Şimdi Ara

iğne yapılıp sınava gitmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sağlık ocağına gidip ağrı kesici iğne yapılıp sınava gidebilir miyim? çok şiddetli baş-burun-karın ağrım var odaklanamıyorum çöp olsun istemiyorum 1 sene

• niye gidemeyesin ki doping testi falan yapmıyolar reis ama saatleri iyi ayarlaman lazım geç kalma sonra
  • Penanggalan kullanıcısına yanıt
    hocam daha önce hiç yapılmadım,uyku yapar ya da iğne yapılan yerde ağrı falan olur diye korkuyorum kaş yapalım derken göz çıkarmayalım yani :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Taylan durder

hocam daha önce hiç yapılmadım,uyku yapar ya da iğne yapılan yerde ağrı falan olur diye korkuyorum kaş yapalım derken göz çıkarmayalım yani :D
    Ona bu forumdan cevap bulamazsın 1000 çeşit iğne var aynı hastalık için kullanılan
  • Ağrı ve uyku yapıyor biraz en azından bende yapıyor ama sınav anında acı çekmenden iyidir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sinav aninda adrenalin'den dolayi aci hissetmeyebilirsin.

ama tavsiyem asi olmaya calis, uykuyu cok sikinti etme 2 saat uyumadan durabilirsin.

• Haftasonu, sağlık ocağı?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ağrı kesici yerine adrenalin vurdurun adrenalin etkisiyle hiçbir şey hissetmezsiniz zaten

• Bence yaptırma ben antibiyotik içince bile 1 saat içinde uykum geliyor ve daha halsiz oluyorum. Arkadaşın dediği gibi o adrenalinde insan hiçbir şeyi hissetmiyor hocam. Zaten 6 gün var çok rahat iyileşirsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • an agony A kullanıcısına yanıt
    yine de birileri vardır herhalde
  • Mao tun kullanıcısına yanıt
    hocam geçici hastalık değil genel olarak böyle stresli durumlarda daha da artıyo
  • Yan etkisi olmayacağına eminseniz yaptırın hocam ama yapan kisiye özellikle söyleyin sınava gireceğinizi.

• Acile bugün git.
  • Adrenalin sadece anaflaksi ve cpr durumlarında uygulanan ve yarılanma ömrü çok kısa olan bir hormon. Kimse size adrenalin vurmaz o ayrı konu ancak herkesin görebileceği bir yerde şöyle saçma sapan şeyler söylemeyin. Biri bir şekilde ulaşıp yanlışlıkla damardan uygulasa kalbi dahi durabilir.

• Ben geçen sene doktordan ağrı kesici kas gevşetici istemiştim baya panik atak gibi heyecanlandım her yerim ağrıyordu vermedi uykun gelir yan etki yapar dedi minoset plus verip yollamıştı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jiijii -- 21 Haziran 2020; 12:56:41 >
  • Önceki akşam serum taktır, sabah da redbull'u dik gir sınava.

• baskaan B kullanıcısına yanıt
    hocam ben de redbull düşünüyodum işe yarar inşallah :D
  • Hocam uyku yapabilir doktora gidip sınava gireceğinizi söylerseniz ona göre bir şey yapar heralde. Ben teoga girerken dehşet hastaydım bir iğne bir serumla kendime getirdiler.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.