Şimdi Ara

IKEA'YA BAŞVURU YAPTIM MÜLAKATA ÇAĞIRDILAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
1.002
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Nisan dan beri işsiz durumdayım arkadaşlar birçok kurumsal işlere yöneldim olumlu bir dönüş olmadı şu ana kadar.Ikeanın bayrampaşa mağazasına yoğun eleman alımı var şansımı orada denedim dün arayıp perşembe günki mülakata gelip gelemiyeceğimi sordu e tabiki katılacağım.Daha önce çalışmış şarttlar maaşlar hakkında bilgisi olan varmıdır acaba ?
    Ben ürün dolum ekip üyesi bölümünde tam zamanlı başvuru yaptım 04.30 - 11.00 mesai saati servis imkanı, yemek imkanı ve haftada 2 gün izin olanağı sunuyor bildiklerim bunlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hypersoarTR -- 24 Haziran 2014; 13:06:44 >

• Arkadaşım ümraniye ikea da çalışmıştı 1 sene iyiydi genel olarak şikayeti yoktu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlısı olsun.Umarım girebilirsin
  • teşekkür ederim,kısmet birazda gelişmeleri aktarırım burdan...
  • IKEA çok kurumsal bir şirket. Yani pek olmadı ama, Burger King veya McDonald's gibi çakma müdürleri üstünlük sağlama derdinde değil. Mutlu olursun umarım.
  • Şu sandalyenin parçalarını birleştirip kurun sonra oturun mülakata başlayalım diyebilirler
  • Bu sabah IKEA mulakatına katıldım.Olumlu bir dönüş olcağını sanmıyorum.İnsan kaynakları askerliğini yapmamış veya tecilli olanlara part time iş veriyoruz diyor,ben ise full time iş istediğimi belirttim.Part time çalışmanın mantığı yok şu an 4 ay daha işssizlik maaşım var alacağım. Ayriyeten başvurusu olumlu sonuçlanan arkadaşları 1 hafta içinde tekrar çağıracaklarını,olumsuz olan adaylara ise 3 hafta sonra mail atacaklarını bildirdiler...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kyk ara sınıf yurt başvurusu
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  •  IKEA'YA BAŞVURU YAPTIM MÜLAKATA ÇAĞIRDILAR

edit: tüh, yapılmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 355GTS -- 26 Haziran 2014; 20:37:09 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.