Şimdi Ara

İKEA KASİYER?????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
23.491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ikea da kasiyer olarak başlayacağım hafta içi 4 saat hafta sonu 7 saat toplamda haftada 30 saat çalışma sürem var sizce başlamalımıyım başlamamlımıyım yorucu veya sıkıcı yönleri var mıdır. daha önce çalışmış kişiler varsa fikirlerini bekliyorum.
    dün ilk görüşmemi yaptım grup mülakatına aldılar. önümüze aynı anda karşımıza çıkabilecek 5 sorun koydular. öncelik sırasına göre çözün sorunları ve kendi sıralamanızı diğer grupdakilerin ikna olmasını sağlamaya çalışın denildi. benim sıralamam olumlu değerlendirilip. bugun saat 3 de birebir mülakata çağırdılar.

bu işe girersem zorluk çekebilirmiyim. hiç kasa deneyimim yok gerçi sürekli eğitim alacakmışız. maaşı konusunda birşey denilmedi yanlız çalışıan saat üzerinden maaş ödemesi yapılıyormuş

çalışma saaatleri

hafta içi 5 saat
    saat aralığı onlar tarafından belirlenecek

hafta sonu 7 saat
    yine aralığı onlar belirleyecek

haftada 2 gün izinliyim hafta içi

yorumlarınızı bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknologi -- 10 Eylül 2009; 20:05:01 >

• h.içi 10/14 h.sonu 10/15 arası çalışmayı tercih et gün sana kalır..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nero Bianco

h.içi 10/14 h.sonu 10/15 arası çalışmayı tercih et gün sana kalır..
    Çalışma süreleri oldukça güzel. Hafta sonu 10/15 saatleri, hafta içide 18/22 saatleri bence daha iyi. Böyle olursa hafta içi bütün gün boşta olursun ve belki ek iş bile yapabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Roohans

Çalışma süreleri oldukça güzel. Hafta sonu 10/15 saatleri, hafta içide 18/22 saatleri bence daha iyi. Böyle olursa hafta içi bütün gün boşta olursun ve belki ek iş bile yapabilirsin.

evet bende bunu düşündüm gerçekten esnek bırakıyorlar kurs okul ve ya başka birşey olursa izin veriyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: teknologi

quote:

Orijinalden alıntı: Roohans

evet bende bunu düşündüm gerçekten esnek bırakıyorlar kurs okul ve ya başka birşey olursa izin veriyorlar

Alıntıları Göster
    çok iyi bence sabah 8 akşam 5 çalışıoruz biz

• quote:

Orijinalden alıntı: Zaint

çok iyi bence sabah 8 akşam 5 çalışıoruz biz

Alıntıları Göster
    Baya iyiymiş çalışma saatleri..Gece geç yatıp ertesi gün işe geç kalma korkun yok, direk öğlene atabilirsin mesaiyi :) Bence değerlendirebilirsin dostum, hayırlı olur inşaallah hakkında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Syn7ax

Baya iyiymiş çalışma saatleri..Gece geç yatıp ertesi gün işe geç kalma korkun yok, direk öğlene atabilirsin mesaiyi :) Bence değerlendirebilirsin dostum, hayırlı olur inşaallah hakkında.

tam saat kaç arasında çalışayım karar veremedim tek canımı sıkan hafta sonları da çalışma durumunun olması:D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Çalışma saatleri çok güzel hafta içi 10/14 hafta sonu 10/15 yaparsan sabahtan işini halledersin öğlenden sonra akşam falan hep sana kalır ..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Syn7ax

tam saat kaç arasında çalışayım karar veremedim tek canımı sıkan hafta sonları da çalışma durumunun olması:D

Alıntıları Göster
    İkea sessiz sakin olur,kasaya gelen sandelyelere parmaklarını kıstırmazsan rahat rahat çalışırsın

• quote:

