Şimdi Ara

İki aşamalı orta şekerli sistem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

ilk önce zaten kullandığım ürünleri belirteyim.

sapphire hd 7850 oc 2gb gddr5
    128GB Ultra Plus SATA 3.0 SSD
    AOC 23' full hd led
    550watt (hiç güvenmediğim psu)
    2 tb harddisk

kafama yatan 1. aşama

Core i5 4670K
    MSI Z87-G45 GAMING(Diğer sınıf arkadaşları arasında en çok ilgimi Realtek® ALC1150 kullanması geldi)
    CORSAIR CARBIDE SERİSİ™ 400R (psu'suz)(psu'lu model ile arasında 200 lira fark var 2. aşamada psu alıcam 200 liradan çok daha pahalıya gelmez hemde moduler alırım)
    CORSAIR 8GB (2X4GB) VENGEANCE DDR3 2133MHZ CL11

ilk aşamayı 1 ile 1,5 ay içinde almayı planlıyorum.

2. aşamada ise (ikinci aşamadaki parçaları detaylı incelemedim gözüme çarpan ürünleri yazıyorum.)

CORSAIR CX SERİSİ 80PLUS 750W MODÜLER ,,, OCZ FATAL1TY SERİSİ 80PLUS 750W MODÜLER
    COOLER MASTER HYPER 212X ,,, NOCTUA NH-D14 .... soğutucu işini detaylı araştırmadım ona vakit var zaten

ikinci el yada indirim zamanında ikinci sapphire hd 7850 oc 2gb gddr5 alıp CF yapmayı düşünüyorum.

yada kendi 7850'mi satıp orta üst sekmen yeni bir ekran kartı alırım.

2. aşamaya tahminen teker teker girerim. bahara kadar tamamlamış olurum.

Bilgisayar'i oyun dışında lightroom , photoshop içinde kullanacağım... müstakbel eşimde tasarımlı bir şeyler yapıyor nadirde olsa...

Bütün ürünlerde tavsiyeye açığım. 5 yıl götürmese bile parça bazında güncellemeye müsait bir sistem olmasını istiyorum.

şimdiden yardımcı olanlara teşekkür ederim.

• sectigin parcalar genel olarak iyi , ve seni bir süre idare eder . Ancak psu secimine anlam veremedim . Yanlis anlama kötü bir psu degildir , ama Türkiyede son kullaniciya sunulan Seasonicgibi PSu lar varken baska psu lari almak mantikli gelmiyor bana .

7850 cf olayina gelince , 2. kart almak en hesaplisi olacaktir , ama elindeki 7850 satip daha güclü tek kart almak ta mantikli geliyor bana .
  • başında demiştim 2. aşamadaki ürünleri detaylı incelemedim diye gözüme ilk çarpanlardı. Seasonic'i not aldım ama teşekkürler.
  • İkinci sistemi al, fakat RAM'ler çöp model. GSkill RaipjawsX 8GB (2x4GB) 1600MHz CL9 RAM ile değiştir. Ayrıca Corsair en kaliteli parçaları üreten firmadır. İçinde 600W 80+ PSU'su ile birlikte Corsair Carbide Serisi 300R kasayı al.

Hayırlı olsun.
  • 1.5 ay sonra islemci alicagini yazmissin. Onun yerine en basta 4670k+anakart+psu+ram yapip uzay montajla pc yi kullanmaya baslayabilirsin. 1.5 aya r9 serisi amd gpu alar tr de cesitlenmis olur. Bir 270x alirsin bir de 400r. Sonrada paran birikince bir 270x ve psu alirsin tadindan yenmez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.