öneririm.

Tercih sizindir.
  • FreeDos kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim cevabınız için, rog serisinden g750js var kendime ait. rog serisi biraz kaba oluyor taşınabilirlik açısından bendeki örneğin 4,5 kg, tuğla gibi adaptörü var. Bunu kardeşime bakıyorum.öncelikle oyun için kullanılmayacak ama yine de oyunlarda daha iyi performansa sahip olanı seçmek istedim , oyun= ağır program mantığı ile. Kasa farkını merak ediyorum iki bilgisayarın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemil&mustafa

Teşekkür ederim cevabınız için, rog serisinden g750js var kendime ait. rog serisi biraz kaba oluyor taşınabilirlik açısından bendeki örneğin 4,5 kg, tuğla gibi adaptörü var. Bunu kardeşime bakıyorum.öncelikle oyun için kullanılmayacak ama yine de oyunlarda daha iyi performansa sahip olanı seçmek istedim , oyun= ağır program mantığı ile. Kasa farkını merak ediyorum iki bilgisayarın.

Kasa farkı yok,dış görünü ise zevke göre,bence premium daha güzel diğerinden tercih sizin.
    İyi günler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FreeDos -- 4 Nisan 2015; 18:08:08 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.