Şimdi Ara

IKEA`da calisiyorum sorulari alayim.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
2
Favori
4.176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet beyler Almanyada Ikeada calisiyorum. Ögrenci oldugum icin haftada 1 gün calisiyorum , birisi hasta olursada destek amaciyla gidiyorum.

Photoshop ustalarina mahal vermemek icin resmi, adim sanim cikmasin diyede adimi soyadimi kapadim

Sorularinizi alayim.

IKEA`da calisiyorum sorulari alayim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Friedrich Engels -- 19 Temmuz 2014; 18:24:53 >

• Ne kadar alıyon ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • At eti , domuz eti satılıyormuş doğru mu?
  • Hocam Anstellungsverhältnisses ne demek?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • maaş ne kadar?
  • Yere düşen müşterileri ne yapıyorsunuz?
  • Labirentin tam ortasında biri kalp krizi geçirirse onu labirentle uğraşmadan dışarı çıkarabilir misiniz?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    hastayim yatiyorum sorulari aliyim
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yere düşen türkleri napıyorsunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: Booker DeWitt

maaş ne kadar?

saati 13 euro. gunde 4 saat calistigimdan 310 euro. ama genelde ekipte hastalanan falan oluyor destege gidiyorum yani daha cok geliyor. bu ay 500den fazla gelir mesela.

• SUcuk ekmeğin içindeki sucuğu kiloyla nasıl alabilirim?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jordan Henderson

Hocam Anstellungsverhältnisses ne demek?

O cumlede: "Is durumu bittikten sonra kimligin iadesi zorunludur." yaziyor. is durumu diye cevirebiliriz tam bir sey bulamadim :D

• Yere sucuk düşse onu alıp ekmeğin arasına koyar mısınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ted Bundy

Yere sucuk düşse onu alıp ekmeğin arasına koyar mısınız?

Bizde sucuk yok
  • Kurtoğlu, İKEA iyi güzel de; orada hep çin üretimi ürünler var. Maliyetini az çok tahmin edebildiğimiz ürünlerin o fahiş etiketlerini görünce almadan çıkıyoruz.
    Sorum: Ürünlerin yüzde kaçı orijinal İsveç malı?

edit:İKEA İsveç markası diye biliyorum, değilse de hangi ülkenin markası ise o ülkenin malı anlamında sormuş olayım.
  • Oha saati 13€ ne abi burda asgari ücretin saati 4 liraya geliyor 1.5€ en fazla.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ABABA2307

Kurtoğlu, İKEA iyi güzel de; orada hep çin üretimi ürünler var. Maliyetini az çok tahmin edebildiğimiz ürünlerin o fahiş etiketlerini görünce almadan çıkıyoruz.
    Sorum: Ürünlerin yüzde kaçı orijinal İsveç malı?

edit:İKEA İsveç markası diye biliyorum, değilse de hangi ülkenin markası ise o ülkenin malı anlamında sormuş olayım.

Kurtoglu deme bana cunku soyadim o degil

IKEA ürünlerinin tamami Isvecte tasarlaniyor.Üretimleri ise baska ülkelerde, kaldiki ülkemiz icin pahali olsada Almanya icin gayet uygun fiyatlara satiyorlar mobilyalari.

Globallesen dünyada cin malina karsi cikmak sacmalik, Apple bile Californiada tasarlayip Cinde yaptiriyor. Kaldiki ikea ürünlerinin tamami Cinde üretilmiyor, cogu urun Dogu Avrupada ve buna paralel olarak Cinde üretiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Friedrich Engels -- 20 Temmuz 2014; 11:16:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Friedrich Engels

quote:

maaş ne kadar?

saati 13 euro. gunde 4 saat calistigimdan 310 euro. ama genelde ekipte hastalanan falan oluyor destege gidiyorum yani daha cok geliyor. bu ay 500den fazla gelir mesela.

Daha az çalış daha fazla kazanırsın saati 13 euro'dan 4 saaat 310 euro ediyorsa 2 saat 840 euro eder.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Klavuz Karga

quote:

quote:

maaş ne kadar?

Daha az çalış daha fazla kazanırsın saati 13 euro'dan 4 saaat 310 euro ediyorsa 2 saat 840 euro eder.

Bu hesaba göre hic calismazsam sonsuz para kazanirim?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Klavuz Karga

quote:

quote:

maaş ne kadar?

Bu hesaba göre hic calismazsam sonsuz para kazanirim?

Yok, yıllardır tüm şirketlerde deniyorum öyle birşey olmuyor.

• Kaç yıldır oradasin ? Tam Zamanlı çalışanların maaşı ne kadar ?

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.