Orijinalden alıntı: nickimi değiştirdim

İkea sessiz sakin olur,kasaya gelen sandelyelere parmaklarını kıstırmazsan rahat rahat çalışırsın

heehheheehehh yarıldım gülmekten:D harbi haaha
    düşünmedim bunu ben

• quote:

quote:

heehheheehehh yarıldım gülmekten:D harbi haaha
    düşünmedim bunu ben

Alıntıları Göster
    Dalga geçmek için yazmamıştım ama neyse

• quote:

Orijinalden alıntı: bonobopanzer

Çalışma saatleri çok güzel hafta içi 10/14 hafta sonu 10/15 yaparsan sabahtan işini halledersin öğlenden sonra akşam falan hep sana kalır ..

bakalım işte bugun konuşacağız kesin durumu yazarım buraya
  • quote:

dalga geçmedim
  • quote:

quote:

dalga geçmedim

Konu iyice karışıyo

Ben öyle yazınca sen benim dalga geçtimi düşündün,o yüzden ''haaaaa,haaaaa''diye cevap attın zannetim
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bonobopanzer

Çalışma saatleri çok güzel hafta içi 10/14 hafta sonu 10/15 yaparsan sabahtan işini halledersin öğlenden sonra akşam falan hep sana kalır ..

bakalım işte bugun konuşacağız kesin durumu yazarım buraya

Alıntıları Göster
    Yaz diliminde haftaiçi 10/14 haftasonu 10/15 kış diliminde 18/22 ve 16/22 çalışman iyi olacaktır. Ayrıca haftasonu 7 saat demişin ama verdiğin saatlerden biri 5 saat diğeri 6 saatlik çalışma saatini gösteriyor.

• quote:

quote:

quote:

dalga geçmedim

Konu iyice karışıyo

Ben öyle yazınca sen benim dalga geçtimi düşündün,o yüzden ''haaaaa,haaaaa''diye cevap attın zannetim

yok ya alakası yok nie dalga geçeyim:D

aklıma takılan tek şey hafta sonu olayı bi pazar şöle tatilim olsa ii olurdu

• quote:

Orijinalden alıntı: Haplo

Yaz diliminde haftaiçi 10/14 haftasonu 10/15 kış diliminde 18/22 ve 16/22 çalışman iyi olacaktır. Ayrıca haftasonu 7 saat demişin ama verdiğin saatlerden biri 5 saat diğeri 6 saatlik çalışma saatini gösteriyor.

şöyle açıklayayım ikea sabah10 akşam 10 çalışan bir mağaza yani 12 saat çalışıyor

şimdi 7 saatlik çift vardiya olsa 7+7=14 saat olacak ama ikea 12 saat çalışıyor arada 2 saat fire verio bu da haftasonu 30 dakkalık bölümlerle ayarlanıo

yani tüm çalışanlar +15 +30 dakka arası ekstra çalışılıo burada amaç şey haftalık 30 saat çalışmayı denkleyebilmek hafta içi çalışırsın her gün 15 dakka ekstra hafta sonu yaparsın 5 saat mesai

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknologi -- 9 Eylül 2009; 11:31:34 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Haplo

şöyle açıklayayım ikea sabah10 akşam 10 çalışan bir mağaza yani 12 saat çalışıyor

şimdi 7 saatlik çift vardiya olsa 7+7=14 saat olacak ama ikea 12 saat çalışıyor arada 2 saat fire verio bu da haftasonu 30 dakkalık bölümlerle ayarlanıo

yani tüm çalışanlar +15 +30 dakka arası ekstra çalışılıo burada amaç şey haftalık 30 saat çalışmayı denkleyebilmek hafta içi çalışırsın her gün 15 dakka ekstra hafta sonu yaparsın 5 saat mesai

Alıntıları Göster
    güzel iş. okul olmazsa benimde biyere girmem lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: hakaniko

güzel iş. okul olmazsa benimde biyere girmem lazım.

Alıntıları Göster
    maasının koto olcagını sanmıyorum part time oalrak girityorsun galiba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aslimdayok

maasının koto olcagını sanmıyorum part time oalrak girityorsun galiba?

Alıntıları Göster
    hangi ikea'ya başvurdun? ne mezunusun ve tecrüben var mı? merak ettim. hakkında hayırlısı olsun...
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.