Şimdi Ara

İDO, dış hatlarında dev indirime gitti!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
2
Favori
2.336
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  İDO, dış hatlarında dev indirime gitti!

http://www.ido.com.tr/tr/duyuru-hepsini-goster/1060-do-d-hatlarnda-dev-indirime-gitti

Osmangazi köprüsüne süs diye dantel koyarlar artık...

• Rekabet iyidir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Esas bomba bu; İDO, Pendik-Yalova hattında araç geçiş fiyatını 39 TL’ye sabitledi; araç içi yolcu ücretini ise sadece 1 TL olarak belirledi.
  • 1 lira vereyim beni gemiye kadar bırakır mısınız tekliflerini kabul etmeyi unutmayın. Bireysel geçişler hala aynı fiyattan devam ediyor :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pendik yalova hattını her hafta en az 4 kez kullanan birisi olarak araba ile düzenli olarak gidenlerle tanışmak istiyorum 1tl ye gemiye bırakın beni lütfen
  • Pendik yalova nasil 1 tl yahu :)

İnsanin gezesi geliyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu Pendik Yalova 39 tl, karşılıklı olarak aynı fiyatlar mı? Ayrıca bu kampanya nın süresi nedir?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Marmaray'da Turkcell çekiyor mu?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: rasmus61

Esas bomba bu; İDO, Pendik-Yalova hattında araç geçiş fiyatını 39 TL’ye sabitledi; araç içi yolcu ücretini ise sadece 1 TL olarak belirledi.

Şuanda daha ucuz

• ben geçen sene pendik-yalova için 29 TL'ya promosyonlu bilet bulabiliyordum, şimdi bu şans da kalmamış hepsini 39'a sabitlemişler benim için ılık fırsat
  • Eylule bakiordum ama daha acilmamis sanirirm , ne zaman acilior bole biletler acaba ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sadece mart ayı 1 aylık periyot açık sanırım.bende 01 mart binek araç artı sürücü ve +1 yolcu bandırma yenikapı 148tl ye aldım... zaten tek kişi gidilse 55 60 tl araç uyguna geliyor...
  • İDO nun ingiliz ortağı Osmangazi köprüsünün geçiş ücretinde usulsüz indirim yaptığı gerekçesi ile uluslararası mahkemelerde dava açtı.

Sanırım aralarında fiyat konusunda anlaşma varmış. Bakanlık bu anlaşmayı ihlâl etmiş.

İDO da bu tarz indirimlerle köprüye el mi yaman bey mi yaman diyor.

Bakalım bu işin sonu nereye varacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne zamana kadar olduğu muamma. Fakat denemek için 1 Nisan'a yolculuk seçeyim dedim fiyat çıkmadı. Sanırım sadece Mart ayı için geçerli kılacaklar.

Not: 21 Mart'ta bile fiyat çıkmıyor. Dolayıyla 1 Mart - 20 Mart tarihleri arası geçerli sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kompetan -- 20 Şubat 2017; 11:48:27 >
  • Bayramda seyranda indirim mi var , bindirim mi var belli olur....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.