Şimdi Ara

MMOsite ***Reader’s Choice Award 2007***

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • mmosite 'nin yaptığı yarışma sonuçları...

En iyi ücretli oyun:
    1.Guild Wars
    2.Hellgate: London
    3.Ragnarok Online

En iyi ücretsiz oyun:
    1.Silkroad online
    2.Conquer Online
    3.Fly For Fun

En beklenen oyun
    1.Darkfall
    2.Shaiya
    3.Warhammer Online

En iyi grafik
    1.Shaiya
    2.Silkroad online
    3.Hellgate:London

En iyi yeni oyun:
    1.Hellgate:London
    2.Zero
    3.Tabula Rasa

En iyi Oyun şirketi:
    1.Blizzard
    2.TQ Digital
    3.Joymax

• Shaiya ve bizzard şirket dikkat çekti baktımki listeye demek sadece sro joymax deilmis gzl sıralama
    daha çıkacak oyun çok war yılımız sro olcagınnı sanmıyorum oyun içine edildi ztn burdaki lag dc kufur botter ksroda 0 lag kufur yok dc yok mesala taxşde saati gelen kendisi cıkıo bizim isroda azcık daha kas gibi laflar oluyor fazla abartma gibi boyle bişi uygulanmalı madem turkleri istemiolar yada biz yabancılari istemiyoruz her ulkenın actıgı gibi bi server bizim acımıcdan gzl olur en azından botlara el atarız vietnam kore çin japon gibi ulke serverleri cok az kaldi echo ve levelme harakete geçti gene c++ sql database çalısmalarına dwm edilio ya biz kurtulcaz ya onlar
  • Shaiya güzel bir oyuna benziyor ama denemeden bişey demek mümkün değil...
    Blizzard'ın yeri zaten tartışılmaz...

ama benim en çok duyduğum isim Hellgate:London videoları güzele benziyor ve birçok kişi bu oyunu bekliyor...
  • war hammerıda çok övüyorlar
  • Warhammer ençok bekledigim online oyun youtube de videolarını izledim göze güzel görünüyorlar ..Birde senin listende görünce şimdi daha güzel görünmeye başladı
  • quote:

Orjinalden alıntı: luckyone

Shaiya güzel bir oyuna benziyor ama denemeden bişey demek mümkün değil...
    Blizzard'ın yeri zaten tartışılmaz...

ama benim en çok duyduğum isim Hellgate:London videoları güzele benziyor ve birçok kişi bu oyunu bekliyor...

Hellgate:London Çıktı
  • Wow neden yok acaba ?

Hayret.gif
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    The Office (2005-2013)
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: twizle

Wow neden yok acaba ?

Hayret.gif

wow ve ko gibi oyunlar popülerliğini kaybetmeselerde artık belli bir oyuncu kitlesine sahipler yeni oyuncular bu oyunlara pek ilgi duymuyorlar, sro yavaş yavaş bunaların arasına girecek...
    insanların yeni oyunlara ilgisi çok daha fazla oluyor ama beni en çok hayrete düşüren oyun Ragnarok Online bu oyun anlayamadığım bir şekilde insanları çekiyor, bir seferinde oynamayı denemiştim ama hiç ilgimi çekmedi...
    insanların zewkleri çok farklı olabiliyor...
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: twizle

Wow neden yok acaba ?

Hayret.gif

wow ve ko gibi oyunlar popülerliğini kaybetmeselerde artık belli bir oyuncu kitlesine sahipler yeni oyuncular bu oyunlara pek ilgi duymuyorlar, sro yavaş yavaş bunaların arasına girecek...
    insanların yeni oyunlara ilgisi çok daha fazla oluyor ama beni en çok hayrete düşüren oyun Ragnarok Online bu oyun anlayamadığım bir şekilde insanları çekiyor, bir seferinde oynamayı denemiştim ama hiç ilgimi çekmedi...
    insanların zewkleri çok farklı olabiliyor...

Doğru Haklısın.

Bende Çok Oyun Değiştirdim Ama Hiçbirindeki 'Ekşın' Sro'daki Gibi Gelmedi.

Biz Devam Edelim Venus+Avalon

• ***konu dışı***
    @twizle
    edelimde etmesine şimdi guildçe thiefliği bırakıp trader/hunterlığa dönüyoruz...
    ne güzel server açıldığından beri thieflikte birinci sıradayım şimdi bırakması koyuyor ama biz job değiştirmezsek serverda ekşın olmayacak, zaten kale savaşınında bir zewki yok ama bu hafta saldıracakları bir süpriz bekliyor. bizimkiler bunların kapıyı yıkamamasından dolayı çok sıkılıyor herhalde onlara bir kolaylık yapmayı düşünürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi luckyone -- 22 Ocak 2008; 8:29:02 >
  • quote:

***konu dışı***
    @twizle
    edelimde etmesine şimdi guildçe thiefliği bırakıp trader/hunterlığa dönüyoruz...
    ne güzel server açıldığından beri thieflikte birinci sıradayım şimdi bırakması koyuyor ama biz job değiştirmezsek serverda ekşın olmayacak, zaten kale savaşınında bir zewki yok ama bu hafta saldıracakları bir süpriz bekliyor. bizimkiler bunların kapıyı yıkamamasından dolayı çok sıkılıyor herhalde onlara bir kolaylık yapmayı düşünürler

Ehehe Valla Ne Diyim Bende Thiefliğe Kayıt Oldum Para Sorunu Yok Zevkli Oluyo Diye Ama Napalım Olucaz. Bu Arada Kapı Olayını Merek Ettim

