Şimdi Ara

Identity(2003)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar filmi az önce izledim gayet başarılıydı,ters köşeye yatıran bi film biraz da gerilim var çok germiyo ama bazı sahnelerde zooken var işte .. :D

Güzel film tavsiye ederim..

• Ayrıca Ray liotta çok sevdiğim bir aktör onun olması bile filmi izlememe yetti:D

Bu adamda şeytan tüyü var bence..Özel bi aktör
  • 2004 ya da 2005 yılında izlemiştim, henüz film yeniyken.

Güzel bir film ama ben pek beğenmemiştim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cpt.135

2004 ya da 2005 yılında izlemiştim, henüz film yeniyken.

Güzel bir film ama ben pek beğenmemiştim

• quote:

Orijinalden alıntı: Adımı-sen-koyuve-gari

quote:

Orijinalden alıntı: Cpt.135

2004 ya da 2005 yılında izlemiştim, henüz film yeniyken.

Güzel bir film ama ben pek beğenmemiştim

Zevkler ve renkler.
  • quote:

Ayrıca Ray liotta çok sevdiğim bir aktör onun olması bile filmi izlememe yetti:D

Ray Liotto benimde sevdiğim bir aktör ama ''zooken'' lafın daha filmi izlemeden bile beni korkuttu.Nedense hiç korku filmi izliyemiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Destdestron

quote:

Ayrıca Ray liotta çok sevdiğim bir aktör onun olması bile filmi izlememe yetti:D

Ray Liotto benimde sevdiğim bir aktör ama ''zooken'' lafın daha filmi izlemeden bile beni korkuttu.Nedense hiç korku filmi izliyemiyorum.

Yok o kadar da değil ya..Çok azıcık serpiştirmişler..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Championship Manager 2002-2003
    18 yıl önce açıldı
    S40 I (1995-2004)
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ayrı konu açmaya ne gerek var ?http://forum.donanimhaber.com/m_8819933/tm.htm
  • Filmi şimdi izledim gayet güzel sürükleyici bir film.Zooken lık bir şey yok biraz gerilim var. Yalnız filmi tam anlamadım. İnsanları kim öldürüyor , başta sahte polis gibi gösteriyor sonra şöför şizofren gibi iki kel kafalı şişman hapiste yatan adam gösteriliyor.en sonda çocuk öldürdü gösteriliyor.Karman çorman bir hal alıyor.
    Sorunlarım:
    1)Küçük çocuğun hapis yatan kel şişman şizofren adamla bağlantısı nedir?
    2)Yargılama sahnesinde şöförün neden o kel kafalı hapis yatan şizofren adam olduğunu söylüyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Spoiler..

...

Kucuk cocuk adamin cocuklugu. Olen anne babasinida kendi oldurdu. Digerleri psikiyatirin olusturdugu dunyada kötu karekter ölsun diye olusturuldu ama asil kotu adamin cocuklugu..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yaki83 -- 13 Mart 2016; 17:53:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MessiTugi

Böyle şahane bir filmi şimdiye kadar nasıl farketmemişim

Katilin Timmy olduğu annesine bakmaya gittikten sonra annesinin ölmesinden anlaşılıyordu, orada bi şüphelendim ama konduramadım

Benzer tarza film tavsiyesi verilebilirse şahane olur

9/10

Split de var bunun çakması.

• Çok sağlam filmdir

• quote:

Böyle şahane bir filmi şimdiye kadar nasıl farketmemişim

Katilin Timmy olduğu annesine bakmaya gittikten sonra annesinin ölmesinden anlaşılıyordu, orada bi şüphelendim ama konduramadım

Benzer tarza film tavsiyesi verilebilirse şahane olur

9/10

Spoiler içini okudum da sen galiba filmi yanlış mı anladın?
    Filmde gerçekten ölen birileri yok. Orada olanlar tamamen kişilik bölünmesi hastalığı olan şahsın beyninde dönüp duran karakterler. Hasta adam zihnindeki birçok karakteri teker teker öldürüyor. Herhalde yanlış düşünmüyorsam bu onun iyileştiği anlamına yoğurulabilir. Sonuçta kişilik bölünmesine sebep olan bu karakterler birer birer yok oluyor. Karakterler yoksa kişilik bölünmesi de olamaz. Tabi bu adam yeni karakterler hayal etmezse...

Bu tarzda Split var ama çöp film. Sıkılıp kapatmıştım. Algılarla ilgili olarak -yani psikolojik olarak- Secret Window (2004), Shutter Island (2010), The Voices (2014) filmlerini önerebilirim.

• quote:

Yok biliyorum. Eksik ifade etmişim.

Bölünmüş kişiliklerinden hangisinin katil olduğu anlamında yazdım. Evet, ortada bir gerçeklik yoksa bu durumda işlenmiş bir cinayet de olmuyor, işlenmiş bir cinayet yoksa haliyle katil de olmuyor ama siz ne demek istediğimi anladınız

Film çok güzel kurgulanmış, günümüz sinema dünyasında malesef bu incelikte filmler göremiyoruz. Öneriler için teşekkürler

Ben bu yapımı ilk kez 2003 yılında tesadüfen izlemiş ve hayran olmuştum. Forumda birçok defa öneri olarak yazmışlığım da vardır.

Ray Liotta'yı da ayrıca severim. Adam tam bir karizma tam bir jön yav. Ayrıca ondan çok iyi, kötü-serseri karakterleri çıkıyor, resmen bunun için doğmuş. Yalnız, evet çok yaşlandı ama unutmadık kendisini.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 26 Haziran 2017; 3:34:54 >

• Güzel bir film, ilk 1 saate hayran oldum. Çekim vs.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.