ikametgah taşıma
-
-
Ben taşındığımın ertesi günü edövletten başvuru yaptım ama 1 ay geçmesine rağmen taşımadılar.
Cimer’ e bildirdim…
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
FOŞİK E DÖVLET
-
İkametgahı taşıdım beyler bir öğrenci belgesi birde barınma belgesi yeterli çocuk oyuncağı hadi eyw.
-
Cimer’ den cevap geldi; taşındığım adres dolu görünüyormuş, randevu al ve müdürlüğe faturanla git dediler.
Banane…
Hacı müdürlüğe gitmeden yapamıyorlar oradaki memur yapıyor işlemleri zaten randevu al git 5dk hallederler.
-
Taşıyacagınız evde biri kayıtlıysa anne babanız olsa bile o kişinin onay vermesi gerekiyor.Adres değişikliği formunu doldurun, o evde biri varsa o kişi de e devlerine girsin adres değişikliği muvakkat bölümüne girsin ordan sizin istek çıkıyor onaylasın.Ben bu şekilde yaptım anında değişti ikametim
Nasipse 2 ay sonra hiç ihtiyacım olmaz…
2 ay sonra ya tayin dilekçen işleme konulmaz veya red yersen, ondan sonra randevuyu alıp nasıl tıpış tıpış gideceğine sen bilem şaşurup galursun...
-
İkametim Birleşik Devletler olacak inşaallah…
Bu temennide bulunacak bir herüf, gidip de dönüş tikıtı almazdı...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dekareme -- 18 Ocak 2024; 13:2:9 > -
Gümrükçü “ Dönüş biletin nerde?” diyebülü…
Zırt pırt avrupaya uçmuş, yakın zamanda usayı ziyaret etmiş, hem yeşili olan, hemi de 10 sene vizeyi kapmış, doğum tarihine baktığında ahı gitmiş vahı kalmış birine bi gümrükçünün aklına gelip de soracağı en son soru “Dönüş biletin nerde?” sorusu olacaktır...
-
Pasaport geçerlilik süresine 7 aydan az bir zaman kalan birinin dönüş biletini sorma ihtimali yüksek…
Öyne deyyon emme, senin Pasaport geçerlilik süresine 7 aydan az var, haydin dön ülkene diye ya geri gönderirlerse...
-
İşte dönüş bileti onun ispatı...
-
Biliyom emme, passport geçerlilik süresine az bişey kalması, bana göre dönüş biletinden ayrı olarak değerlendirilir. bazı ülkeler dönüş bileti bakmaksızın pasport süresine bakıp ona göre işlem yapıyolla amma amariga da bu ülkelerin içinde mi işte onu nasipse martta bizzat yerinde görürsün...
-
-
Durumun kritik; sınırdasın: gümrükçünün modu o gün kötüyse, karısıyla kavga etmiş veya sevgilisi terketmişse ya da borçlarını ödeyemez durumda gara gara düşünüyor ve dalıp gidiyorsa, direkt seni deport edebülü....
-
Sende afganistana gidersin orada gümrükçüler bir şey sormuyormuş.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X