Şimdi Ara

IGO Primo 2.4 Resmi Android sürümü çıktı!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
7.294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Boyut: 571mb

Test edilmiş uyumlu cihazlar: Samsung Galaxy S3 ve HTC One V

Fiyat: 19.82 $

Link:https://play.google.com/store/apps/details?id=com.basarsoft.igo.javaclient&hl=tr

Açıklama
    ***YENİ NESLİN NAVIGASYONU: Başarsoft Navigation Powered By iGO Primo***
    Başarsoft Navigation Powered By iGO Primo ile nereye ne zaman isterseniz ulaşabilirsiniz
    Başarsoft Navigation Powered By iGO Primo: Uygulama milyonların kullandığı Dünya’nın en gelişmiş Navigasyon uygulaması iGO Primo uygulamasını kullanmaktadır.
    Uygulama iGO Primo ve Başarsoft Türkiye haritasından oluşmaktadır
    Bu navigasyon yazılımı sadece Samsung Galaxy S3 ve HTC One V ile test edilmiştir. Diğer cihaz modelleri desteklenmemektedir ve diğer modellerde doğru çalışması garanti edilmemektedir.
    iGO Primo Ana Özellikleri:
    - Gelişmiş grafik arayüzü
    - 3 boyutlu binalar ve önemli yapılar
    - Türkiye Online trafik desteği*
    - Hızlı, kısa, kolay ve YEŞİL rota seçeneği
    - Otomatik rota yeniden hesaplama
    - Çoklu-(Alternatifli) yol desteği
    - Akıllı klavye ve tarihi (akıllı geçmiş / son gidilen yerler)
    - Araç Modelleri
    - Naviextras Support ile harita güncelleme ve alışveriş imkanı
    - Hızlı arama özeliği ile önemli noktaları ve adresi arama imkanı
    - Hedef civarında park önerileri , kavşak görünümü, tünel görünümü , ipucu önerme
    - 1 yıl boyunca ücretsiz harita güncelleme
    *www.naviextras.com üzerinden Türkiye online Trafik lisansını satın alabilirsiniz
    Başarsoft Türkiye Haritası Özellikleri:
    - En kapsamlı ve Güncel Türkiye Haritası
    - 81 il merkezi, 957 ilçe merkezi Gerçek Navigasyon verisi
    - Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Dahil
    - Navigasyon kapsama oranı: %84
    - Toplam Yol uzunluğu: 633.000 km
    - Toplam POI(Önemli Nokta) : 1.050.000
    (okul, banka, hastane, cami, AVM, restoran.. vs)
    - Kapı numara oranı: %64,7
    - Posta kodu oranı: %100

@Basarsoft

Ürün sanırı Igo Primo 2.4 oluyor. Fiyat fena değil. ancak bazı noktalar kafa karıştırıcı.

1. TMC lisansı için ayrı para ödeyecek miyiz? Naviextra'tan satın alınacak denmiş.. Fiyat belirtilmemiş..
    2. Güncellemeler direk mobil cihaz üzerinden yapılamaz mı?
    3. Benim telefonum (Note 2) uyumlu cihaz olarak görünüyor, S3 ile çözünürlük aynı olduğu için mi yoksa uyumlu cihaz listesi seçilmemiş mi? Bu cihazların sayısı artacak mı?
    4. Demo versiyon olamaz mı? Nlife ürününde olduğu gibi 7 günlük mesela.

• Ben de birçok kişi gibi merakla bunu bekliyordum. Ancak benim de kafamda bir sürü soru işareti oluştu. Bu igo, gerçek igo firmasının ürettiği bir yazılım mı yoksa Başarsoft için özel üretilen veya Başarsoft'un yaptığı bir yazılım mı. Programı yükleyenler naviexras'ta sorun yaşamışlar. igo'nun resmi internet sitesinde de bu üründen bahsedilmiyor, sadece iPhone'ler için Primo'dan bahsediliyor. Ayrıca uygulamanın adı igo Primo değil, Başarsoft Navigation Turkey. Bu program sadece Türkiye harıtaları için mi kullanılabilir vs. vs. gibi bir sürü soru akıllara geliyor. Bir de açıklamalarda "Başarsoft Navigation Powered By iGO Primo" yazıyor. igo bu uygulamayı Başarsoft'a özel yapmış gibi görünüyor. Ancak igo Primo'da bulunan birçok özellik bu uygulamada yok. Ayrıca Başarsoft'un internet sitesinde de bu uygulamadan bahsedilmiyor.

