29 Aralığa kadar sadece hafta içi geçerli gayet iyi işe gidenler için Ayrıca ikea aile kartı ile geçerseniz sıcak içecek bedava kombo < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 28 Kasım 2023; 23:38:11 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
İkea Kahvaltı 29 TL
-
-
Bir ara açık büfe kahvaltı vardı oda bu civarlarda bi fiyatlardaydi o zamanlar ankara ikea da ne tabaklar gördüm ne tabaklar kat çıkanlar mı dersin bir orduyu doyuracak kadar gereksizce alanlar mı.. çok garip bir milletiz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Tek kişi için, 2 kahvaltı tabağı ve yanına da 2 küçük baget ekmek alınırsa doyulabilir. Onlarda 70-75 TL gibi tutacaktır herhalde.
-
Teşekkürler bilgilendirme için İsveçe tam destek hep destek
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
reçel ve balı birlikte vermek yerine birinin yerine1 tane yumurta ekleseler daha iyi olur
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
1) Ekmek veriyorlar mı?
2) İkinci bardak çay alınıyor mu
-
Yumurta yok, çay yok, duba yok. Olmaz böyle kahvaltı.
Geçen metrogross'un orada bir kebapçı gördük. Kebabın yanında açık büfe salata vardı. Bizden başka hemen hemen herkes yiyebileceğinin 2-3 katı salata almıştı. Şu açgözlülük olayını bir türlü aşamadık.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Açık büfe bizim ülkede israftır.
-
Belki ordaki herkeş koca boğazlıdır...
-
Yurtdışında otellerdeki kahvaltılarda insanların tabakları dolduruş şeklinden milliyetlerini anlayabiliyorum.
Türkleri tanıma konusunda %100 başarılıyım.
-
Ben de sıfatlarından ve açık saçık karılara bakışlarından anlıyorum...
-
Bir poğaça 10 lira olmuş gayet iyi fırsat. Teşekkürler
-
+ yumurtalı, ekmekli, çaylı kahvaltı menü köfteci yusufta 60 tl. piyasaya göre bu da f/p.
-
@FurkanSen Sıcak içecek var kartla alınca...
@istanbul31 Yemek yemiyorsun sabah öğünü o kadar fazla yenmez...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 30 Kasım 2023; 11:45:43 >
-
Güncel fiyatı 70 olmuş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 27 Mayıs 2024; 16:55:51 >
6 ayda yüzde 140 artmış ama 6 aylık enflasyon yüzde 25lerde.
-
tak fişi tüik işi. tüik enflasyonu sadece maaşlara artış zamanı dikkate alınan, acayip bir şey. küllüm zarar millete yani.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Porsiynda küçülmüş zeytin domates salatalık peynir hep azalmış
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Geçen metrogross'un orada bir kebapçı gördük. Kebabın yanında açık büfe salata vardı. Bizden başka hemen hemen herkes yiyebileceğinin 2-3 katı salata almıştı. Şu açgözlülük olayını bir türlü aşamadık.
|
Bir ara açık büfe kahvaltı vardı oda bu civarlarda bi fiyatlardaydi o zamanlar ankara ikea da ne tabaklar gördüm ne tabaklar kat çıkanlar mı dersin bir orduyu doyuracak kadar gereksizce alanlar mı.. çok garip bir milletiz
|
reçel ve balı birlikte vermek yerine birinin yerine1 tane yumurta ekleseler daha iyi olur
|
Yumurta yok, çay yok, duba yok. Olmaz böyle kahvaltı.
|
6 ayda yüzde 140 artmış ama 6 aylık enflasyon yüzde 25lerde. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X