< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Melange -- 8 Mayıs 2019; 8:9:40 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Melange -- 8 Mayıs 2019; 8:9:40 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bizimkilerden daha müslümanlar...
|
Kendilerine yakıştıramadım. Müslümanlıktan biraz nasip alsanıza ey IKEA?
Normalde 35-40 liraya kalkacağınız masaya 100 lira isteyen müslüman sakallı lokanta sahiplerinden biraz ders alın hiç yakıştıramadım. Lütfen bize böyle şeylerle gelmeyin. Deveyi diken insanı....... |
Adam her gün yedigin kebabın yanına bir hurma 2 3 zeytin yalandan iki ceviz koyuyor 30 liralık kebabı çorba salata içecek diye 70’e satıyor. Yersen ..
|
arkadaşım normalde 17 liraya yiyebiliyormusun bu menüyü hayır adı üstünde iftar menüsü.Oruç tutmuyorsun ama biz oruç özel yapılan promosyonda iftar saatinden önce gelip ucuz diye yiyorsun yemeği bu durumda oruç tutan adam yiyemiyor 𝕠 yemeği
|
Arabistanla ne alakası var adı üstünde iftar menüsü.
|
konuyu görüp heyecanlananlar için açıklama yapayım
Evet elin hristiyanı,musevisi,katoliği biz müslümanlar için böyle bir kampanya yapıyor çok ucuza iftar menüsü satıyor fakaaaaaat bizim ülkemizin insanı sizin orucunuza müslümanlığınıza saygı duymuyor iftar vaktinde yemeğe girseniz oruç tutmayanlar yüzünden 1 saat sıra bekliyorsunuz ne anladık bu işten 19 gibi iftar menüsü başlar muhtemelen ve nerede aç varsa o saatte gelir girer başlar yemek almaya |
İftarda neden bu kadar dışarıda yeme kültürü olur pek anlamıyorum. Normal zamanda sık sık bekarlıktan dışarıda yiyoruz zaten de iftarda hem hizmet yerlerde hem de çoğu zaman önceden pişmiş ısıtılmış kebaplar, sabahtan kalmış salatalar vs. Ramazanda özellikle iftarımı kendim hazırlıyorum, hem iki katı fiyat verip hem normal zamanın yarısı hizmet alacağım yere neden gideyim.
|
Beyler su bardağı vermiş doldurun bir zahmet
|
ulan ne varsa gavurda var
her geçen tiksiniyorum bizim şu ülkenin kurnaz müslümanlarından |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |