Bildirim
IGN, Tüm Zamanların En İyi Oyun Konsollarını Seçti (2. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
PÖ ve PS'ye bende katılıyorum. -
gelmiş geçmiş en iyi konsol playstation 2 dir onun ustune konsol yok -
Saçma sapan bir liste. PS2 kesinlikle 1. olmalıydı -
BAKINIZ İMZAM -
Dünyanın en iyi konsolu PS2'dir bu nesnel oldu artık. Bilimsel deneylerle kanıtlandı.
Xbox360'a bakın hele PS3'ten 2 sene önce çıkmasına rağmen PS3 yetişmiş... -
quote:
Orijinalden alıntı: LEGYRON
quote:
Orijinalden alıntı: SONY_55
Bende sana fitil öneriyorum..
ben de hem ps3 var hem xbox 360 var rahat ol sen.. benim derdim para değil kalite.. hem daha masrafsız hem daha kaliteli.. kast ettiğim şey, daha az para verip daha kaliteli oynayayım diyorsan tabi ki xbox.. ama benim param çok bol, orjinal oyun arşivcisiyim diyorsan ps3.. bunun tartışması bile olmaz
fitil kesmez onu. ben avatarındaki kılıcı öneriyorum...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beynini.delerim -- 5 Eylül 2009; 14:02:53 > -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: rebel_rude boy
quote:
Orijinalden alıntı: Gny*
IGN stajer editörüne falan yaptırdı heralde listeyi.
5 yaşındaki birine yaptırmış gibi.
Bol bol su için hazımsızlığı giderir. Herhalde mideye oturan 1200 lira metabolizmayı bozdu.. üstüne üstlük her seferinde verilen 100 liralar da cabası.. talcid öneriyorum
konuyla alakasız bir yorumda bulunmuşsun burda ps3 den bahsetmiyoruz akıllı insan, ign nin hazırlamış olduğu listeden bahsediyoruz.
Konuyla alakasız yorumlarda bulunupta ortalığı karıştıran xbox fanlarındansın heralde.
-
Bu arkadaşa biraz bol gelir PS3, o yüzden muhatap olmayınız böyle tiplerle, direk şikayet butonuna basınız. Bir şekilde yönetim bu tarz insanları cezalandırıyor. -
koraykasap22 haklı bence -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: koraykasap22
quote:
Orijinalden alıntı: fatih989
imzama dikkat lütfen ilk sırada ps2 veya ps1 olmalı
ign in, milleti kahkahaya boğduran listesini bir kenara bırakıp halkın yaptığı listeye bakarsak ps1 ve ps2 birinci sırada. ign saçmalamış ama milyonlarca insan doğru yolu bulmuş
valla şaka gibi yorumlar o zamanlar en iyi konsollar onlardı da ondan çok satıldı.. ben de aldım hem ps1, hem ps2 gerçekten de güzeldi.. ama gelmiş geçmiş demek saçma bence.. sonuçta teknoloji ilerledikçe yeni özellikler geliyor oyunlara.. yani ps2deki dandik LOTR oyununa gelmiş geçmiş en iyiler sınıfına sokmak şu anki hd oyunlara hakaret demektir
Senin anlayış tarzın konusunda çok şüpheliyim. Ps1, Ps2 güzelmiş ama şuan çıkanların daha iyi özellikleri varmış. Ps1 Ps2 kaç yıl önce çıktı? Hepsi kendi döneminin en teknolojik aletleri sıralamasında üstlerde değil mi? Ps1 olmasa konsol oyunculuğu bu kadar gelişir miydi? Şahsen ben Ps1'de silent hill oynamasam gidip başka konsola para verip almazdım. Dolayısı ile Ps2 ve Ps3 de almamış olurdum. Ps2'deki tlotr oyunlarını konuşacağın kadar God of war serisini, Shadow of the clossus'u, Resident Evil 4'ü söyle. Her konsolun iyi veya kötü oyunları vardır. Hangi konsolda iyi oranı daha fazla ise onun oyun kalitesi çok iyidir. Ps1 ve Ps2'ye çamur atan ya zamanında bu konsollara sahip olamamış, geçmişten gelen bir özentiye bağlı nefret vardır. Veya Xbox fanatikliği gözünü kör etmiştir(kaldı ki Ps1 ve Ps2 çıktığında xbox diye bir olay yoktu) Çünkü ben o konsolların çıktığı dönemlerde özelliklerine hayran kalmayacak bir insan cidden tanımıyorum..
-
Gelmiş geçmiş en büyük konsol playstation 2'dir bana göre -
En iyi oyun konsolunun kriteri nedir onu bana biri anlatabilir mi? Donanım olaraksa X360 ve PS3 (daha ağırlıklı) başı çeker. Oyun çeşitliliği ise PS2 1.dir. Satış rakamları olarak bakılırsa yine PS2 dir. Eğer eğlendirme olarak bakarsanız Nintendo'nun konsolları başa geçer. Joystick, şekil yok efendim bilmemne derseniz orada Atari, Sega, Nintendo kapışır. Hayır anlamadığım ne hepsini karma yapabilmişler ne de ayrı ayrı değerlendirildiğinde bir seçeneğe göre oluşturulan bir liste. Bi bakıyosunuz PS3 15. 360 6. aralarında kapışacak makineler. Wii ayrı bi yere konmuş, 1. kaç yıllık makine NES falan ama aynı segmenttekiler alakasız sıralarda. Garip grup işler
Sanırım IGN'deki editörlere sormuşlar unutamadığınız konsolunuz hangisi diye. En önemli editörden en dandik editöre doğru bir sıralama yapıp koymuşlar. -
PS3 15. sırada mı ? Şaka gibi -
ps2 tek geçerim :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UlasAsmadili -- 5 Eylül 2009; 18:17:12 > -
Benim listem şu şekilde
1.Sony Playstation
2.Sega Mega Drive
3.Sega Saturn
4.Super Nintendo Entertainment system
5.Nintendo 64
6.Sega Dreamcast
7.Playstation 3
8.Playstation 2
9.Nintendo Gamecube
10.Xbox -
1. ps2
2. ps1
3. snes
bence -
quote:
Orijinalden alıntı: koraykasap22
xbox 360, ps1 ve wii den daha mı iyimiş. ha ha ha. hiç güleceğim yoktu. ign i boşverin, halk hangi konsolu seçmiş bende size onu göstereyim
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_best-selling_game_consoles
işte ign listesine yapılan bir yorum:
What the f.ck IGN Xbox 360 number 6 really maybe number 10 playstation 3 could have been over xbox. xbox really I just sayin Xbox 360 good but it has that thing called RROD Syndrome.That kinds of puts it back on the list.I hope you come out with another list....
Posted by: Newport1991 on September 04, 2009 21:16 PDT
Bencede bu daha ıyı.Gercek lıste budur,halkın kullandıgı..
-
5-6 yıl sonra görürüz ps2'den daha iyi konsol olacak ps3.
buraya yazıyıyorum bak -
Nintendo Entertainment System
Ne oynardım beeee
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X