Şimdi Ara

İFŞA Uzun Yol Kabadayısı Yardımm (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
122
Cevap
2
Favori
4.841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
11 oy
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkes sağından geçip gitmekten bahsediyor iyi hoş diyorsunuz da o sol şeridi kapatan dangalaklar sağdan çıkınca bir anda üstünüze kırıyor sağa geçeceği tutuyor suçlu siz oluyorsunuz. O şeritten s.. s... Çekilecek insan olan bir sellektörde anlar bunu. Tıngır tıngır gideceksen sağdan git. Kimsenin hayatını riske atmaya hakkı yok bu ve bunun gibi dangalakların. El kol yaparsa torpidoda emanet yoksa bas git niye duruyorsun. Ben soldan gidiyorken feryat figan arkadan biri geliyorsa sağ doluysa basarım ufak bir boşluk varsa gerekirse fren basar yine sağa girerim. Acelesi olmasa yapmaz herhalde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ne desem bilemiyorum. Hepinize çok teşekkür ederim. 5-6 senedir forumdayım bende, gördüğüm konulardan yola çıkarak ben bu konuyu açtım, biraz teselli alırım ve böyle çaklları hepimiz görelim diye. Otomobil genelde baya arkadaş olduğu için direk buraya açtım. İyi kötü hepiniz teselli verdiniz. Çok teşekkür ederim. Hepinizi alnıtılayamıyorum ama eğer konuya girerseniz bu mesajı görürsünüz muhakkak. Daha kendime yeni geldim anca yazıyorum. Ben polis sürecinin bir işe yaramayacağını adım gibi bildiğim için direk ifşa konusu açtım, çünkü olan vaktime olacak ve adam yaptığı ile yanına kâr kalacak. Ama bana ders oldu, arabaya kamera alıcam bunun gibi insan müsvettelerini çekip de polise şikayet etmek için. Birde bazı arkadaşlar gidin dövün falan demişsiniz, aklımdan çok geçti ama şimdi biliyorsunuz bizim ülkede bir şey var, biz karadenizliyiz, karadeniz uşağıyız asıp keseriz, silah sıkarız falan. Bunları göz önüne aldığımda, ben 15 kişi ile gitsem herif 30 ile gelir büyük ihtimal silahlı, hiç uzun vadede tehlikeye girmemek en mantıklısı gibi. Ama telefon numarası açıkta olduğu için onunla ilgili bir iki planım var. Onları yaparsam zaten adam hayata küser. Böylede benim de içim rahat eder bir nebze. Bu haysiyetsiz istanbul içi çocuklarınızı, kardeşlerimizi okuluna taşıyor. Bunada dikkat edelim diye de açtım. Hayırlı geceler arkadaşlar.

• Adamin plakasi ve bilgileri ekinizde versenize polise,sikayet etsenize malimiza zarar verdi diye.Ifsa edeceksinizde ne olacak,polis cagirsin bir ifadeye,mala zarar vermekten odesin bakalim.bir daha yapabiliyormu.Benden 1 yas buyuk kardesim cok kavgaciydi her gun birileriyle dovusurdu.Evlendi almanyaya gitti havaalaninda haftaya gorusuruz seni sinir disi ederler demistim.6 ay sonra birinin parmaklarini ve kolunu kirmis kavga esnasinda,hastahane masraflari ve adamin 6 aylik maasini odemek zorunda birakmis mahkeme.Simdi oyle bir hale gelmiski biri bana tokat atsa gider rapor alirim diyor,oyle kavga dovus bitmis.Yasalar adami madam ediyor.

• Hocam bunlardan o kadar fazla ki, inan alisiyor insan bi sure sonra. ya katil olacaksin ya buyukluk sende kalacak yoluna devam edeceksin. tabi bu sineye cek demek degil. hak hukuga girmeyelim memlekette hukugun H si yok birbirmizi kandirmayalim simdi.

Arabada her zaman birseyler bulundurun biber gazidir su icme CAM sisesidir vs.

