Şimdi Ara

İFŞA Uzun Yol Kabadayısı Yardımm (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
122
Cevap
2
Favori
4.841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
11 oy
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • O adamın yakasına bırakma kardeşim sende git adam tut yada al eline bir sopa al git bul korkut gözünü bak karışabiliryor mu sonra benim yakınımın yada benim başıma gelse o adamın yaptığını yanına bırakmam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

En kısa zamanda unutmanız dilegiyle ...

Geçmiş olsun

• Selektör yapmanın suç olup yapılmaması gerektiği söylenmiş. Biz zaten isteyerek yapmıyoruz sol şeritte 60-70 kilometre ile gidenler oluyor mecburen yol istiyoruz.Buda bizim en doğal hakkımız. O şeritte o hızla gidilmez.

Cana geleceğine mala gelsin.Hukuki işlemleri başlat isterim.Ben her gün bu şöförüm diye yola çıkan katiller ile uğraşıyorum. Araç kamerası şart dediğiniz gibi.
    Bir firma bu tarz şeylere biraz daha önem gösterim araç kamerasını fabrika çıkışı olarak kullanıcılara sağlasa çok daha iyi olur. Bende bir ara düşündüm araç kamerasını ama bataryayı desteklemek vs çok zor olacağı için yapamadım düşüncemi.

Orijinalden alıntı: Nigdelimemo51

O adamın yakasına bırakma kardeşim sende git adam tut yada al eline bir sopa al git bul korkut gözünü bak karışabiliryor mu sonra benim yakınımın yada benim başıma gelse o adamın yaptığını yanına bırakmam

Arkadasim konuyu tamamen okuyarak yorum yapmakta fayda var. Adam facebookta olumle tehtit etmis , sende kalkip arkadasa gaz veriyorsun. Bu arkadasin basina birsey gelse mebali senide baglar haberin ola ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhan1461 -- 19 Eylül 2016; 23:02:44 >
    Bak kardeşim 15yıllık uzun yol şöförüyüm arkadaşa gaz vermeye niyetim yok yanlış anladın benim demek istediğim böyle adamları çok iyi bilirim 1kere geldimi peşini bırakmazlar tekrar gelirler ondan dolayı göz korkutmak benim açımdan iyidir ama bu dediklerim öneridir zorunlu bir şey yaptırtmaya çalışmıyorum :=)

• [Konu dışı=konuda kimseyi ve olayı tanımadığım için yorum yapmıyorum amma]Selektör olayına ben de uyuzum, geçen 125 ile gidiyorum ki hız sınırı 120, adam gelmiş arkadan selektör yapıyor, çok istiyorsa sağlasın geçsin, o 3 dakika erken gidecek diye niye kendimi tehlikeye sokayım ki, yan da tırlar var... ama ben magandalığa magandalıkla karşılık verip adamların yolunu kesip küfredip arabalarına zarar vermiyorum... "devletin malına ve kendinden başka birinin canına-malına zarar verme de istersen geber, araçtakiler seni uyaracağına destek oluyorlarsa onların da sonu senin gibi olsun" diye beddua okuyorum içimden sadece :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi perSNN -- 19 Eylül 2016; 23:18:34 >
  • Sol şerit sollama şerdidir. Oranın hızı 110km diye sende soldan 110km ile gidiyosun diye sol şerite gidemezsin. Böyle bir mantık yok. Orta şeritte ilerlersin sollamanı yapar tekrar orta şerite veya sag şeride dönersin. Bu adama gelince agzını burnunu eline verseydin keşke. Benc arkadaşlarını topla calıstıgı yer belli gidin kaburgalarına kadar kırın.

biz keyfimizden mi eğer sol şeriti uzun işgal ettiysek devamlı gözümüz aynada gidiyoruz.

Orijinalden alıntı: Matthew Murdock

Merhaba arkadaşlar. Bu sabah sivastan gelirken gümüşova sapağına gelmeden sırf sol şeritte selektör yaptığımız için otobanın ortasında arabamızı durduran "ismini siz koyun" şahıs 5 kişi arabamıza saldırıp dikiz aynamızı kırdı. Arkada annem, kız kardeşim ve ufak kardeşim vardı. Yanındaki 4 tane çakala güvenip tehdit edip, küfrettiler. Lütfen rica ediyorum yayın bu kişiyi...

