Şimdi Ara

Eskorta gitmek normal mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
912
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 35 yaşımdayım son 2 yıldır düzenli eskorta gittim. Ayda 3 4 kez bayağı da para harcadım. Önceden hiç böyle alışkanlığım yoktu fakat evlenmeyi düşünmüyorum daha doğrusu evlenebilecek maddi gücüm yok bundan dolayı eskortu tercih ettim sizce yaptığım yanlış mı artık hayattan alacağımı aldım sadece maddi açıdan biraz zarara uğradım o biraz koyuyor. Aldığım maaş anca bana yetiyor ev geçindiremeyeceğim için evlenemeyeceğimi düşünüyorum. Ne diyorsunuz pişman olmalı mıyım sizce. Bir daha ömür billah gitmeyi düşünmüyorum. Yanlış mı yaptım insanlar beni ayıplar diye çok korkuyorum kötü biri olarak algilanırım diye dışlarlar diye ..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

ayrıca ekonominin çöp olduğu yerde bir kaç bin lirayı 1 saate harcamak tam bir aptallık. kimse bilmezse kimse ayıplamaz  

Sağ ol hocam kafamda bitirdim zaten artık tamamen, aptal olduğunu kabul ediyorum boşluğuma geldi tamamen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi petrarch1520 -- 8 Ekim 2025; 23:47:32 >
  • 19.5 yıllık evli ve 18 yaşını doldurmaya 3 ay kalmış bir oğlu olan 48 yaşında bir abin olarak evlenmeni tavsiye ederim, çünkü evlilik hayatım amacı, zinadan, başı boş hayattan ve günahlardan korur ve insana düzenli bir hayat sunar

BSN
  • hpv aşısı yaptır

Daha Fazla Göster
  • en sonki şüpheli temasının üzerinden ne kadar geçti? 3 ay falan geçtiyse enfeksiyon hastalıkları bölümüne bir randevu al ve cinsel yolla bulaşan hastalıklar testi yaptır derim. doktora gittiğinde hikayeni söyle. onlar ona göre kanda idrarda falan testle bir şeylere baktırır.

benim bir enfeksiyon hastalıkları doktorundan duyduğuma göre şüpheli cinsel temastan sonraki 1. , 3. ve 6. ayda test yapıyorlarmış. ama (doktor değilim, sadece araştırmama göre) 3 ay ve sonrası iyi bir süre gibi.

kısacası doktora git.

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.