HERKEZ BİLMELİKİ İNSAN HAYATİ SADECE 1.5 TL ---- BU YAZIYI BURAYA YAZIYORUM SEN BUNU İLLAKİ OKUYACAKSIN ONUDA BİLİYORUM KLAVYE DELİKANLISI SENİ . .. ...

Kim haklı kim haksız bilmem de birini ölümle tehdit etmek bildiğim kadarıyla suç.Açık adres ve telefon numarasını da yazmış.Ailesi olan biri açık adresini yazıyorsa belli şeyleri göze almış demek ki bence adli işlem başlatın derim.
    Şayet kişi aracınızın ayna kapağını kırdıysa üstünde parmak izi de vardır.Burada şahit yok falan denmiş.Ama geçilen otoyol gişeleri ve yoldaki dinlenme yeri kameraları ile aynı zamanda iki aracın orada bulunduğu kanıtlanabilir.Zaten kapakta başlı başına eli ile kırdıysa bir kanıttır.
    Ha şu var.Bunu suç duyurusu yaparken hakim,savcı ne kadar takar bilmem.Ama yukarıda yazan paylaşımı da gösterip can sağlığımız yok derseniz.
    Belki bir sonuç elde edemezsiniz.Ama siz nasıl huzursuz olduysanız karşı tarafta huzursuz olur.

Kimsenin korna çalması ya da size küfretmesi, size o kişiyi tehdit etme , malına saldırma ve ya ölümle tehdit etme hakkı vermez.Her şeyi geçtim.Yanında ailesi olan , içinde çocuk bulunan bir arabaya saldırmanın geçerli bir sebebi yok.

• o anda hemen video kaydına başlayın ardından polise şikayet edin ve savcılığa başvurun video kaydı da delil sayılacağı için çete kurarak yağma amaçlı mala zarar vermekten sağlam bi tazminat ve hapis cezası geçirirdiniz bir daha minibüs değil akülü araba bile kullanamazdı. dinsizin hakkından imansız gelirmiş. yapman gereken bu inşallah delilin vardır elinde yoksa adam iftira deyip elini kolunu sallayarak çıkacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi t5txo -- 19 Eylül 2016; 1:54:16 >

Orijinalden alıntı: jimhendrix

partisi ne bilim bakalım

Tahmin ettiğim çıkmadı. Mhpliymiş.

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
  • bireysel silahlanma şart

Orijinalden alıntı: palpatine48

Sizde magandasınız. Neden selektör yapıp insanların dikkatini dağıtıyorsunuz? Selektör yaptığınız kişi panik yapıp kaza yapsa ne olacak? sizi farkedince çekilecektir. Çekilmiyorsa uygun bir biçimde sağından geçin gidin. Sis farı Kıroları ve 1 km uzaktan selektör yapan kıroları sevmiyorum. Sizin durumunuza da hiç şaşırmadım. iki maganda tam denk gelmişsiniz.

Sen ne diyon kardeş

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ
    - Bilgisayar Mühendisi -
  • Öncelikle geçmiş olsun. Buradan toplanın, adamı dövün diyenlere aldırış etmeyin. Herkes kendi adaletini kendisi sağlarsa neler olur bu ülkede? Ağır aksak işleyen adalet sistemimize ve medyanın gücüne güvenin. Keşke arabanızda araç içi kamera olsaydı da adliyede şikayetçi olup ardından medyaya verseydiniz.

Selektör yapmak yasak diyen olmuş çoluk çocukla aynı yere yazıyoruz ne diyelim. Neyseki okullar açıldı da biraz daha rahatlar buralar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Geçmiş olsun.

New Astra Edition

triger
  • quote:

Orijinalden alıntı: triger

BEN GİREMEDİM BU İNSANLIK DIŞI VARLIGIN FACESİNE NEYSE ALLAHINDAN BULSUN BÖYLE ÖKÜZLER

Bende mobilden giremedim adi soyadi yazilsa arama yoluyla buluruz belki. Nasil bir tip oldugunu merak ettim dogrusu ...

Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.