Şimdi Ara

İğrenç Yazlık Yaşantım[Çok Ciddi]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
1
Favori
1.434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yazlığa 8.08.2013 tarihinde arabayla geldik.Babamın kalbini kırmayalım azıcık izni var diye normalde annem ve ben gelmekten nefret ediyoruz.Cebimde biriktirdiğim para var arkadaşlarla Alanya'da tatile gitmek yerine babamızın hatırı olsun diye geldik işte.

Yazlıktaki Kişilerin Tanıtımı:

Dedem:Emekli Jandarma Albay.Özünde iyi, milli değerlerine sağdık ama sert bir aile otoritesi var.Herkeze herşeyi yaptırabileceğini sanan bir tip.İsimlerimiz aynı.Yaşı 71.

Babaannem:Ev hanımı.Hastalıklarla uğraşıyor.Eskiden böyle değildi bir siyasi görüş belirlemiş kafasında o görüşten başka gözü hiçbirşeyi görmüyor.Sevmediği siyasetçiler hakkında bir dedikodu duysa hemen şu şöyleymiş vs. diyor.Baskıcı bir tipi var.Yaşı 65.

A Amcam:Kalıcı Şizofreni hastası-Emekli Yüzbaşı.Karısı Özlem Yengemle boşandılar.Davranışları ve bakışları çok kötü.Ben ve babam olsak neyse de anneme bazen kötü kötü bakıyor ben de aynı şiddetle bakınca gözlerini çekiyor.Çok sinsi ama aşırı derecede zeki biri.Hiç yerinde oturmaz günde 5 paket sigara içer, heryeri kıl boyu 1.88 filan kilosu 120 den fazladır.Heryeri kıllı tırnakları yaklaşık 15-20 cm vardır tırnaklarını kesmez, ayakları mantarlı, sakallarını kesmez tamamen pis bir adam.Cenabet cenabet kokar, duş bile almaz.Aynı ortamda durmak istemeyeceğiniz biri.Allah'ın işi hasta olmuş diye gözardı etmeye çalışıyoruz ama bir yere kadar.(Kimse hasta olmak onun suçu vs. yazmasın bana benim burada yaşadıklarım ve öncesini bilseydiniz yorum yapmazdınız.Yazmaya gücüm bu kadar yetiyor herşeyi yazamayız sonuçta.Ama ona da yazık tabi Allah kimseye vermesin.)

E Amcam:Ankara üniversitesi hukuk menzunu avukat.Herşeyi en iyi onun bildiğini zanneder.Zeki biri diğer amcam kadar olmasa da o zaten biraz da zekadan hasta olmuş kanaatimce.Neyse bir siyasi görüşü benimsemiş bu da babaanneme ve evdeki herkeze onu empoze ediyor.Yazlığa 2 günde bir geliyorlar ve babannem her geldikleride E amcama bugün ne yapıcaksın der, onu hep över, üstün tutar vs.

M Yengem:E Amcamın Eşi aynı görüşlere sahip.Mali müşavir.

D:Af amcamın Ö Yengem(Boşandığı Karısı)'den olan çocuğu.Ö yengem sonradan zengin bir iş adamıyla evlendi.Bunun her istediğini yapıyorlar biryerleri kalkmış.13 yaşında ama 7 yaşındaki kardeşimle oynuyor hala.Benim yaş 17 kilom 67 bunun yaşı 13 kilosu 70-80 garanti vardır.Spor yapmaz asosyal bir çocuk.A amcamı sadece kullanmak için genellikle buraya geliyor.Yani istediklerini yaptırmak için mesela baba forum bornovaya gidelim der 3 saat yol çekerler ve en az 200 tl harcatır.Amcamın aldığı para da 700 tl gibi bir miktar zaten.Babasının iş adamı olduğuna bakmayın bu kadar rahat bırakmıyorlar çocuklarını sıkıyorlar onlardan yüz bulamadığı için A amcamdan yüz bulmaya geliyor A amcam da bir çocuğu var o üzülmesin diye herşeyine tamam diyor.7 yaşındaki kardeşime ve E amcamın oğlu olan 6 yaşındaki kuzenime durmadan oyun bahanesiyle biz görmeden baskı yapıyor, itiyor vs. bir gün bunu çok kötü pataklıycam babannemlerin hatırına birşey yapmıyorum.

C:E Amcamın oğlu 6 yaşında.herşeyi ağlayarak çözebileceğini zanneder.Tabi çocuk ama acayip ağlıyor öyle böyle değil her istediği olcak illa.ama doruğa kıyasla 1000000 kat iyi bir çocuk.

