Şimdi Ara

IELTS hakkında bilgisi olan (ÖNEMLİ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar tus icin ydsden minimum 50 gerekiyormus. ielts ile nasıl halledebiliriz ve gecerliligi kac yıldır

• quote:

Orijinalden alıntı: dark82f

arkadaslar tus icin ydsden minimum 50 gerekiyormus. ielts ile nasıl halledebiliriz ve gecerliligi kac yıldır

ietls ile yds eşdeğerlilik sayfasına bak. 2 yıl geçerli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: waybe

quote:

arkadaslar tus icin ydsden minimum 50 gerekiyormus. ielts ile nasıl halledebiliriz ve gecerliligi kac yıldır

peki ielts den 4 gibi puan almak ne kadar zor
  • quote:

quote:

quote:

peki ielts den 4 gibi puan almak ne kadar zor

up
  • altyapına göre değişir. ama sıkı bir çalışma ile alabilirsin kolaylıkla. tumeraltas sitesini bi incele.
  • quote:

altyapına göre değişir. ama sıkı bir çalışma ile alabilirsin kolaylıkla. tumeraltas sitesini bi incele.

peki hocam ben suan tıp 1e basladım . bu ielts sınavıının 2 yıl gecerliligi varmıs hic ydsye girmeden direk ielts taktikleriyle halledilebilir mi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

altyapına göre değişir. ama sıkı bir çalışma ile alabilirsin kolaylıkla. tumeraltas sitesini bi incele.

peki hocam ben suan tıp 1e basladım . bu ielts sınavıının 2 yıl gecerliligi varmıs hic ydsye girmeden direk ielts taktikleriyle halledilebilir mi

bence halledilebilir tabi iyi çalışırsanız, yds yide dene ara sıra.
  • quote:

quote:

quote:

bence halledilebilir tabi iyi çalışırsanız, yds yide dene ara sıra.

ielts sınavı test usulümü biraz bilgi verebilirmisiniz
  • up
  • Sınav test, bilgisayar başında oluyorsun. 4 bölüm var, writing, speaking, listening, reading
  • quote:

Orijinalden alıntı: _conscript_

Sınav test, bilgisayar başında oluyorsun. 4 bölüm var, writing, speaking, listening, reading

ielts sınavı bilgisayar başında filan olmuyor
  • quote:

Sınav test, bilgisayar başında oluyorsun. 4 bölüm var, writing, speaking, listening, reading

• quote:

Orijinalden alıntı: kosi35

quote:

Toefl ile karıştırdım pardon dostum
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kosi35

quote:

Toefl ile karıştırdım pardon dostum

sorun değil .Sınava 3 gün önce girdim sorun olursa pm
  • Sinav klasik reading listening falan var duyarak bazi yerleri doldurmanu istiyor zorluguna gelirsek ben bes bucuk aldim 3 senedir ingilteredeokuyan arkadasim 1 senedir 6 almaya calisiyor . Tabi cocuk akademik degil sokak agiziyla konusuyor. Speaking te yksek alip writingte dusuk aliyordu snonunda gecti. Sorun olursa yardimci olmamya calisirim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • youtube de ielts ile ilgili videolar var. Herbir puanlama için konusmalar vardı sanırım. onlara bakarak yapıp yapamayacağına bakabilirsin.
  • Geçen sene YDS'den 79 doğru yapmıştım. Bilkent COPE sınavını da 105 puanla geçtim. IELTS girsem geçer miyim sizce?
  • darkest earth
    Bilkent Cope'den 105 puan almışsınız. Tebrik ederim. Bildiğim kadarıyla Cope sınavında tavan puan 100'dür. Bu puanı Bilkette okuyup Cope sınavından mı aldınız? Yoksa kurs okulundan mı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.