Konuyla ilgili bilgisi olan varsa ve yazarsa seviniriz...

• quote:

Orijinalden alıntı: Prince Paris

Ben de birçok kişi gibi merakla bunu bekliyordum. Ancak benim de kafamda bir sürü soru işareti oluştu. Bu igo, gerçek igo firmasının ürettiği bir yazılım mı yoksa Başarsoft için özel üretilen veya Başarsoft'un yaptığı bir yazılım mı. Programı yükleyenler naviexras'ta sorun yaşamışlar. igo'nun resmi internet sitesinde de bu üründen bahsedilmiyor, sadece iPhone'ler için Primo'dan bahsediliyor. Ayrıca uygulamanın adı igo Primo değil, Başarsoft Navigation Turkey. Bu program sadece Türkiye harıtaları için mi kullanılabilir vs. vs. gibi bir sürü soru akıllara geliyor. Bir de açıklamalarda "Başarsoft Navigation Powered By iGO Primo" yazıyor. igo bu uygulamayı Başarsoft'a özel yapmış gibi görünüyor. Ancak igo Primo'da bulunan birçok özellik bu uygulamada yok. Ayrıca Başarsoft'un internet sitesinde de bu uygulamadan bahsedilmiyor.

Konuyla ilgili bilgisi olan varsa ve yazarsa seviniriz...

Selamlar Prince Paris

ilginize cok teşekkürler. Sorularınızı cevaplamaya çalışayım.

Öncelikle bu ürün klasik bir iGO Primo. Yani diğer iGo Primolardan farki yok.

Özellikle Android platformları çok zor olduğu için, ve IGO da kalite problemi yaşamak ve yansıtmamak için çok ince eleyip sık dokuyor. Dolayısı ile sorumluluk bizde olacak şekilde sistemi kurduk. Dolayısı ile adını Başarsoft Navigation olarak değiştirerekte sorumluluğun, ürünün final kullanıcıya sunucusunun bizim olduğumuzu belirtmiş olduk. Apple iTunes versiyonunda ise ürünü çıkardan ve store da yöneten NNG firması, IGO'nun kendisi.

Web sitelerimizde gerekli güncellemeyi uyarayım, arkadaşlar yapsınlar hemen.. haklısınız.

Biz çok hızlı bir şekilde olabildiğince fazla Android ve Ekran çözünürlüğü sistemi kabul edebilsin diye uğraşıyoruz. Sizlerinde yorumları önemli.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.basarsoft.igo.javaclient

linkinde de görebileceğiniz gibi, listeyi olabildiğince güncel tutuyoruz.

Yakinda S4 versiyonu da çıkıyor olacak.

Saygılarımla

Alim K.

• Sn Alim Bey,
    2 sorum var;
    1. Xperia P desteği gelecek mi?
    2. Satın aldığımızda telefon değiştirirsek yazılımı taşıyabilecek miyiz?

Şimdiden teşekkürler...
  • Konuyu açan olarak benim de sorularım havada kalmış durumda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: synthesizer

Sürüm: 9.6.29.326419
    Boyut: 571mb

Test edilmiş uyumlu cihazlar: Samsung Galaxy S3 ve HTC One V

Fiyat: 19.82 $

Link:https://play.google.com/store/apps/details?id=com.basarsoft.igo.javaclient&hl=tr

