Şimdi Ara

Iett soforu cocuklu kadinin uzerine yurudu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Görüntülerdeki şoför, bir yol inşaatı alanından geçerken işçilerle tartışmış, daha sonra hızlı bir şekilde viraja girip otobüste bulunan bebeğin kafasının demire çarpılmasına vesile olmuş.
    Kadın bir yolcu, çocuğun anneannesi, yanında torunu ve kızı var.
    İETT'ye bağlı şoföre, bu olayın üzerine aracı "yavaş kullanması konusunda" ricada bulunmuş.
    Kendi deyimiyle, oruçlu olduğu için "öfkeli" şoför, direksiyon başından kalkıp, kadının üzerine yürümüş.
    Kadınlara artistlik yapan dallama, İstanbul, Yeşilpınar-Eminönü seferini yapan 99Y adlı İETT otobüs hattının şoförü imiş.(Araç plakası 34 EG 2371 şoför sicil no, HO8770)
    Suriyeli veledler otobüsleri dilencihaneye çevirip, ortalığı madara ederken sesini çıkartamayan deyyus, Türk kadınlarına efelik taslıyor.
    Yanında çoluğu çocuğu bulunan kadınlara artistlik yapan bu dallamayı gereğinin yapılması için paylaşalım, şikayet edelim...

Facebookta Türkcü TV'den alintidir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VioLee -- 1 Haziran 2017; 23:53:50 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Oruç kafa vurmuş diyecem olmayacak.Sabah akşam ne ayağa kalktıkları var neden hareket ettikleri sabah akşam direksiyon başındalar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oructan dolayi sinirli vs diyolarda bu kesinlikle kabul edilemez.Karsisinda ki bayana hayvan gibi bagiramaz + yaninda kucuk bebegi var.Ha oruc tutarken cok ofkeli oluyorsa ya tutmayacak yada calismayacak olay bu kadar basit.

• azcık insan olsa özür diler, alttan alır, görmezden gelir, kucağında çocuğu olan kadına gücü yetiyor diye suratına bağırmak nedir
  • Karşısında erkek olsaydı böyle geniş geniş bağırabilir miydi acaba.
  • Oruçluyum diye sağa sola atar yapmak moda şimdi. Tutma kardeşim kaldıramıyorsan, sen oruçlusun diye millet senin tribini çekmek zorunda mı?

Tutuyorsan kendine tutuyorsun senin orucunun bana ne faydası var, geçen gün birkaç çomar da lokantada yemek yiyen baba-oğula saldırıyordu.
  • Lisansı iptal edilip açığa alındı bakalım ne yapacaklar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Oruçlu olduğunda kendini kaybediyorsan tutma. Oruç sadece midenin değil iradenin terbiyesidir.
  • Arkadaşların yukarıda da bahsettiği gibi, oruç zaten nefsin ve iradenin terbiyesidir. Amacı zaten o açlığa rağmen kendini kaybetmemektir. Bahane olarak kullanılamaz yani.

Ayrıca ben de merak ediyorum. Bu arkadaş, kadının yanında eşi olsaydı aynı hareketleri sergileyebilir miydi ? Eğer cevap hayırsa, kadın olduğu için diklenmiş demek oluyor. O da erkekliğe ne derece sığar hepimiz biliyoruz.

Burayı okuyorsa da aha şu yazdıklarımı tekrar tekrar okusun. Sana millete terör estir diye maaş vermiyorlar, otur direksiyonun başına , adam gibi kullan arabayı. Kullanamıyorsan da alttan almayı bil. He bir gün sert kayaya çarpar böyleleri.
  • Malın teki, dövdüklerinde salya sümük ağlar, hemen tv kanallarına koşar.

• Ben çocukken bir esnaf anneme hafif sesini yükselmişti de, koşup koşup adama kafa atmıştım!

Tabi boyum adamın beline kadar olduğu için varın adamın halini siz düşünün artık!

Bu arada videoyu bilerek açmıyorum, gerilirim kesin.

• Otobüste hiç mi erkek yok bu dallamanın kuyruğunu bacak arasına sokacak. Çocuğun ağlamasından da mı utanmadın be davar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Harbiden otobüste erkek yokmu yav patlatsa ağzına iki tane

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.