Şimdi Ara

İkametgahımı Değiştireceğim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçen ay oy kullanmak için ikametimi değiştirecektim yapamadım neticesinde oy da kullanamadım. Şimdi birkaç için ikametgahımı almam gerek nasıl yapılıyor? Muhtarlığa gidilmesinden bahsetmiyorum belge olarak

• forum kafayı yedi
  • Belgeyi muhtarlik veriyor bulundugun yerin nufus mudurlugune gidiyorsun onlar tasiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nüfus müdürlüğüne gidip ikametinizi değiştirebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xBerk

Belgeyi muhtarlik veriyor bulundugun yerin nufus mudurlugune gidiyorsun onlar tasiyor.

Hocam oy kullanmaya gittiğimde değiştirememiştim. Emin misiniz. Gidip ana bacı kayarım yoksa nüfus müdürlüğündeki dallamalara
  • 2 tane adresin var ama oy kullanmak için birinci adresini değiştirmen gerekiyor. Bunun içinde o evde yaşadıgna dair elektrik , su vb bi faturayla nüfus mudurlugune gidiyorsun. Sonra ordan sana bi belge verilcek onuda muhtara teslim etceksin. Saygılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erdinc20

2 tane adresin var ama oy kullanmak için birinci adresini değiştirmen gerekiyor. Bunun içinde o evde yaşadıgna dair elektrik , su vb bi faturayla nüfus mudurlugune gidiyorsun. Sonra ordan sana bi belge verilcek onuda muhtara teslim etceksin. Saygılar.

He o zaman sıkıntı yok adam haklı. Şöyle açıklayayım ben normalde İzmir'de yaşıyorum okulum olduğu için. Yurtta kaldım ve oy kullanmak için ikametgahımı almıştım baya önce. Yaklaşık 1 aydır Kocaelindeyim eve geldim. Su faturası falan alıp çıkarım da nüfus müdürlüğündeki eleman sorun çıkartmasın bana.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.