Y:Kardeşim 7 yaşında.O da benim gibi sarışın ailedeki 2 sarışın bizleriz annemle birlikte :) Diğer kuzenlerinin aksine o da benim gibi asosyal değil sabah dışarı çıkar su içme, arada tv. izleme yemek vs. dışında hep dışarıda oynar.tam bir oyuncu severim keratayı kimseye bir zararı yok yaramaz değil :D

Babam:Yarbay kısmetse ağustosun sonunda albay olacak.babasının ve kardeşlerinin aksine son derece sosyal, daha az baskıcı biri ama yine de baskıcılık var.oğlu için herşeyi yapar yeterki o çalışsın ama ben çalışmam tembelim :( Ailevi değerlere saygı duyar, diğer kardeşlerinin aksine elinden geldiği kadar namazını kılar.Ailede ben annem ve babam dışında tam oruç tutan yok.Bazen ben cumalara gitmeyince beni gitmem için teşvik eder.Ben ona arada moruk diye hitap ederim.Anlaşmamız sohbetimiz iyidir.Kızlarla takılacağım zaman cebime harçlığımı koyar.Tek sorun ders konusunda çok tartışırız ve babamın az birşey baskıcı olması dışında hiçbir sıkıntımız yok.Babam aynı zamanda marmara hukuk okuyor şu an çıkan af nedeniyle ama sınavlara girmiyor o benden daha tembel :D zeki çalışsa çok rahat kurmay olurdu ama çalışmıyor hatta üniversitenin sınavlarına bile girmeyip sınıfta kalıyor.

Annem:Anasınıfı öğretmeni gazi üniversitesi çocuk gelişimi menzunu.Nerde nasıl konuşulacağını, nasıl davranılacağını tam olarak bilen bir insan.fazla açıklama yapmama gerek yok çok severim.

Ben:Yaşım 17.Boyum 1.80.Kiloum 68.WT ve Body sporları ile uğraşıyorum.Sosyal bir insanım normalde ankarada yaşıyoruz en büyük hobim kızılayda barlarda arkadaşlarımla 1-2 birşey içerken sohbet etmek.Yeni yeni ders çalışmaya başladım ders çalışmam ama gittiğim lise süper olmasa da orta derecenin biraz üstünde bir lise.Hafif sinirliyim, inatçıyım babamla kavga ederken sözümün arkasında dururum, dayak yemekten asla korkmam.(babam 1 kere dövdü o da küçükken tekme attım diye :D).Anne-babam bana herşeyi yaptılar mc-donalds larda büyüttüler sağolsunlar.Anne baba çalışıyor diye 8 yaşımdan beri eve kendim gelir kapımı çarpraz komşuya açtırır kendim birşeyler yer dışarı çıkarım.8 yaşımdan beri sokakta kavga ediyorum çok dayak yedim çok da attım arkadaşlarım haklıysa onlar için de dövüşürüm dayak yiyeceğimi bile bile.devamsızlık 18-19,5 arasında seyreder bu sene 4 zayıf vardı sorumluluk sınavlarında düzelttim.Kafama koyduğumu yaparım, kendime saçıma başıma, giyinişime dikkat ederim böyle işte.Kız konusunda da tüm kızlar aynıdır kimse kusura bakmasın çıkarım, yakınlaşırım.evde film izleme bahanesiyle eve getiririm.filmi izlerken yakınlaşırım öpüşme sonrasında daha ileriye giderim.ya tokat gelir(bu 1 kere oldu) yada gerisi gelir işimi gördükten sonra da ayrılırım.Hiçbir kıza aşık olmadım sadece güzel sarışın ince bayanları severim.32-35 yaşıma kadar evlenmeyi düşünmüyorum.

Şimdi gelelim asıl konulara:
    1-Bu yazlıkta herşeyinize karışılır gelip bir efes bira içemezsiniz, denize gitmediğiniz zaman laf edilir zorla denize gönderilir gönül koyulur.Gitmeyince asosyal denir.Halbuki benim çıktığım kız sayısının 100 de biri diycem de evlendikleri kadınlar dışında hiçbirinin çıktığı kız olmamış.
    2-Bilgisayarın klavyeye elinizi sürseniz(günde en fazla 30 dk bakarım 3 gündür girmediğim için bugün 2-3 saat gircem.) laf edilir.Asosyal denilir.Halbuki kodumun yazlığında bir tane sosyal insan yok benim, babamın, annemin ve kardeşimin dışında.
    3-Yazlığa zorla geliyorum her sene arkadaşlarımla tatil planı yapmama ramen istesem gelmem ama babam inatçı ben de inatçıyım harçlığı keser, araba sözünü keser vs. ilişkiler kötüleşir.Yazlık izmirin dışında dikilide yapılacak hiçbirşey yok arada biramı alıp sahilde müzik dinlerken içmek dışında.Sitede genç yok herkez yaşlı.
    4-Bu sene üniversite sınavım var sıcaktan dolayı çalışamıyorum.Ayrıca alt katta kanepede yatıyorum yazlık suriye kampı gibi.
    5-İstediğiniz zaman birşey alıp yiyip içemiyorsunuz cebimde o kadar para olmasına ramen bir şey aldığımda hemen neden kuzenlerine de almadın vs. oluyor.Evdeki yemekler çok kötü genellikle ve yemeklerde ailenin kilo ortalaması 100 ün üzerinde olduğu için hepsi hayvan gibi yiyor bize birşey kalmıyor.

Daha fazla yazamıycam ellerim yoruldu beyler durumlar böyle sadece içimi dökmek istedim.

