Şimdi Ara

İFŞA Uzun Yol Kabadayısı Yardımm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
122
Cevap
2
Favori
4.839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
11 oy
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Bu sabah sivastan gelirken gümüşova sapağına gelmeden sırf sol şeritte selektör yaptığımız için otobanın ortasında arabamızı durduran "ismini siz koyun" şahıs 5 kişi arabamıza saldırıp dikiz aynamızı kırdı. Arkada annem, kız kardeşim ve ufak kardeşim vardı. Yanındaki 4 tane çakala güvenip tehdit edip, küfrettiler. Lütfen rica ediyorum yayın bu kişiyi...

PLAKASI : 34 LN 7251

Facebook :
    m.facebook.com
    Facebook'a Giriş Yap | Facebook
    https://m.facebook.com/home.php?_rdr#~!/i.usul.pasa?fref=ts

İyi sabahlar. Halen elim ayağım titriyor...
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Başına böyle bi olay gelmiş peki eyvallah otobanda rastgele gördüğün adamın facebookunu nerden buldun yayınlıyosun ayrıca bunun kanıtı görmeden kimse birşey yapmaz ve ayrıca ayrıca "yayın bu şerefsizi" demişsin biz yaysak nolacak ?

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !

2011 Nissan Micra 1.2 Passion Manuel
  • Aklıma geldi yolda gidiyorum, çekicem aynanın beyaz kaplamasını kopardılar. Ayrıca gir bak minibüsünde türlü türlü yazılar yazıyor. Arkasında ismi yazıyordu. Kardeşim söyledi. Tesadüfen gerçekleşti olay.

Ayrıca inanmamanı anlıyorum ama umarım başınıza böyle bir şey gelmez de benim duruma düşmessiniz.
    Bu mesaja eklenen görseller:

İFŞA Uzun Yol Kabadayısı Yardımm İFŞA Uzun Yol Kabadayısı Yardımm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Matthew Murdock -- 18 Eylül 2016; 5:06:02 >

• Up

• Sizde magandasınız. Neden selektör yapıp insanların dikkatini dağıtıyorsunuz? Selektör yaptığınız kişi panik yapıp kaza yapsa ne olacak? sizi farkedince çekilecektir. Çekilmiyorsa uygun bir biçimde sağından geçin gidin. Sis farı Kıroları ve 1 km uzaktan selektör yapan kıroları sevmiyorum. Sizin durumunuza da hiç şaşırmadım. iki maganda tam denk gelmişsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wraith Todd -- 18 Eylül 2016; 5:38:30 >
  • Herkese selektör yapmıyoruz canım kardeşim. Altında crafter makas atıyor birde otobanda araba durduyor. Bırak Allahını seversen, o arabadakilerin hayatını düşünmüyor ben mi düşüneceğim? İstediğini düşünebilirsin bir şey demiyorum ama 1km öteden selektör falan yok. Siz kafayı bozmuşsunuz. Sol şerit işgali ve bayram trafiği bizde mi makas atalım? Bırak Allahını seversen ya. Ben diyorum anam, kardeşim arabada, sen diyosun biyerin kara. Sizin gibi duyarsızlara yazık...

Kime yaptığınızın bir önemi yok. Selektör yapmak yasak çünkü sürücülerin dikkatini dağıtıyor. Gece selektör şimşekli selektör atarak yolculuk yapılmaz öndeki sürücü sizin ne hızla geldiğinizi bilemez panikle ani hareket yapabilir. Belki adam minibüsü deviriyordu. Böyle şeyler yapmayın.

Adam Sol şeridi işgal ediyordu dediniz. şimdi makas atıyor diyorsunuz. Mevzu belli de neyse.. Siz şikayetinizi yapın mala zarar vermek ciddi suçtur. Bari biriniz çeksin cezasını.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wraith Todd -- 18 Eylül 2016; 5:51:20 >
  • Şöyle diyim, aynı yoldan gidiyorsun arabayla tem den. Otoyolada çıkmadık. İlerde gördüm bir tane minibüs sağdan girdi soldan çıktı, işte konuştuk babamla ne biçim hareketler yapıyorlar insanları canı tehlikeye giriyor falan. Sonra uyudum ben, uyandığımda aynı adam korna basıp el kol yapıyordu, en son sol şeritte önümüzr geçip fren yaptı. 5 kişi indiler. Babam normalde sinirli adam ama bu sefer camları kapalı kapılar kilitli gitmelerini bekledi. Adam nasıl sövüyor tekmeleyip yumrukluyor arabayı. Ben atmışım resim halen bana saçma saçma şeyler yazıyorsunuz. İnsan böyle durumda ne düşündüğünü bile bilmiyor, elimiz ayağımız nasıl boşaldı bilmiyoruz. Tabi oradan yazması kolay sizin için. Ben yine diyorum umarım başınıza gelmezde bu durumlara düşmessiniz...

yaşamam bana....

ölümüm bile hamallık,
    cenaze alayına.....
  • aviregal kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için. Babam 140 ile gelip yol istemiş beklemiş selektör falan derken en son sağdan geçerken korna basmış hani napıyon diye. Yani hocam cidden başka bir sebep yok. İnsanlar patlayacak yer arıyor. Şaka gibi olay işte.