PLAKASI : 34 LN 7251

Facebook :
    m.facebook.com
    Facebook'a Giriş Yap | Facebook
    https://m.facebook.com/home.php?_rdr#~!/i.usul.pasa?fref=ts

İyi sabahlar. Halen elim ayağım titriyor...

savciliga suc duyurusunda bulun diyecegim fakat ulkedeki adalet zenginin adaleti yapacak birsey yok gecmis olsun sen hataliysan o sendende hatali inipte birine saldirma hakkin yok.

• Yaşasın ruhsatlı silah sahibi olmak Harika bir caydırıcı güç. Kim bilir kaç tane arka camında osmanlı tuğrası olan bu tarz araçlardan inen ikili üçlü grupları özür dileterek arabasına gönderdim.

Orijinalden alıntı: perSNN

[Konu dışı=konuda kimseyi ve olayı tanımadığım için yorum yapmıyorum amma]Selektör olayına ben de uyuzum, geçen 125 ile gidiyorum ki hız sınırı 120, adam gelmiş arkadan selektör yapıyor, çok istiyorsa sağlasın geçsin, o 3 dakika erken gidecek diye niye kendimi tehlikeye sokayım ki, yan da tırlar var... ama ben magandalığa magandalıkla karşılık verip adamların yolunu kesip küfredip arabalarına zarar vermiyorum... "devletin malına ve kendinden başka birinin canına-malına zarar verme de istersen geber, araçtakiler seni uyaracağına destek oluyorlarsa onların da sonu senin gibi olsun" diye beddua okuyorum içimden sadece :)

Yav şunu öğrenemediniz gitti. Sol şerit sollama şerididir. Sollama harici sol şeritte gidilmez. "Ama ben hız sınırında gidiyorum yeeaa" diyerek sol şeridi kapatamazsın. Eğer sağ şerit boş olduğu halde sol şeritte gidiyorsanız selektör yapan %100 haklıdır.

Geçen gün senin gibi biri çıldırttı beni. Sol şeridi kapatmış 70'le gidiyor. Sağ şerit bomboş. Neymiş efendim. Yolda hız sınırı 70'miş. O yüzden 70'le sol şeritte gidebilirmiş. Yok öyle bir şey. Sol şeridi KAPATAMAZSINIZ.

• quote:

Orijinalden alıntı: QRX

quote:

[Konu dışı=konuda kimseyi ve olayı tanımadığım için yorum yapmıyorum amma]Selektör olayına ben de uyuzum, geçen 125 ile gidiyorum ki hız sınırı 120, adam gelmiş arkadan selektör yapıyor, çok istiyorsa sağlasın geçsin, o 3 dakika erken gidecek diye niye kendimi tehlikeye sokayım ki, yan da tırlar var... ama ben magandalığa magandalıkla karşılık verip adamların yolunu kesip küfredip arabalarına zarar vermiyorum... "devletin malına ve kendinden başka birinin canına-malına zarar verme de istersen geber, araçtakiler seni uyaracağına destek oluyorlarsa onların da sonu senin gibi olsun" diye beddua okuyorum içimden sadece :)

Yav şunu öğrenemediniz gitti. Sol şerit sollama şerididir. Sollama harici sol şeritte gidilmez. "Ama ben hız sınırında gidiyorum yeeaa" diyerek sol şeridi kapatamazsın. Eğer sağ şerit boş olduğu halde sol şeritte gidiyorsanız selektör yapan %100 haklıdır.

Geçen gün senin gibi biri çıldırttı beni. Sol şeridi kapatmış 70'le gidiyor. Sağ şerit bomboş. Neymiş efendim. Yolda hız sınırı 70'miş. O yüzden 70'le sol şeritte gidebilirmiş. Yok öyle bir şey. Sol şeridi KAPATAMAZSINIZ.

Sen de sol şerit de 190'la gidemezsin, sağ tarafta tırlar var, 65'le gidiyor, sollama yaparken hiç hız cezası yemedin herhalde, sıkıntı yok-cezaları arkadan plakaya da yollatıyoruz...... Tırın altına ailecek girmek isten varsa buyursun 190'la girebilir, benim adamın biri 3 dakika kar edecek diye canımı tehlikeye atmaya niyetim yok.

