Şimdi Ara

İKEA KASİYER????? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
50
Cevap
0
Favori
23.500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: huseyinkarabal

quote:

Orijinalden alıntı: misogamist

30 saat ayda 120 saat yapar buda saatinin yaklaşık 40 liraya geleceği anlamına gelir. normal çalışsaydın 45 saat çalışacaktın maaşında 700civarı olacaktı. yani adamların verdiği rakam çok normal ama siz buna bile burun kıvırıyorsunuz

dün ölen 7 kadın ayda alıyordu o parayı....kaç saat çalıştığıda belli değildi

4 lira

saatim 5.40 lira
    neyse reddettim

dengesiz çalışma düzeni uyku sorunu yaratacak ve yemek sorunu yaratacak
    hafta sonu çalışma olayı bu paraya karşın yapılacak bi iş değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: teknologi

ve iş teklif mektubu yolladılar bugun 25 adet belge istiolar bunların arasında ciğer röntgen filmi bile var

maaş olayı 648 brüt aylık verecekler
    bunun neti ne kdr dedim %70 i cebine girecek dedi
    yani alacağım para 450 civarı olacak aylık

tekliflerine cevap vermemi bekliolar yarına kdr vericem ben pek tatmin olmadım

full time olarak net ne kadar maaş veriyorlar?
  • Kasiyerlik riskli iş neden dersen burdaki konuları biliyosun kasiyerlerle ilgiliözellikle bim
  • Benim grubuma kayıtlı bir vatandaş ikea'ya kasiyer olarak girmiş. Hayırlı olsun. Bir resmini koy da 3 gün sonra belki gelirim.

Not: bir de ikea'yı ikea olarak değil aykiya olarak okuyun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Surpass -- 20 Eylül 2010; 14:14:01 >
  • bana 8'li tavuk kanat ısmarlasana
  • haftada 25 saat çalışmaya göre asgari ücret bence gayet güzel ben sabah 7:30 aksam 18:30 55 saat çalışıyorum haftada minimum ve aldığım para ayda 1500-1700 arası değişiyor primlere göre bence kaçırma çalışma saatleri esnek fln kendine vakit ayırabileceksin güzel şeyler bunlar zamanla yükselebileceğinide hesaba kat kurumsal biyer sonuçta

edit: yanlış anlaşılmalardan dolayı düzeltme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LeyLu -- 20 Eylül 2010; 14:39:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LeyLu

25 saat çalışmaya göre asgari ücret bence gayet güzel ben sabah 7:30 aksam 18:30 55 saat çalışıyorum haftada minimum ve aldığım para 1500-1700 arası değişiyor primlere göre bence kaçırma çalışma saatleri esnek fln kendine vakit ayırabileceksin güzel şeyler bunlar zamanla yükselebileceğinide hesaba kat kurumsal biyer sonuçta

haftada 1500 ???
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pötürcan

quote:

Orijinalden alıntı: LeyLu

25 saat çalışmaya göre asgari ücret bence gayet güzel ben sabah 7:30 aksam 18:30 55 saat çalışıyorum haftada minimum ve aldığım para 1500-1700 arası değişiyor primlere göre bence kaçırma çalışma saatleri esnek fln kendine vakit ayırabileceksin güzel şeyler bunlar zamanla yükselebileceğinide hesaba kat kurumsal biyer sonuçta

haftada 1500 ???

nerdeeeeeeeeeeeeeee
    aylık alınan ücret bu arkadaşada haftalık vermicekler heralde asgariyi öyle bişey varsa hemen bede başlıım

• İkea'nın Ankarada mağazası açılacak, baya personel alımı var. Burda ücret politikası nasıl?
  • asgari den biraz fazla ilk giriş 800-850 civarı yol+yemek+ssk fln fln gerisi tırı vırı
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.