Crafter da yabama atilacak arac degil,fena hizlaniyor canavar motoru var.Adam onunu kesiyorsa nasil yanindan gecip gidemiyor,surus teknigi zayif.91 model broadwayle ne badireler atlattik boyle luks arabalar nerdee

Türkiye siz yoldan cekilirmisin ben geliyorum diye selektor yapiyorsunuz onlar kufur ediyorsun diye algiliyor Gecen uzun yolda sol seritte yuksek viteste yakalandim arkama bir bmw geldi ben sagimdaki dizi dizi kamyonlari gecene kadar adam sabretti en sonunda ben sag seride gectim yanindan gecerken tesekkur ettim. sizde daha sabirli olun yollar bela dolu belaya davetiye cikarmayin. Hele arabada aileniz varsa.var Gecmis olsun.

2012 Renault Fluence 1.5 dci 110 hp 2016 kasım alındı 45.750 tl
  • Bana yapilmasini sevmedigim icin bende selektor yapmiyorum. Bazen otobanda ozellikle dibime girip makineli tufek gibi selektor yapanlara yol verip sulalesini aniyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Orta şerit müsaitken inatla solu kapatan adama selektor yapmak mubahtır. Sizde boylemi oldu bilmiyorum ama gece içip içip ayyaş kafayla gelip milletin konusunda ahlak dersi verenlere takılma sen hocam.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bu selektör olayından cidden çok rahatsızım ambulansla hasta götürüyorum tepe lambalarım yanıyor sağ şeritteki kamyon kuyruğunu geçmek için sol şeritte ilerliyorum ama arkandaki kendini bilmezler benden ısrarla yol istiyor anlamadığım nokta benden daha acil neyi olabilir ki.

Sağ şeride bunlara yol vermeye girsem fren gaz derken bizim kırmızıda geçip 3-5 saniye kazanmaya çalışmamızın anlamı nerede kaldı ?

Ha birde şunlar var ısrarla sol şeritte 100 ile devam edip yol vermeyip sen sağından geçince sinirlenenler var. Sellektör korno el kol işareti filan !

Size söyleyeceğim şey eğer siz bunlardan biri DEĞİLSENİZ geçmiş olsun.

Aslında bunların çözümü basit 200 metrede bir eds koyacaksın. 1 ayda tüm sorunlar çözülür.

• olaua sahit olan 1. derece akraba disinda kimse yokmu. yildan gecen olayo goren biri fln. 1 kisi sahit olsa yeterli mahkemedw bi guzel opersiniz bidaha araba bile surmez ondan sonra. basit bir olay degil orada farkli birine denk gelse kan govdeyi goturebilirdi. boyle insanlara papic birakmamak gerek. bugun size yrn bize. adama faceden ulasin olayi anlatin boyle boyle yaptigin dogru biseymi yazin. adam olayi kabul edip facede size bajsederse mahkemedde sadece bunu bile delil olarak gpstermeniz ueterli olur. sahit harici tek secenek adamin facede uada cep telfonunda mesaj yoluyla sucunu kabul etmesi yeterli olur bide size kufur ederse veya hakaret ederse tadindan yenmez. ama siz mesaj yazarken sakin hakarer vs yazmayin siz haksiz konuma dusersiniz. sadece adamin yaptigi olayi kabul ettgini gosteren bi mesaj yeterli. mala zarae vermek basit bir ceza ama size hakarer ve tehdit durumunda hakim adami oper. soyle bir mesaj atin merhaba dun yolda giderken aracimi dirdurup aynamai kirip bana kufredip tehdit etmistiniz beni hatirladinizmi yazin baska bisey yazmayin gelen cevabi bana pm atarsaniz yardimci olurum. osterseniz farkli bir face hesabi acip resminizide koyabilirsiniz ama sifre fln kaybetmeyin mahkemede delil olarak sunulacak cunku mesajalr

• Geçmiş olsun. Hem suçlu hem güçlü modeli tepeden tırnağa bütün ülkeye sirayet etti ne yazık ki.
    Efendi olmak, hakkına razı olmak, özür dilemek gibi şeyler korkaklık ve enayilik olarak görülüyor.
    Cehalet geniş bir kavram. Benim cehalet denince aklıma insan olamamak, adam olamamak gibi kavramlar geliyor.
    Haşa ilkokul mezunu teyzeye dedeye cahil denmez.

Sollama yapmıyorken sol şeritte gitmek cahilliktir. 90 ile sol şeritten gidiyor adam.
    Gündüz ledlerim açık. Yaklaşıyorum. Çekilmiyor.
    Hızımı düşürüp bir süre arkasında gidiyorum. Yok. Tapulu malı gibi solda devam ediyor. Yol bomboş ve düz. Koskoca yolda bu ve ben varız. Sinirden gülüyorum artık. Selektör yaptım. Cevap: Fren. Evet o an için bu adam ölsün hatta ben öldüreyim diye içimden geçti. Lan oğlum bir direksiyonu sağa kırmak çok mu zor. Frenler, yavaşlamalar, bunlar nedir lan. O günden itibaren direk sağdan geçmeye başladım. Ne gaz kesme ne selektör. Sinyali çakıp sağdan devam. Niye ben seninle asabımı bozayım. Al sol şeridini evine götür.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.