Kaldı ki hızın kaç ise onun yarısı kadar mesafe bırakmak zorundasın. Sen sol şeritte sellektör yapa yapa 190'la gidecen diye benim önüme bir çocuk ya da hayvan çıksa ben o frene basarım ve sen arkadan çarptığın için suçlu olursun.. Hoş önüme bir şey çıkmasa da sen her şekilde suçlusun... Yok kardeşim, ehliyeti manavdan alanlar, araba kullanmayı sadece pedala basmaktan ibaret sananları trafiğe salmayacan... Salıyorsan da dediğim gibi devletin malına ve başkasının canına-malına zarar vermeden kendi başlarını yerler inşallah.

• quote:

Orijinalden alıntı: jimhendrix

partisi ne bilim bakalım

kesin CEHAAAPELİDİR,tüp sırasından çıkıp servis almışlar bide özel plaka diye yağcılık yapıyor zındıklar

Orijinalden alıntı: ufuk-34JD58

quote:

partisi ne bilim bakalım

kesin CEHAAAPELİDİR,tüp sırasından çıkıp servis almışlar bide özel plaka diye yağcılık yapıyor zındıklar

Biri mhpli dedi ama bilmiyorum.

quote:

quote:

partisi ne bilim bakalım

şaka söylüyorum ne olduğu belli zaten

• Gecmis olsun, yapilan asla dogru degil..
    amaaa arac sollarken selektor yapanlara veya tirmanma seridinde selektor yapanlara acaip kiziyorum .. sen kimsin ki 3 km uzaktqn sol seridi parselleme hakkini kendinede buluyorsun beni de paniklettiriyorsun ... gecen adqmin biri arkama yapisti boyuna selektor yakiyor ... saga gectim onumde kamyon kendimi riske attim .. sonra takildim arkasina arabayi durdursa birbirimize girecegiz ..her sey bir anlik ,allah muhafaza... yazdigim size degil yanlis anlamayin.

quote:

quote:

quote:

partisi ne bilim bakalım

şaka söylüyorum ne olduğu belli zaten

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: QRX

quote:

Sen de sol şerit de 190'la gidemezsin, sağ tarafta tırlar var, 65'le gidiyor, sollama yaparken hiç hız cezası yemedin herhalde, sıkıntı yok-cezaları arkadan plakaya da yollatıyoruz...... Tırın altına ailecek girmek isten varsa buyursun 190'la girebilir, benim adamın biri 3 dakika kar edecek diye canımı tehlikeye atmaya niyetim yok.

Kaldı ki hızın kaç ise onun yarısı kadar mesafe bırakmak zorundasın. Sen sol şeritte sellektör yapa yapa 190'la gidecen diye benim önüme bir çocuk ya da hayvan çıksa ben o frene basarım ve sen arkadan çarptığın için suçlu olursun.. Hoş önüme bir şey çıkmasa da sen her şekilde suçlusun... Yok kardeşim, ehliyeti manavdan alanlar, araba kullanmayı sadece pedala basmaktan ibaret sananları trafiğe salmayacan... Salıyorsan da dediğim gibi devletin malına ve başkasının canına-malına zarar vermeden kendi başlarını yerler inşallah.

Ehliyeti manavdan alanlar hem trafikte hem burada belli ediyor kendini merak etme. Kendini acındırmak için 190 gibi uçuk bir hızı örnek vermişsin. Ben hız sınırının 70 olduğu yerde 90'la da giderim 100'le de giderim. Bu sizi hiç ilgilendirmez. Varsa bir şikayetin polisi arar söylersin. Hız sınırının 110 olduğu yerde 120'yle de giderim 130'la da.

Çok yoğun bir trafikte değilsen (şehir içi gibi) asıl sürekli sol şeridi işgal ederek hem kendi canını hem başkalarının canını tehlikeye atıyorsun. Sollamanı yap geç orta şeride. Önüne bir araç mı çıktı. Yine sollamanı yap geç sağ şeride. Çok zor bir şey değil şunu yapmak. Dünyanın neresine gidersen git bu böyledir. Ben "hız sınırında seyahat ediyorum ve kimse beni geçemez" diyerek sol şeridi işgal edemezsin.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.