• Joymax'ı en iyi şirketler arasında görünce çok şaşırdım. Bu kadar az desteğin olduğu (hatta hiç olmadığı), oyuncularının bu kadar şikayetçi olduğu bir şirketin orada olması, bana bunun altında sanki başka şeyler var dedirtiyor ama bilmiyorum...
  • joymax'ı sadece isro oyununun yapımcısı olarak görmemelisin...
    ayrıca ewt oylama şekli biraz saçma zaten, bir kişinin her katagoride günlük 10 oy hakkı olan bir oylamaydı...
  • Joymax a ne denirse densin yinede adamların hakkını verelim...
    quote:

Orjinalden alıntı: gssimi

Joymax'ı en iyi şirketler arasında görünce çok şaşırdım. Bu kadar az desteğin olduğu (hatta hiç olmadığı), oyuncularının bu kadar şikayetçi olduğu bir şirketin orada olması, bana bunun altında sanki başka şeyler var dedirtiyor ama bilmiyorum...
  • WOW ve KO olmamasına şaşırdım açıkcası

KO oyuncusuyumdur ama bıktım artık böyle dandik oyunlardan hem bağımlılık yapıyo hemide dandik...

SRO daha güzel aslında ama hataları oldukça fazladır
  • Liste zırvadan öte olmuş.
    Yerin dibine sokulan Hellgate London ( ki oynuyor ve bazı noktalarda katılıyorum) zirveye oynuyor, tüm online alemi warhammer ve conan beklerken shaiya listenin başına geliyor, vs vs. Sabah sabah yazasım yok daha ama şunu rahatlıkla diyebilirim ki mmosite de parayı verenin borusu ötüyor. Bazı firmaların borazanı durumunda mmosite. İlerleyen saatlerde, hele bir afyonum patlasın konuşur, tartışırız bu meseleleri.
  • mmosite nin reklam kokan hareketleri bunlar
    mmorpg.com biraz daha objektif olmakla birlikte bu sitelerde parayi verenin, bol reklam verenin dudugu caliyor ... hele mmosite Shaiya nin misal carsaf gibi reklamlari yayinlaniyor sitede ve sonra boyle listelere girip ovuluyor (tesaduf herhalde ) ...

Hellgate London icinde benzer durum sozkonusu ...

Beklenen oyunlar kisminda birtek warhammer eh dedirtiyor ... Su an age of conan ve aion merak edilen beklenen oyunlar ...

Velhasil al gulum ver gulum sistemi ile isleyen bir sitenin garip bir isleyis ve garip bi oylama ile yaptigi bu listeler pekte anlamli degil ...
  • @luckyone & P@TL!C@N

Joymax'ı bir oyun yapımcısı olarak görüyorum. Ayrıca almadığım desteğin, almadığım yüzlerce (abartmıyorum) bug raporu cevaplarının hakkını Joymax'a veremem ne yazık ki. Herkes biliyor ki oyundaki oyuncaların en fazla %20'si gerçek oyuncuyken bunu göremeyen veya görüpte tepki göstermeyen bir oyun yapımcısına neyin hakkını vermeliyim? Oyun yapımcısı olmak sadece oyunu, haftalık bakımlarını, gerektiğinde güncellemelerini yapmaktan ibaret değildir. Joymax'ın bir an önce gerçek bir oyun yapımcısı olması gerekmektedir. Yoksa etrafımdaki bir çok insan bırakmaya başladı. Sonunda botları ve kendisi başbaşa oynamak zorunda kalacağı bir oyunu olacak..
  • Güzel sallamışlar :/ En iyi grafik shaiya ?? olamaz YALAN YALAN YALAN
  • quote:

Orjinalden alıntı: gssimi

@luckyone & P@TL!C@N

Joymax'ı bir oyun yapımcısı olarak görüyorum. Ayrıca almadığım desteğin, almadığım yüzlerce (abartmıyorum) bug raporu cevaplarının hakkını Joymax'a veremem ne yazık ki. Herkes biliyor ki oyundaki oyuncaların en fazla %20'si gerçek oyuncuyken bunu göremeyen veya görüpte tepki göstermeyen bir oyun yapımcısına neyin hakkını vermeliyim? Oyun yapımcısı olmak sadece oyunu, haftalık bakımlarını, gerektiğinde güncellemelerini yapmaktan ibaret değildir. Joymax'ın bir an önce gerçek bir oyun yapımcısı olması gerekmektedir. Yoksa etrafımdaki bir çok insan bırakmaya başladı. Sonunda botları ve kendisi başbaşa oynamak zorunda kalacağı bir oyunu olacak..

bu gerçekleri zaten biliyoruz ama joymax'ın bu vurdum duymazlığı sadece isro için geçerli...
    diğer sro versiyonlarını göz önüne aldığınızda joymax'ın oyunla ilgli oolduğunu görebilirsiniz...
    sanırım joymax ksro dışındaki versiyonlarını başka şirketler yada başka kişiler üzerinden kuruyor, bildiğim kadarıyla isronun merkezi amerikadaydı, aynı şekilde csro,vsro, jsro oyunlarıylada o ülkelerdeki belli kişiler tarafından ilgileniliyor, joymax gerçek anlamda sadece ksro ile ilgileniyor ve isronun bu durumda olmasının sebebi amarikadaki yetkililerin ilgisizliği...
    diğer bir yandan mağdem söylediğiniz kadar batmış durumda silkroad hala neden bukadar çok kullanıcısı var hala nasıl bukadar çok para kazanıyor bu joymax...
    ewt isro bakımından belki joymax 3. sırada olmayı hak etmiyor fakat fakat genel olarak bakıldığında şirket başarılıki bukadar çok kullanıcıya sahip ve insanlar nekadar laf söyleselerde sroyu seviyorlar...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.