Bildirim
İkametgahımı Değiştireceğim
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
forum kafayı yedi -
Belgeyi muhtarlik veriyor bulundugun yerin nufus mudurlugune gidiyorsun onlar tasiyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Nüfus müdürlüğüne gidip ikametinizi değiştirebilirsiniz. -
quote:
Orijinalden alıntı: xBerk
Belgeyi muhtarlik veriyor bulundugun yerin nufus mudurlugune gidiyorsun onlar tasiyor.
Hocam oy kullanmaya gittiğimde değiştirememiştim. Emin misiniz. Gidip ana bacı kayarım yoksa nüfus müdürlüğündeki dallamalara -
2 tane adresin var ama oy kullanmak için birinci adresini değiştirmen gerekiyor. Bunun içinde o evde yaşadıgna dair elektrik , su vb bi faturayla nüfus mudurlugune gidiyorsun. Sonra ordan sana bi belge verilcek onuda muhtara teslim etceksin. Saygılar. -
quote:
Orijinalden alıntı: Erdinc20
2 tane adresin var ama oy kullanmak için birinci adresini değiştirmen gerekiyor. Bunun içinde o evde yaşadıgna dair elektrik , su vb bi faturayla nüfus mudurlugune gidiyorsun. Sonra ordan sana bi belge verilcek onuda muhtara teslim etceksin. Saygılar.
He o zaman sıkıntı yok adam haklı. Şöyle açıklayayım ben normalde İzmir'de yaşıyorum okulum olduğu için. Yurtta kaldım ve oy kullanmak için ikametgahımı almıştım baya önce. Yaklaşık 1 aydır Kocaelindeyim eve geldim. Su faturası falan alıp çıkarım da nüfus müdürlüğündeki eleman sorun çıkartmasın bana.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X