Şimdi Ara

Ideos X5 güç butonu temini (Parçalar geldi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
116
Cevap
0
Favori
3.868
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bir süredir güç butonu temini ile ilgili ebayden bir satıcı ile görüşüyorum. Tabi temini kolaylaştırmak için satıcıyı biraz kendime çekmek için bu sorunu yaşayan çok fazla kişi olduğunu ve eğer temin ederse 10 kişinin falan alacağını söyledim yarım yamalak ingilizcemle

O da aşağıdaki mesajı yazmış.

quote:

Thank you for your prompt response. So you wish to buy 10 pcs, right? If yes, our price is: 7.5USD/pc, plus 5USD postage for registered airmail post. If this price agrees with you, please kindly give me your paypal email account, then I will send you an invoice for your easy payment. Shipment will be arranged within 12-24 hours after payment, we will inform you of the tracking code accordingly.

Güç butonu teklemeye başlayan veya her ihtimale karşı elinde bulundurmak isteyen varsa bu konu altında konuşalım. Kimler alacaksa söylesin ona göre adamla konuşup pazarlık yaparız.

Değiştirme işlemi ise son derece basit. Nasıl yapıldığını videolu olarak da gösterebilirim.

Bir de ingilizcesi daha iyi olan birisi varsa o görüşsün ya da benim dediklerimi çevirsin

Satıcının profili:
    http://feedback.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewFeedback2&userid=e_ja&&_trksid=p4340.l2560&rt=nc&iid=180743280723&sspagename=VIP:feedback&ftab=FeedbackAsSeller

GÜncellemeden sonraki bölüm(30 Temmuz):

Satıcıyla tekrar görüştük. Yaklaşık 10 gün görüşememiştik. Adamdan aldığımız Fiyat 7.5$.

Çarşamba gününe kadar para toplanacak ve adamdan toplu olarak sipariş edilecek. Tek olarak listelemiyor. Saat farkından dolayı hızı bir iletişim yapamadığımızdan bu konuyu fazla detaylı görüşemedik.

Elimize ulaştıktan sonra size teker teker mektup zarfında gönderilecek. (ücreti 1tl sanırım.) Siparişi ben veya Okisht gerçekleştirecek. Para gönderme işlemini işlemi paypal, misli veya finansbank hesabıma eft olarak yapabilirsiniz. Göndereceğiniz ücret 1 tl lik posta ücreti dahil 15 TL dir. Biraz yüksek ama yapacak birşey yok. Zor bulunan birşeyi özel olarak istediğimiz için razı olmamız gerekiyor. Şartları kabul edenler bana pm atabilir.

Alınacak olan parça budur.

Parçalar geldi. Önümüzdeki hafta içi para gönderenlere göndereceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hobar -- 1 Eylül 2012; 13:46:02 >

• Ben istiyorum benim güç tuşu sert basmadan algılamıyor ancak düzelirmi acaba orası soru işareti
  • makul fiyatsa benimki de yavaş yavaş tekliyor (gerçi yazılımdan uyuzum o ayrı konu) ilgilenebilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Ankara Üniversitesi Öğrencileri
    SİYASAL BİLGİLER FAKÜLTESİ - MALİYE BÖLÜMÜ
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emre-589

Fiyata göre ben de alabilirim

+1
    Bende alacağım galiba güç düğmesinden. Arada bir takılıyor düğme.

• Toplu alırsak daha ucuz olur ama fiyatı ne kadar ona göre alabilirim yoksa almama gerek yok çünkü şuan güç butonum sorunsuz benim.

• tanesi 7.5$. Öyle anladım yazdığından. Kargo için iki seçenek var. Herkes parasını 1 kişide toplar. Toplu olarak takipli posta ile getirir geldikten sonra digerlerine postalanir. Ya da adetli olarak ebay ilanı açtırırız. herkes kendininkini takipsiz posta ile sipariş eder. Kişi başı toplam maliyet 15 tl yi geçmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hobar -- 19 Temmuz 2012; 20:45:03 >
  • Beni de listeye ekleyin 5 dolarsa tamam. free shipping hizmeti vardır satıcının 2 hafta sürer kargo gelmesi.Ama satıcının biz kaç kişi satın alacaksak o kadar ilan açması daha mantıklı.Paranın 1 kişide toplanması tekrar bize kargolaması mantıklı değil.

ayrıca ebay'dan OEM HB4F1 batarya satın aldım kullanıyorum orjinal li-polymer.17 günde geldi kargo ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nihavend_Mucize -- 19 Temmuz 2012; 18:17:40 >

Babamdan Çıkacak Bütçe : 650 - 700

iyi birşey olursa benden çıkacak bütçe : 150
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.