Açıklama
    ***YENİ NESLİN NAVIGASYONU: Başarsoft Navigation Powered By iGO Primo***
    Başarsoft Navigation Powered By iGO Primo ile nereye ne zaman isterseniz ulaşabilirsiniz
    Başarsoft Navigation Powered By iGO Primo: Uygulama milyonların kullandığı Dünya’nın en gelişmiş Navigasyon uygulaması iGO Primo uygulamasını kullanmaktadır.
    Uygulama iGO Primo ve Başarsoft Türkiye haritasından oluşmaktadır
    Bu navigasyon yazılımı sadece Samsung Galaxy S3 ve HTC One V ile test edilmiştir. Diğer cihaz modelleri desteklenmemektedir ve diğer modellerde doğru çalışması garanti edilmemektedir.
    iGO Primo Ana Özellikleri:
    - Gelişmiş grafik arayüzü
    - 3 boyutlu binalar ve önemli yapılar
    - Türkiye Online trafik desteği*
    - Hızlı, kısa, kolay ve YEŞİL rota seçeneği
    - Otomatik rota yeniden hesaplama
    - Çoklu-(Alternatifli) yol desteği
    - Akıllı klavye ve tarihi (akıllı geçmiş / son gidilen yerler)
    - Araç Modelleri
    - Naviextras Support ile harita güncelleme ve alışveriş imkanı
    - Hızlı arama özeliği ile önemli noktaları ve adresi arama imkanı
    - Hedef civarında park önerileri , kavşak görünümü, tünel görünümü , ipucu önerme
    - 1 yıl boyunca ücretsiz harita güncelleme
    *www.naviextras.com üzerinden Türkiye online Trafik lisansını satın alabilirsiniz
    Başarsoft Türkiye Haritası Özellikleri:
    - En kapsamlı ve Güncel Türkiye Haritası
    - 81 il merkezi, 957 ilçe merkezi Gerçek Navigasyon verisi
    - Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Dahil
    - Navigasyon kapsama oranı: %84
    - Toplam Yol uzunluğu: 633.000 km
    - Toplam POI(Önemli Nokta) : 1.050.000
    (okul, banka, hastane, cami, AVM, restoran.. vs)
    - Kapı numara oranı: %64,7
    - Posta kodu oranı: %100

@Basarsoft

Ürün sanırı Igo Primo 2.4 oluyor. Fiyat fena değil. ancak bazı noktalar kafa karıştırıcı.

1. TMC lisansı için ayrı para ödeyecek miyiz? Naviextra'tan satın alınacak denmiş.. Fiyat belirtilmemiş..
    2. Güncellemeler direk mobil cihaz üzerinden yapılamaz mı?
    3. Benim telefonum (Note 2) uyumlu cihaz olarak görünüyor, S3 ile çözünürlük aynı olduğu için mi yoksa uyumlu cihaz listesi seçilmemiş mi? Bu cihazların sayısı artacak mı?
    4. Demo versiyon olamaz mı? Nlife ürününde olduğu gibi 7 günlük mesela.

Selamlar,

keşke daha önce haberdar etseydiniz konudan.. gecikme için özür:

1. Evet, TMC icin ek para ödenecek. Naviextras sistemi telefonlardaki mass-storage sorunlari cozulmeden calışmadigindan henuz hazir degil. az kaldı.
    2. Güncellemeler Naviextras yetenegi eklendiginde direk mobil cihaz üzerinden yapilabilir. ama Appstore mantiginda zaten uyari geldigi icin sizin durmadan kontrol etmenize gerek kalmiyor. Biliyorsunuz PND'cilerin genel sorusu bu oluyor.. ne zaman çıkacak !! ??? :-)
    3. Note2 de çalışıyor diye biliyorum, S3 ile aynı ise ekran çözünürlüğü sorun olmayacaktır zaten. Bu cihazların sayısı artacak. Mesela Full HD S4 icin calisma devam ediyor.
    4. Ürün zaten bilinen güçlü bir ürün.. o yüzden gerek görmediler.. ama kolay da değil hemen değistirebilmek.

Saygılarımla,

alim K.

• Alim Bey, bana da cevap verirsiniz, değil mi? (yukarıda sormuştum)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ENG_civ

Alim Bey, bana da cevap verirsiniz, değil mi? (yukarıda sormuştum)

Bunu bende bekliyorum.
  • Guzel haber

• nexsus4 uyumlu hale gelecekmi?
  • Bu arada IOS7 kullanan cihazlarda güncellemeden sonra iGO Primo Turkey yazılımı çalışmamaya başladı; duyuralım buradan.

Legal olsun diye satın aldık, üzerine bir de Traffic ekledik; fakat 15 gündür kullanamıyoruz. Sayın Başarsoft bu konuyu da iletsin lütfen NNG'ye.

Saygılar
  • nexus4 igo primo çıkacak mı ? deneme yüklediğim ekran alıntısı
     IGO Primo 2.4 Resmi Android sürümü çıktı!
  • quote:

Orijinalden alıntı: DD252Admin

Bu arada IOS7 kullanan cihazlarda güncellemeden sonra iGO Primo Turkey yazılımı çalışmamaya başladı; duyuralım buradan.

Legal olsun diye satın aldık, üzerine bir de Traffic ekledik; fakat 15 gündür kullanamıyoruz. Sayın Başarsoft bu konuyu da iletsin lütfen NNG'ye.

