Şimdi Ara

Ideos x5 Ağ Cihazı Deneyimleri(modem, router, app) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
2
Favori
5.709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: cok_yasa_kamil

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Be-Mine

Ben de bu cihazı almayı düşünüyorum Hepsiburada'dan. Ancak telefonun Wi-Fi bağlantı ve modem seçme problemleri çok can sıkıcı görünüyor. Aldıktan sonra pişman olmamak için şu soruma cevap arıyorum:

Ideos X5'i Türksat Uydunet'in kablosuz modemlerinden biri olan Motorola SVG1501 ile kullanan var mı, sorun çıkartıyor mu? Hangi şifreleme türünü kullanıyorsunuz? (WPA-Psk ya da WPA2-Psk'da durum ne?)

bizim amcaoğlunun uydunet kablosuz modemi vardı. ona sorunsuz bağlanmıştım. modelini öğrenip size bilgi vereyim. unutursam burdan alıntı yaparsınız

kusura bakmayın Be-Mine, iş yoğunluğundan unutmuşum. Telefon açtım, modemin yanında değilmiş. Fakat motorola marka, 4 port eth çıkışı varmış, tabi kablosuz... uydunetin Motorola modemlerinden kaç çeşiti var ki?

Aman hocam ne demek, estağfurullah. Telefon etmişsiniz birde, çok teşekkürler.

Markası Motorola ise büyük ihtimalle benim de kullandığım Motorola SVG1501'dir o zaman (aynen 4 de ethernet çıkışı var ve VoIp özellikli). Diğer çok kullanılan kablosuz özellikli Uydunet modemler de başka markaların zaten bildiğim kadarıyla. Demek ki problem yaşamayacağım, en azından evde

Dayanamayıp Hepsiburada'dan siparişi verdim sonunda. Geldikten sonra farklı şifreleme türleri ile deneyip ayrıntılarını buraya yazarım, hem teyit etmiş oluruz.

Tekrar teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: Be-Mine

Aman hocam ne demek, estağfurullah. Telefon etmişsiniz birde, çok teşekkürler.

Markası Motorola ise büyük ihtimalle benim de kullandığım Motorola SVG1501'dir o zaman (aynen 4 de ethernet çıkışı var ve VoIp özellikli). Diğer çok kullanılan kablosuz özellikli Uydunet modemler de başka markaların zaten bildiğim kadarıyla. Demek ki problem yaşamayacağım, en azından evde

Dayanamayıp Hepsiburada'dan siparişi verdim sonunda. Geldikten sonra farklı şifreleme türleri ile deneyip ayrıntılarını buraya yazarım, hem teyit etmiş oluruz.

Tekrar teşekkürler

estağfirullah... rica ederim.

belirtmeyi unutmuşu, o da söylemişti telefon özelliği var demişti. demek ki aynı modem.

inşallah sorunsuz partiden gelir telefon. benimkisi sorunsuz partiden şeytan kulağına kurşun, hiç şikayetim yok. seviyorum telefonumu.

bir de 2.3.5 gelse var ya, tadından yenmeyecek XDA'daki ekran görüntülerini gördünüz mü... çok güzel duruyor!

• quote:

estağfirullah... rica ederim.

belirtmeyi unutmuşu, o da söylemişti telefon özelliği var demişti. demek ki aynı modem.

inşallah sorunsuz partiden gelir telefon. benimkisi sorunsuz partiden şeytan kulağına kurşun, hiç şikayetim yok. seviyorum telefonumu.

bir de 2.3.5 gelse var ya, tadından yenmeyecek XDA'daki ekran görüntülerini gördünüz mü... çok güzel duruyor!

Evet, umarım sorunsuz donanımlı bir telefon gelir, diğer yazılımsal problemler için uğraşırım herkes gibi

Zaten "ekran açıklığı" ve "ışık süzmesi" problemleri benim için çok da önemli değil. Yeter ki mikrofon, Wireless ve GPS problemleri (donanımsal) olmasın.

XDA'ya sadece cihazın sorunları ile ilgili araştırma yaparken girmiştim, diğer konuları hiç bilmiyorum. Zaten androide çok yabancıyım, hala 5 yıllık emektar SE K750'mi kullanıyorum.

Üstelik akıllı telefonlardaki şarj sıkıntısı bir nebze de olsa halledilene dek almayı düşünmüyordum. Ama baktım ki şimdilik pek bir gelişme yok ve gündemden uzak kaldım, inadımdan vazgeçtim .

• AirTies Air 6271 KN ile kullanan var mı? Sorunsuz bağlanabiliyor ancak bağlanınca bir süre sonra bazen modem kendiliğinden resetleniyor.
  • Bende Uydunet'in Netmaster CBW 700 modemi var bağlanmada sorun çekmiyorum ancak yüklemelerde sanırım bağlantı kopuyo sonra tekrar geliyo bu yüzden yüklemeleri yapamıyorum. Aslında bağlantının kopup kopmadığı da belli değil çünkü Wifi simgesi hiç kalkmıyor Status Bar'dan ama Marketten dosya indirirken fln donup kalıyor
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.