Şimdi Ara

2019 Geleneksel IKEA İftar Menüsü Fırsatı 17,95 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
50
Cevap
1
Favori
28.523
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
33 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 50-100 lira fiyat çeken restoranlara inat .

Bu yıl 17,95 olarak fırsat devam ediyor.

2019 Geleneksel IKEA İftar Menüsü Fırsatı 17,95 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Melange -- 8 Mayıs 2019; 8:9:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• konuyu görüp heyecanlananlar için açıklama yapayım

Evet elin hristiyanı,musevisi,katoliği biz müslümanlar için böyle bir kampanya yapıyor çok ucuza iftar menüsü satıyor

fakaaaaaat

bizim ülkemizin insanı sizin orucunuza müslümanlığınıza saygı duymuyor iftar vaktinde yemeğe girseniz oruç tutmayanlar yüzünden 1 saat sıra bekliyorsunuz ne anladık bu işten 19 gibi iftar menüsü başlar muhtemelen ve nerede aç varsa o saatte gelir girer başlar yemek almaya
    İftarda neden bu kadar dışarıda yeme kültürü olur pek anlamıyorum. Normal zamanda sık sık bekarlıktan dışarıda yiyoruz zaten de iftarda hem hizmet yerlerde hem de çoğu zaman önceden pişmiş ısıtılmış kebaplar, sabahtan kalmış salatalar vs. Ramazanda özellikle iftarımı kendim hazırlıyorum, hem iki katı fiyat verip hem normal zamanın yarısı hizmet alacağım yere neden gideyim.
  • Bizimkilerden daha müslümanlar...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tatli ve iceceksiz menu yapmislar. gayet uygun ancak hurma ve zeytini ayni kaba koymuslar tatlari birbirine gecmis ve hurmasi cok kotu bir hurmaydi.
    ekstra tatli almadim zaten epey doyurucu bir menu.
    Daha once de oyle miydi bilmiyorum ancak corbasi bildigimiz knorr hazir corba.
    pidesi de firinim diyen cogu firininkinden iyi bir pide.
    Anatolium ikea epey bos oluyor diger ikealara gore
  • Bunların köfteleri çok yavan oluyor. Yoksa fiyat iyi.

• Adam her gün yedigin kebabın yanına bir hurma 2 3 zeytin yalandan iki ceviz koyuyor 30 liralık kebabı çorba salata içecek diye 70’e satıyor. Yersen ..

• Kendilerine yakıştıramadım. Müslümanlıktan biraz nasip alsanıza ey IKEA?

Normalde 35-40 liraya kalkacağınız masaya 100 lira isteyen müslüman sakallı lokanta sahiplerinden biraz ders alın hiç yakıştıramadım.

Lütfen bize böyle şeylerle gelmeyin. Deveyi diken insanı.......
  • ne ucuz ne pahalı normal diyelim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tek basina iki porsiyon isvec kofte alirim o parayla daha guzel doyarim. Corba salata gereksiz benim icin :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Keşke 1-2 lira daha koyup içecekte verselermiş

• Beyler su bardağı vermiş doldurun bir zahmet

• reklam yapacaksan boyle yapacaksın...adamları takdir etmek lazım..
  • Tatlıyı olmuyormuydu bunların ramazan menülerinde...

• quote:

Orijinalden alıntı: blasko77

Beyler su bardağı vermiş doldurun bir zahmet
  • konuyu görüp heyecanlananlar için açıklama yapayım

Evet elin hristiyanı,musevisi,katoliği biz müslümanlar için böyle bir kampanya yapıyor çok ucuza iftar menüsü satıyor

fakaaaaaat

bizim ülkemizin insanı sizin orucunuza müslümanlığınıza saygı duymuyor iftar vaktinde yemeğe girseniz oruç tutmayanlar yüzünden 1 saat sıra bekliyorsunuz ne anladık bu işten 19 gibi iftar menüsü başlar muhtemelen ve nerede aç varsa o saatte gelir girer başlar yemek almaya
  • Helal.olsun ikea seninde orucun kabul olsun

• malaustası M kullanıcısına yanıt
    Arabistan mi ya burasi ? Isteyen istedigi zaman yemek yer. Ozellikle beklemek istemiyorsaniz rezarvasyon yapin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tatar 55

Arabistan mi ya burasi ? Isteyen istedigi zaman yemek yer. Ozellikle beklemek istemiyorsaniz rezarvasyon yapin.
    Arabistanla ne alakası var adı üstünde iftar menüsü.
  • blasko77 kullanıcısına yanıt
    Hocam su bardağı verdiğini sanmıyorum şişe su veriyordur. Bu arada geçen sene bu menü 14.95 TL imiş.

• mehmet 1905 M kullanıcısına yanıt
    Fiyat politikası ile çok şirin geldiler bana, 3 gündür iftar bakıyorum gereksiz israf gibi gelmeye başladı 40-50 TL den ortaları var.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İftarda neden bu kadar dışarıda yeme kültürü olur pek anlamıyorum. Normal zamanda sık sık bekarlıktan dışarıda yiyoruz zaten de iftarda hem hizmet yerlerde hem de çoğu zaman önceden pişmiş ısıtılmış kebaplar, sabahtan kalmış salatalar vs. Ramazanda özellikle iftarımı kendim hazırlıyorum, hem iki katı fiyat verip hem normal zamanın yarısı hizmet alacağım yere neden gideyim.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.