Saygılar

NNG nin twitter sayfasını arada kontrol edin ayrıca gayet normal çalışıyor sadece uygulama içi hizmetlerde sorun var o da güncelleme ile düzelir

• quote:

Orijinalden alıntı: gps.navigation

quote:

Bu arada IOS7 kullanan cihazlarda güncellemeden sonra iGO Primo Turkey yazılımı çalışmamaya başladı; duyuralım buradan.

Saygılar

NNG nin twitter sayfasını arada kontrol edin ayrıca gayet normal çalışıyor sadece uygulama içi hizmetlerde sorun var o da güncelleme ile düzelir

Teşekkürler; izlemeye başladım.

Bir yazılımı tam fonksiyonlarıyla kullanamadığım zaman "çalışıyor" kabul edemiyorum ben.

Saygılar.

• ya arkadaşlar benim bir sorum olacak. android telefonda ve windows tabanlı navigasyon cihazımda iGO 8 ve iGO 9. versiyonları denedim.
    ikisinde de hartialar ve poiler aynı. yalnız dikkat ettiğim bir husus var ki, mesela iGO 8 ile yolda ilerlerken "800 metre sonra sağa dönmeye hazırlanın, 3 kilometre sonra solda kalmaya hazırlanın" gibi uyarıları vermesine rağmen iGO 9 da ne android versiyonunda ne de Windows CE tabanlı versiyonunda bu uyarıları alamadım. tam kavşağın dibine 100 metre kala haber veriyor ve bu da bilmediğiniz bir trafikte ilerlerken sıkıntı oluyor. Bu sorunu aranızda yaşayan ve çözebilen varsa yardımcı olabilir mi? Teşekkürler...
  • quote:

quote:

quote:

Saygılar

Bir yazılımı tam fonksiyonlarıyla kullanamadığım zaman "çalışıyor" kabul edemiyorum ben.

Saygılar.

Şimdi siz google aramada artık bittiğinden fena şeyler yazarsınız

• quote:

quote:

quote:

quote:

Saygılar

Saygılar.

Şimdi siz google aramada artık bittiğinden fena şeyler yazarsınız

Yok Hocam; Google amcanın kendisini hiç sevmem, bu güne kadar da kullanmışlığım yoktur

Bence olmadığı daha iyi olmuş...

• Merhabalar,

bu uygulama uzerine diger ulke haritalarini da satin alabiliyor muyuz?

Androidte sygic gercekten guclu ama tr haritası iyi degil pektabi. Sanirim navteq kullaniyor.

igo nun bir sekilde resmi olarak android ekosistemine yayinlqnmasi gercekten guzel.

• quote:

Orijinalden alıntı: bodycik

....

Androidte sygic gercekten guclu ama tr haritası iyi degil pektabi. Sanirim navteq kullaniyor.

....

Sygic Türkiye haritası hem Navteq hem de TomTom'dur. Her iki firmayla da anlaşması var... Biraz daha kurcalarsanız Başarsoft'a kadar gidersiniz

iGO dediğiniz yazılım önce kendi problemlerini çözsün; IOS tabanlı yazılımlarında halen sunucu problemi devam ediyor. insanlar para verip hizmet alamıyor...

TMC konusuna girmiyorum fazlaca, iGO'cular kısıyorlar

1 ay oldu tam anlamıyla kullanamıyorum; ne o= Güncelleme yayınlanacakmış. Bekle işin yoksa...

Dostum Mobile cihazlar üzerinde Sygic'i tek geçerim

• Ben Xperia P'ye sygic yükledim, Türkiye haritasınıda yükleyerek bir haftalık deneme sürümünü kullandım. Tatile Alanya'ya gitmiştim. Orada yükledim ve Bandırma dönüşü kullandım. Beni en alakasız yol olan,yani Türkiye'de savaş çıksa ve stratejik önem nedeniyle yollar bombalansa 3. alternatif gitmeyi düşüneceğim Ankara istikameti üzerinden götürmeye kalktı. Sonra araştırdım yönlendirmeye çalıştığı yollarda berbat dağ yolları imiş. Allah'tan ben yolu biliyordum. Maalesef yol boyunca sygic'i kullandım, ama tepkilerinin ve yönlendirdiği yolların geneli yanlış idi. Ben sygic'e yazılım olarak olumsuz puan verdim. Şu an Navitel programını deniyorum, fena değil gibi geldi. En kötü 30 gün deneme sürümü var. Igo Primo'yu test etmek isterdim, ama buradan arkadaşlar Xperia P için bir cevap yazmadılar, satın almayı düşünüyordum açıkçası.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.