• Haline sukret ben koyde tatil yapiyorum elimde telefonla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kriger

Haline sukret ben koyde tatil yapiyorum elimde telefonla

Daha demin babamla yine tartıştım sebebi ney 1 dk pc başında durdum diye bağardı bana ben de bağararak konuştum.terbiyesizlik yapma diyor.aile tamamen faşist.ben onu memnun etmek için burda kıllı kanepelerde sıcakta sivri sineklerle yatıyorum, mantar olan banyoda ayakta duş alıyorum terliğimi çıkarmadan onu üzmemek için sesimi çıkartmıyorum o 1 dk foruma bakmama bağarıyor
  • aileye bakla hepsi okumus bzde yok ki boyle okumus aile yazliginizda varmis dah ne istiyon istedigin oluyordurda senin

• Takildigim nokta babanin nasil marmara hukuk okudugu? Bizim pedere de zorla okutsak mi napsak

• serin hikaye bilader

• Bu neydi şimdi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Azap mı çekiyon tatile mi gidiyon belli değil gitme yahu ne hatırı bu işin hatırı falan olmaz.

• yarısına kadar okudum bence cinayeti E amcan işledi
  • yazının bi kısmını okudum. teşhisim: ağır derece asosyal ve gösteriş meraklısısın.
  • O nasıl aileymiş yav onca okuyan insan var içlerinizde bi annen ile baban normal insanmış desene , sen de dahil pek normal sayılmazssınız.
    Amcanın hastalığı , annene yan gözle bakmasına falan değinmişsin , bence kesinlikle annenle amcanı tek başına bırakma. Eğer o adam hastaysa her şey beklenir.

Bu arada çok merak ettim o dedenin , ninenin , e. amcanın falan tuttuğu siyasi görüş neymiş ? sağ mı sol mu ? sağ ise akp mi mhp mi ? ülkücüler mi , komunistler mi ?

• Harfler birbirine girdi okumadım

• Ayrıca aileme şükretmem lazım bu hikayeden sonra ibret aldım :) bizim ailede okumuş 1 tane adam bile yok ! ama hiçbirinin saygısızlığını görmedim şuana kadar. Hepsi iyi davranılar.

• İsteyen varsa pm den konuşabiliriz o asosyal diyenleri ankarada bekliyorum isterseler adres de verebilirim.Amcamla annemi yalnız başına bırakma değil ben bıraksam da annem zaten yalnız kalmaz akıllı kadındırTuttuğum oruçlar üzerine yemin ederimki yazdıklarım doğru.belki aşırıya kaçıp 1-2 şeyde hata yapmış olabilirim.Ateist hll knk cılar yine de yaw hehe, asosyal gibi deyimler kullanacaklar konu dışı da böyle işte yapacak birşey yok.İçini döküyorsun daha çok sinirleniyorsun DH de
  • yazlik nerde?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bağa mı didin?

yazının bi kısmını okudum. teşhisim: ağır derece asosyal ve gösteriş meraklısısın.

haklı+ergenlige 14 yaşında değilde şimdi girmissin sen

• quote:

Orijinalden alıntı: ps2satilir

Hikayenin özeti:
    Akrabaların hepsi anormal , bir bu arkadaş düzgün...

Abicim siz nasıl insanlarsınız her olayı bir şeylere vuruyorsunuz ben sadece kendimi övmek istesem bu kadar kendimi yorup da bunları yazar mıyım ya akıl var mantık var el insaf.küfür edemiyoruz ban yemiyelim diye.bir tek ben düzgünüm vs. diye birşey de demedim sadece gerçekleri anlattım olanlar bu.
  • Benim de durum hemen hemen seninki gibi... Dedem burayı eskiden almış değersizken. Biraz biz biraz amcamlar kalıyor, amcamlar çoğunlukla her şeyi kırıyor bozuyor. Bu sene geldik bir cam çatlak buzdolabının buzluğunun rafı kırık vs. eşyaları da yenileyemiyoruz ikimiz kaldığından, sitedeki en kötü ev bizim. 37 ekran bir televizyon var, yatak ve dolaptan başka hiçbir şey yok, terasta her tarafı paslanmış vs. bir masa bulup aşağı indirdik onda bilgisayar oynuyorum, dışardaki plastik sandalyede oturuyorum... İnterneti komşudan kullanıyoruz, PC'de olunca asosyal vs. deniyor, sitede kimse birbiriyle konuşmuyor neredeyse, hoş geldin demiyor. Hatta bahçedeki ağacı birisi kökünden sökmüş bu sene birisi... Yataklar bile çok küçük, özensizce yapılan dandik yataklar, bugün boynum ağrıyor kaç saattir...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: onurmaurer

yazlik nerde?

İzmir-dikilide arada merkeze gidip takılıyorum ona da laf söylüyorlar aile büyükleri onların keyfini yapmak için illa onlarla denize girceksin.
  • oha ben yazın tatil diye tarlaya gidiyorum ama insanlarla muhattap olmak kadar can sıkan bi olay yok yine benim tarlada kafam rahat. hem çalışıyorum hem ailemle sohbet ediyorum. allah kurtarsın kardeş. paraya muhtaç olmak böyle bişey bas git diyeceğim de nereye gideceksin.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.