Şimdi Ara

Ideos X5 güç butonu temini (Parçalar geldi) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
116
Cevap
0
Favori
3.868
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Hobar

quote:

Orijinalden alıntı: droid7399

şu konuyu hortlatmam gerekiyor. telefonun camını değiştirirken bu soketi koparttım. bana da lazım durum nedir?

biz siparişi verdik yolda geliyor şu an. bizim aldığımız adama sorabilirsin ama tek satar mı bilmem. Ya da alanlardan eski butonunu isteyebilirsin. hiç olmamasından iyidir. Bu arada telefonu açmak için pilsiz sarja takarsan açabilirsin. ekranı da ses tuşuyla açıyorum. Ben 1 aydır böyle kullanıyorum

pildeyken şarja takıp hemen çıkartıyorum açılıyor telefon go locker kullanıyorum ses tuşlarıyla kilit açmak için. neyse olan oldu ben bu telefonu gözden çıkarttım zaten gittiği yere kadar gitsin. bir sonraki telefonumda mutlaka kasko satın alacağım. bundan önceki telefonda kasko aldım telefona bişey olmadı bu telefona kasko almadım başına gelmeyen kalmadı

iPhone 5S Kullanıcı Kulübü

iPhone 5s 64GB Gold

• Benim x5 de gü butonu teklemeye başladı gittii yere kadar devam artık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaş nereden aldım bu telefonu ya , resmen sorunlu bir telefon. Benimde biraz zorlaman gerekiyor güç butonunu , ileride hepten bozulur mu ?Ayrıca Rom'un B522'mi B528'mi olup olmadığını nerden öğrenebilirim?

Üretimi durduruldu ve bu sıkıntı da telefondaki kronik sorunlardan bir tanesi sanırım?
    Saygılar

Beyler bunları ne yapayım
    Kendiminkini de taktım canavar gibi çalışıyor. O kadar iyi çalışıyor ki basmaya kıyamazsın

Kendiminkini de taktım canavar gibi çalışıyor. O kadar iyi çalışıyor ki basmaya kıyamazsın

Sahipsiz olan var mı onlardan ?

Ideos X5 güç butonu temini (Parçalar geldi)

Elinde kalmaz hocam

• Zaten 4 tane geldi. Birini kendim taktım hemen. Diğer üçünün de sahibi var. Ama forum adam gibi çalışmadığından iki saattir pm atamadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: cok_yasa_kamil

quote:

Ideos X5 güç butonu temini (Parçalar geldi)

Elinde kalmaz hocam

hocam nasıl takıldığını anlatırsan ve fiyatı uygunsa alabilirim

• Topluca bir sipariş daha verebilme imkanımız var mı arkadaşlar?
  • Şu an mobildeyim. Aldığım adamın bilgilerini daha sonra veririm. Ama işlemleri kendiniz yaparsınız. Biz 4 kişi aldık kişi başı maliyet 15 tl civarı. Kişi sayısı artarsa maliyet azalır. Tek olarak da 20 tlyi bulur. Belki de tek hiç göndermez. Adamla konuşmanız lazım.

• Gelen parçalar orjinali ile aynı mı acaba?

Orijinalden alıntı: mmengi

Gelen parçalar orjinali ile aynı mı acaba?

Evet

Orijinalden alıntı: oguzhan mobile

bir de batarya verilse böyle topluca çok güzel olur. uzuza denk geliyor.

Dostum batarya dediğin kargoyla beraber 5-6$. Al geç. Bu parça zor bulunuyordu özel sipariş ettik. Yoksa uğraşılmaz.

• Güç butonu ve batarya siparişlerine katılacağım eğer topluca alım yapılacak olursa, milleti ben toplayıp sipariş vermek isterdim ama kredi kartım yok malesef...

quote:

Dostum batarya dediğin kargoyla beraber 5-6$. Al geç. Bu parça zor bulunuyordu özel sipariş ettik. Yoksa uğraşılmaz.

harbiden siz bu parçayı nasıl getirttiniz. nasıl buldnuz.

quote:

quote:

harbiden siz bu parçayı nasıl getirttiniz. nasıl buldnuz.

Ebayda ideos x5 parçası satan ne kadar adam varsa hepsine tek tek mesaj attım Çoğu olumsuz cevap verdi. Bir tek bu bayağı bir zaman sonra geri dönüş yaptı hala istiyor musun diye. Bir süre mesaj trafiği para alış-verişi falan derken 40 gün gibi bir sürede elime geçti.

• quote:

Orijinalden alıntı: brian89

Güç butonu ve batarya siparişlerine katılacağım eğer topluca alım yapılacak olursa, milleti ben toplayıp sipariş vermek isterdim ama kredi kartım yok malesef...

Adamla konuşup diğer herşeyi ayarlarsan ve benim hesabıma para gönderirsen ödeme işini ben hallederim. 2dk lık iş.
  • Hobar şu parçacılardan birkaçının linkini verirmisin. Benim 2-3 parça almam lazım ekranın metal kısmını ufak bir müdahaleyle bir parça kırdım . işlevsel bozukluk yok ama pahalı degilse metal çerçevesini değiştireceğim. Birde kamera arka kapağı lazım.

quote:

Orijinalden alıntı: brian89

Güç butonu ve batarya siparişlerine katılacağım eğer topluca alım yapılacak olursa, milleti ben toplayıp sipariş vermek isterdim ama kredi kartım yok malesef...

Adamla konuşup diğer herşeyi ayarlarsan ve benim hesabıma para gönderirsen ödeme işini ben hallederim. 2dk lık iş.

Ben güç butonu almayı düşünüyorum. Acaba nasıl temin edebilirim ? Baya bir tutukluk yapmaya başladı.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.