Şimdi Ara

IGO-primo 1.2 çıktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
3.913
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • IGO-primo 1.2 çıktı, sanırım primolu tüm cihazlar yakında NAVIEXTRAS'tan güncellenecek.

eğer güncelleme olmaz ise o zaman yeni cihazlarla vitrinleri süsleyecek..

IGO-primo 1.2 çıktı, sanırım primolu tüm cihazlar yakında NAVIEXTRAS'tan güncellenecek.
    Böyle kesin yazdığınıza göre bilgiyi sağlam kaynaktan aldınız demektir.. NNG bu yönde açıklamamı yaptı??Bu güncellemenin ne zaman olacağınıda bilirsiniz ozaman..

naviextras ile piyasadaki satılmış cihazlara güncelleme gelip gelmeyeceğini ya da hangi markalara geleceğini bilemiyorum. belkide yeni cihazlarla piyasaya sürülecek, bu henüz belli değil..

yakında açıklama yaparlar merak etme..
  • primo1.2 nin çıktığı yeni haber değil.Siz ''güncelleme verilecek''deyince demekki dedim arkadaş kesin bilgi sahibi yada NNG'nin beta yazılım testarı.Bende primolu cihazımı güncelleyeceğim diye sevinmiştim..

Orijinalden alıntı: cevizkabugu

GOOGLE AMCA diye bişi var internette ne sorsanız cavaplıyoo..

google amca primo 1.2'nin iki buçuk ay önce çıktığını da söylemiyor mu

http://igomyway.com/?s=1.2 2010-12-09

iGO primo® Now Connected

http://igomyway.com/primo/1049

• quote:

Orijinalden alıntı: _İMKANSIZ_

primo1.2 nin çıktığı yeni haber değil.Siz ''güncelleme verilecek''deyince demekki dedim arkadaş kesin bilgi sahibi yada NNG'nin beta yazılım testarı.Bende primolu cihazımı güncelleyeceğim diye sevinmiştim..

kesin güncelleme verilecek diye bişey yazmadım. ilk mesajımı editlemedim de, dikkatli okursanız

''sanırım primolu tüm cihazlar yakında NAVIEXTRAS'tan güncellenecek''

cümlenin başında ''sanırım'' kelimesi var, burada kesinlik bildiren bir terim yok.

• 1.5 ay önce çıkan yazılımın çıktığını hatırlattığınız için teşekkürler..
  • Güncellenmeyecek ! Primo 1.1 ve 1.2 tamamen birbirinden farklı platformlar.Her ne kadar google amca bazı zibidi forumları bulup göstersede bunlar illegal olduğu için pek bu forumuda alakadar etmiyor.
  • Google servisleri,harita altlıkları gibi özellikler.Ama harita altlıkları Türkiye için zaten yok,kendi yaptıklarınızı koyamıyorsunuz.Adamlar satacaklar yani bunları,google servisleri gibileride cihazların sim kartlı olmasını gerektiriyor.Ve Türkiye'de bu hizmetler yok zaten.Yani çok çok gerekli değil bu versiyon Türkiye için.

Orijinalden alıntı: Mustafa-T

1,2 yi kullanan bir alet var mı Türkiyede? yoksa bu heyecan niye :)

henüz yok

Orijinalden alıntı: isikayhan

quote:

henüz yok

nerden biliyorsun olmadığını. sen görmedin diye yok mu sanıyorsun??

quote:

quote:

henüz yok

nerden biliyorsun olmadığını. sen görmedin diye yok mu sanıyorsun??

satılan ürün var mı?
    varsa yazın lütfen

tabii sizin neyi kastettiğinizi anlamadım sanmayın

• Türkiye satılması gerekiyor illaki.. amcamız viyadan 1 haftalığına gelirken izne tr'ye gelmiş olabilir.. onun aracındaki cihazda olabilir... biz de onun cihazını kurcalamış olabilirizz..

çok anlayışlısınız gerçekten..!!

Türkiye satılması gerekiyor illaki.. amcamız viyadan 1 haftalığına gelirken izne tr'ye gelmiş olabilir.. onun aracındaki cihazda olabilir... biz de onun cihazını kurcalamış olabilirizz..

"1,2 yi kullanan bir alet var mı Türkiyede?" sorusunu soran arkadaş herhalde sizin anladığınız anlamda sormadı o soruyu

• quote:

quote:

Türkiye satılması gerekiyor illaki.. amcamız viyadan 1 haftalığına gelirken izne tr'ye gelmiş olabilir.. onun aracındaki cihazda olabilir... biz de onun cihazını kurcalamış olabilirizz..

"1,2 yi kullanan bir alet var mı Türkiyede?" sorusunu soran arkadaş herhalde sizin anladığınız anlamda sormadı o soruyu

Yok yok o anlamda sormuştur ısrar etmeyin o amcada meğer habire sıkışında yazılan Google amcalarıdır

• sorum çok açıktı " bu 1.2 primoyu kullanan bir firma marka bir navigasyon modeli var mı Türkiyede" var diyen arkadaşa mı bu cevaplar yoksa soruyu soran "bana" mı çözemedim

gps.nav arkadaşım illegal programlardan bahsediyor google amca diyerek sanırım. baştan diyeyim bende orjinal yazılımlı navitech p250bc igo 8 li var. garanitsi doluyor güncellemeside biti heralda yada bitecek. yılda 40 50 lira harita parası vermektense yeni bir ürün alma planım var. güncel bişi olsun bari deysin yeni alığımıza. o yüzden sordum primo 1.2 kullanan cihaz var mı?

Ayrıca TMC sisteminin ülkemizde halen kullanılmıyor olmasıda canımı sıkıyor. İstanbula giderken misl beni hep 1. köprüye yolluyor. halbuki 2. köprü daha sakin. TMC sistemi olmuş olsa bu sorunu aşmış olacaz. Zamanında cafacaflı geldiği için navitech p250bc aldım. Tmc özelliği de var ama kullanamdım. bu 1.2 primoda bizim ülkemizde kullanılan yenilikler varmı merak ediyorum ama nette onuda göremdim sadece 1.2 primo çıktı deniliyor. çıktıda yeni olan ne? bilen varsa onları yazsın.

misal ilk çıkan primoda rota bilgilerini hedefe ulaşınca kaydediyordu yine yakıt tüketimi ile ilgili kayıt yapılacak yerler vardı. onlar hoşuma gitmişti. buna benzer yenilik var mı?

• Kısaca Özetlemek İstiyorum..

İgo primo 1.2 çıktı mı? Evet Çıktı.
    1.2 yüklü cihaz satışta var mı Türkiye de? Yok
    Bazıları Cihazına 1.2 mi yüklemiş? Evet (Genelde sorunlarla karşılaşılıyormuş..)
    1.1 den 1.2 ye güncelleme yapılacak mı? gps.navigation arkadaşımıza göre Hayır
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.